"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 061
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Ето албума    http://www.album.bg/ezra/albums/22708/
-кажете ми дали се вижда или ви иска парола че още много не мога да схвана как става с тази нет страница newsm78
лиде  Hug

# 226
Аз днес уж съм на Дюки  Wink сутринта от бързане забравих да се претегля  Rolling Eyes,но утре вече ще го направя-стига съм се залъгвала че отслабвам  Whistling

# 227
Ето албума    http://www.album.bg/ezra/albums/22708/
-кажете ми дали се вижда или ви иска парола че още много не мога да схвана как става с тази нет страница newsm78
лиде  Hug

Иле на мен ми изписа,че нямам права за разглеждане на албума  Sad

# 228
 GrinningБлагодаря valeria81,vodka s led, lideto70 Hug!

Вярвам,че ще успея Mr. Green!!!Аз лесно свалям килограми,но ми е трудно да ги запазя #Cussing out...

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 23:05 от sireni

# 229
Разбрах как става-всеки който иска да види албума трябва да ми даде мейл (на лични; за да му пратя покана да разглежда албумите ми), защото не искам да слагам снимките да се разглеждат от всички  Peace Но ако не ви се гледа няма проблеми  Hug

# 230
Момичета, аз минавам светкавично само да кажа, че отивам на дискотека и утре ще пиша повече  Crazy

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 231
 GrinningВесело прекарване Hug

# 232
  • София
Тиквичка,   Hug весело изкарване, миличка !  newsm44

Лека нощ на всички!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes smile3524

# 233

Спокойна нощ    smile3525

# 234
Аз по никое време пиша и утре как ще ставам  ooooh!
Качих последно снимките тук Снимчици че то голяма лудница с тоз тъп сайт албум.бг  Crazy
Има на обувките(новите), на мен с една пола която не е нова но рядко я нося само като има повод. На моята маца-вече я познавате, на котарака на приятеля ми-онази топка косми която гледа лошо  Joy
Има и една снимка от упражненията ми в колежа от миналият (първи) курс-много съм смешна но ми е едниствена снимка в колежа  Joy Там тегля прахове  Peace

Надявам се тея дни да успея да се включвам Peace че ми липсвате-и шоколадчето къде отиде  Rolling Eyes
Напоследък се затрупах с неща и главно с учене, но поне съм нахъсана да уча-много се смях на тиквичка-и аз така уча като нямам хъс и ме мързи-само чистя и се мотам  hahaha  Hug  Hug
Всичко чета и не мисли че ни писва от писането ти-приятна дискотека  Crazy  bouquet

# 235
  • Cacao Land
Режимна съм, спортна съм, щастлива съм и даже успях да видя набързо снимчиците на едно много красиво дневниче Wink Утре очаквайте по-обстойно включване Mr. GreenБай.

# 236
Здравейте, сладурки!

Не съм писала два дни, но ви чета обстойно. Просто нямам ищах да се заседя за дълго на компютъра. Сядам за 5-10 минутки, изчитам ви и офейквам... Не съм диетична (даже сега ви пиша, защото не мога да заспя и станах да ръфна една-две бишкотки  Blush ) така че няма и какво да споделям...

Целувки и да слушате!  Heart Eyes Hug

# 237

Добро утро милички  Hug  днес съм  -1 кг. и съм много доволна  newsm44

# 238
Иле много си хубава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 239
                                                   Добро утро!

Едвам гледам-така ми се спи Crazy Crazy Crazy   
Благодаря ви на всички за илите думи   bouquet Дано ви хареса кафето  Hug
пипи честит минус   bouquet
шоколадче, смайл  Hug
Аз чезвам на лекции