Формула 1 - сезон 2008

• 19 393
  • 346
  •   1
Отговори
# 90
някой да ме посъветва откъде да си купим готини шумоизолиращи слушалки?

Aurora, ние утре също ще пътуваме и мислим направо от там да си купим тапи или слушалки. не вярвам да няма.

# 91
  • София
Лана, уредихте ли билетите?
радвам се, че отивате!!!
ние, живот и здраве, този уикенд сме в Истанбул, обаче някой да ме посъветва откъде да си купим готини шумоизолиращи слушалки?

Благодаря, Aurora, поръчали сме билетите, чакам да ги доставят...бавят се нещо  newsm78. Ще чакам и вашите снимки с нетърпение. Тапи сигурно ще се продават на място, едва ли ще е е проблем.

Бухтичке, супер снимки, много яко!
Ето неща, за което се сещам - колко време преди състезането е хубаво да се отиде? Има ли храна на пистата? Преди състезанието можеш ли да се разхождаш някъде или сядаш и не мърдаш?
Бяхте ли на тренировка в петък? Интересно ли е? Ние ще я пропуснем, да не му дойде много на дребния  Laughing

# 92
Бухтичке, супер снимки, много яко!
Ето неща, за което се сещам - колко време преди състезането е хубаво да се отиде? Има ли храна на пистата? Преди състезанието можеш ли да се разхождаш някъде или сядаш и не мърдаш?
Бяхте ли на тренировка в петък? Интересно ли е? Ние ще я пропуснем, да не му дойде много на дребния  Laughing
Относно времето ще ти трябва според мен поне час преди да започне да си стигнала на пистата, за да имаш време да си намериш трибуната и мястото. Но всъщност е по-добре 2-3 часа преди това да си там за да имаш време и да разгледаш.
Относно храната...на различните писти е различно. По принцип навсякъде има, но на Каталуня имаше само сухи сандвичи и хот дог от по 5 евро. На други писти също е било подобно така че ако държиш на нещо вкусно по-добре си носи. Иначе миналата година като бяхме на Нюрбургринг примерно имаше страшно много храна и беше разнообразна. Германците добре си похапват. А да, и сега се сетих, че извън пистата докато вървяхме (на Каталуня пак) имаше и друга храна, но пък като влезеш на пистата не можеш да излезеш (поне така мисля), а на нас преди това не ни беше до ядене.
След като влезеш на самата писта можеш да си обикаляш колкото искаш. Като си намериш трибуната пак ти проверяват билета и можеш да се качиш и да седнеш. Винаги можеш да слезеш долу и да се разхождаш пак около пистата, няма някакво ограничение.
Не сме ходили на тренировката в петък, нямам представа как е. Ние дори за първи път на квалификация отидохме сега (а ни е шестата формула вече) и беше основно по моя инициатива, можеше и да не отидем. А също по принцип ако имаш билет за трите дена можеш да отидеш в четвъртък в някакъв час (към обяд се пада мисля) и да разгледаш боксовете. Но и това не сме правили, само знам, че има такава възможност.

# 93
  • София
Много благодаря за изчерпателния отговор.  Heart Eyes

# 94
на пистата в истанбул има храна навсякъде, но е някаква турска и не е съвсем вкусно. продават хот-дог с някакви кремвирши, дето не знам как изобщо ги ядат - нямат никакъв вкус. цената им е изключително скъпа, но както и всичко друго там. като влизаш на трибуната, ти проверяват билета и ти слагат лента на ръката. така можеш да влизаш и излизаш колкото си искаш. не препоръчвам да ходите по-рано (специално за квалификациите), защото няма много хора и лесно се намират местата. ние отидохме 40 минути по-рано и се чудихме какво да правим. а за обикаляне да разглеждате ще имате доста време след квалификацията. ние след това гледахме, преди това е много натъпкано с хора, които се лутат като мухи без глави и всеки бърза нанякъде. има рейс, който обикаля около пистата, само той е доста бавен. препоръчвам като свърши квалификацията да тичате към спирката, защото рейсовете са 2-3, а хората не могат да се качат, за да се извозят към изхода, където е всичко за разглеждане. миналата година имаше и една кола на кока-кола (макет на ферари) и можеше да се пробваш да караш на симулация - беше безплатно - записваш се и чакаш да ти дойде реда, ама голямо чакане пада. това е. нищо страшно няма. само нещо за ушите си вземете за състезанието, иначе квалификацията не е толкова шумна.

