Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Нисък тон по време на бременност може да бъде причинен от различни фактори, като стрес, умора, нерви или физическа активност. Обикновено, ако лекарят не изрази сериозна загриженост и насрочи преглед за друг ден, няма причина за безпокойство. Важно е бъдещата майка да остане спокойна и да следва съветите на лекаря.
-
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
-
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
-
Какви са причините за нервността и стреса по време на бременност?
-
Какво е усещането за пукане в корема, което някои бременни жени изпитват?
)

. Щото аз си мисля, че тогава вече тотално ще се ошашкам и ще изперкам, може би заради огромната отговорност и неподготвеност ... Но дано вие да сте правите 
.съни22 благодарим за окончателната информация за маринела фло-дано бебо се оправя по-бързо 

В крайна сметка, ние с мъжо се изнесохме бързо, защото аз много се уплаших да не стане някой търкал или да вземе да вади оръжие и да ми направи нещо
Треперех цялата, чак вкъщи се поуспокоих малко 
; нашият го взехме вчера, дори са ми сложили същия калъф като на големия матрак и пак имаше възглавница подарък, този път бебешорска 
. Изглежда, че нямам нужния тернинг, но какво да направя, като още търча по разни задачки и направо се чудя защо не ме е обзела още треската по т.нат. "гнездене" - нито съм изчистила, нито прозорци съм мила, дори и дрешките не съм изпрала... А времето си летиии...
постоянно пия чайове взех си и ефизол, в аптеката ми казаха че е подходящ за бременни,цяла зима не успях да се разболея и сега точно накрая и аз минавам по реда си
), купихме от Слънчице страхотно чувалче за спане, тъничко и малко като за новородено и един комплект за изписване на "Бебето". Абе утре ще ги снимам нещата че тая вечер ме домързя. Ама си начесах крастата
почти не остана за купуване 

Такаква съм паника като седна на стола , че имам чувството , че ако отида сега ще родя там. Иначе Доли и аз имам 2 счупени