Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Нисък тон по време на бременност може да бъде причинен от различни фактори, като стрес, умора, нерви или физическа активност. Обикновено, ако лекарят не изрази сериозна загриженост и насрочи преглед за друг ден, няма причина за безпокойство. Важно е бъдещата майка да остане спокойна и да следва съветите на лекаря.
-
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
-
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
-
Какви са причините за нервността и стреса по време на бременност?
-
Какво е усещането за пукане в корема, което някои бременни жени изпитват?
!!!
,че аз за сега главно на нея разчитам.И ако знаете колко ме развесели свекъра пък...Като тръгвала свекърва ми към нас му се обадила да знае къде е ,а той след половин час и се обади по телефона ошашкан с думите "ДА НЕ СЪМ СТАНАЛ ДЯДО"
.Много ми стана смешно.В крайна сметка се оказа,че за сега аз пазя най-голямо самообладание по въпроса с раждането.Всички около мен са на тръни и в голямо напрежение.Странно е ,но е факт
.Луда работа
.Дано ти е приятно сред нас.Има доста мами от Пловдив
За упойките - щом има безвредни за бременни, сигурно има такива и за кърмачки

, няма смисъл и това да го мислиш сега. Зъболекарят ще прецени според положението ти и състоянието на зъбите ти какво да прави, не се притеснявай! 

Сега в сряда съм пак на преглед и запис на тоновете при него и вече ще го приклещя в ъгъла, да се разберем веднъж завинаги!!!

на шкембетата

нещо ми е дошъл ентусиазма така както ме мързеше до вчера ,така днес забравих ,че съм бременна
(Аз съм стоматолог)Препоръчва се да се работи между4 и 7- ми месец,но при спешни ситуации се действа веднага