# 95
  • в зоната на здрача
Здравейте,
Имам нужда от малко помощ..,четох уж ,ама нищо не разбрах. Blush
През август,мъжът ми има РД и искам да му подаря билет за формулата,
знам че това ще го зарадва най-много ,защото е луд фен.
Да ама не знам даже от къде да купя билетите,камо ли да организирам скришом цялото пътуване.
Прочетох ,че някой от вас ,вече са ходили та се надявам да ме насочите.
От първата страница разбрах, че на 24 август ще бъде във Валенсия,така ли е,
ако е така,ме устройва напълно. Hug

# 96
  • с/у ОколоМръсТното
ketri , в началото на август е Хунгароринг-а. Май на 03.08.
Иначе и аз имам подобни замисли. Моят мъж беше мераклия сега, за Туриця, но лошата организация му провали плановете.

# 97
  • София
ketri, така е на 24 август е състезанието във Валенсия, първо състезание на нова улична писта.
Билети взехме от този сайт. Още не са дошли обаче - чакам ги с DHL, ама...
Ако решиш за там е хубаво да се задействаш, че още отсега срещам проблеми да намеря прилично място за спане на разумна цена.

# 98
  • в зоната на здрача
 Шани, Lana ,благодаря ви.. Hug
Мисля си.. Thinking,няма ли агенции който се занимават И с формула 1,
в смисъл те да уреждат пътуване,спане и билети..като екскурзийка да кажем.

# 99
здравейте искам да попитам за Турциа на място продават ли се билети

# 100
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, Lana ,благодаря ви.. Hug

има, пълно е.
Поне сега за в Турция бях намерила 1000 предложения. За другаде не съм проверявала все още.

# 101
Билети взехме от този сайт. Още не са дошли обаче - чакам ги с DHL, ама...
Ако решиш за там е хубаво да се задействаш, че още отсега срещам проблеми да намеря прилично място за спане на разумна цена.
Относно доставката на билетите ние си имахме малко проблеми с това миналата година. Поръчахме ги от интернет и на сайта изрично си пишеше, че ще пристигнат около две седмици преди състезанието, тогава ги отпечатвали, за да се избегнат измами. Е да, но взеха, че се забавиха, а ние заминавахме за Германия една седмица преди състезанието. В крайна сметка се обаждахме няколко пъти на хората от сайта и ни пратиха билетите в Германия.
Този път за да не се обърка пак нещо писахме направо в хотела да ни ги пратят. И те взеха, че пристигнаха почти веднага (това беше 1-2 месеца преди състезанието). Но поне нямахме проблеми, бяхме говорили с хотела и си ни чакаха там като пристигнахме.
Така че виж какво са ти писали в имейлите или на сайта евентуално, може би се споменава кога ще ги пратят. А и е възможно да ти дадат номер да си следиш пратката след като я пуснат.
Относно спането няма особено значение кога ще започнеш да търсиш, цените за тези дати са винаги завишени Tired

Има, но кои точно не мога да кажа. За Турция определено са най-много. Попитай в по-големите агенции.

здравейте искам да попитам за Турциа на място продават ли се билети
Навсякъде се продават на черно. А и гишета има май да си купиш, но никога не съм се заглеждала в тях. Предполагам обаче, че ще излязат по-скъпо така че ако можете по-добре си вземете предварително.

# 102
  • София
Мерси, Бухтичке! Днес им писах, за да кажат кога ще ги пратят, ако не са. Имаха опция да си ги вземеш от пистата, ама като поръчваш така и гръмва. Надявам се да си ни ги пратят по-рано, иначе ще стане бъркотия, както казва дребния Simple Smile.

Обаче с хотелите е направо страшно. Имам чувството, че целият град е препълнен още от сега  Shocked

# 103

Поредна победа за Ферари! Браво на Маса и Кими! Най-добрите са!

# 104
Много беше готина формулата днес. Имаше много интересни моменти. Жалко, че Кими не спечели, но поне така феновете на Маса ще се порадват. Изкефих се на българските знамена. Хайде ще чакаме, ако има някой от тук, който да е бил,  да сподели вяечателния, а може би и снимчици.

Общи условия

Активация на акаунт