Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Нисък тон по време на бременност може да бъде причинен от различни фактори, като стрес, умора, нерви или физическа активност. Обикновено, ако лекарят не изрази сериозна загриженост и насрочи преглед за друг ден, няма причина за безпокойство. Важно е бъдещата майка да остане спокойна и да следва съветите на лекаря.
-
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
-
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
-
Какви са причините за нервността и стреса по време на бременност?
-
Какво е усещането за пукане в корема, което някои бременни жени изпитват?
Доки каза да започна подготовка на зърната-да ги обтривам с влажна кърпа поне два пъти на ден.
хич не ми се рискува! 

"малка съм още... не мога да раждам" Ама защо такъв страх?! Като гледам вече си в 9-я, няма нищо страшно ако бебчо реши да излиза 

Смея се аз,но кой знае каква картинка ще съм като дойдат контракциите на 5 мин. 
Ей....не се спрях!Само да не взема да родя на стадиона,че и без това татито иска там да му хвърлим пъпа
футболист ще го правим малкия.....
Нали правим ремонт в една от стаите, за който ремонт аз си бях против от самото начало, не за друго а защото знаех, че няма да стане толкова лесно и бързо и ето - сега вместо да оправяме за бебчо - вече месец и половина цялото ни свободно време е заето с прословутия ремонт в стаята , където не живеем и която не използваме изобщо. Единствено ако дойде някой на гости може да спи там, но така или иначе и в хола има място. Прсто незнам как отсъпих и позволих изобщо да започнем с това
Мисля, че и мен вече хормоните ми се отразяват зле, защото имам чувството че полудявам от нерви
Извинявайте за словоизлиянието, но трябваше да прелея от някъде.....

Отдавам го на хормона на бременнилската лудост и дано като отида на шопинг да се стегна
Голям кеф
опитай се да не се ядосваш защото аз стигнах до извода, че и с нерви и без нерви нищо немога да променя