ВРАЦА - 11

• 9 030
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
Брей не мога да ви смогна ,аз два дни се занимавах с документи за детски и еднократната помощ...гадост! Такааа...добре дошла на новата бъдеща мама Peace ЧРД на рождениците newsm59...и кураж на лежалите в болница Praynig..иначе за кремчетата и лосиончетата ....всичко е до ген....аз си бях взела едно олио на икаров с разни масла вътре ,бебешко олио и ,лосион за тяло на световно неизвестно фирма ..но пък ухаеше страхотно на вишни..та затова...подариха ми и още няколко на еван и орифлейм,но ме мързеше да се мажа редовно,а и имах проблеми с един крак та беше мъка едвам се влачех на моменти..но пък имах късмет не съм се нацепила никъде от Галена..иначе си нося  стрии от преди....глад лятото ,преяждане зимата и то така става дупето се разкраси!!!

# 166
http://www.mondocuisto.com/ вижте пък аз с какво се занимавам строя си ферма с охлювчета Joy а Валя направо е супер smile3521

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 22:18 от litle angels

# 167
Това с фермата изглежда съблазнително  Crazy Утре ще го пробвам, че на мен игрички и пъзели ми дай и ще се занимавам до безкрай  hahaha В темите за Prizee.com, Умопобъркваници и мистерии съм се запалила и разцъквам почти по цял ден  Shocked

# 168
Добро утро  Flutter
 фтт р   пп
гпппппппппппппппп
Това е от Вая, но не разбирам какво иска да ви каже. Ако намерите преводач, ще мога и аз да я разбирам  hahaha                                                                       

# 169
добро утро и от мен,ама преди няколко минути какъв сняг прехвърчаше самоо Shocked Валя още от сега се изявява с писане,а Joy

# 170
И аз докато си пиех кафенцето с цигарка в кухнята се изцъклих

# 171
Добро утро и от мен, момичета ранобудни Grinning Как сте? Валето се изявява върху клавиатурата...хехех  typeuu 
А за играта на Петя- ми току що се регнах и вече си имам два охлюварника...или както там се казваха newsm53 Насадих си и градинка с  марулки ама не знам какво трябва да я направя да пораснат??? newsm78 Thinking Петя, помагай Praynig
Ето пък от мен един сайт да проверите какви се били в предния си живот newsm47  http://web.orbitel.bg/vampir/youwere.htm
Аз съм била македонка- писател и драматург smile3521

# 172
Валя с очила е трепач  newsm08
А относно кремчетата за мазане- мажа се с всякакви лосиони от Ейвън (че съм представител и съм насъбрала много видове newsm03 ), с кремче на Нивеа и по едно време и с крем Здраве. Казваха ми едни колежки, че никакви кремове не помагат, а само чистата мас, ама още не съм се прежалила да се намажа  smile3506 Мислех да си купувам някакъв по-скъп крем ама май ще се въздържа, защото наистина си е до ген. Аз по дупето имам от преди  cry, ама за сега по корема и на друго място не са ми излезли нови... и дано не излязат newsm17

# 173
Мас помага най-добре, Peace
Ето каква съм била аз  hahaha hahaha hahaha Незнам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били мъж.
Родени сте някъде в територийте на Гърция това е било преблизително преди 1025 години.
Професията ви е била монах, въоражен престъпник.

# 174
Ето каква съм била аз  hahaha hahaha hahaha Незнам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били мъж.
Родени сте някъде в територийте на Гърция това е било преблизително преди 1025 години.
Професията ви е била монах, въоражен престъпник.
Joy  Joy
Я пробвай на Валя датата да видим тя каква е била в предния си живот.... лелеее с кви глупости се занимаваме  ooooh! Whistling Дали наистина хората се прераждат newsm78

# 175
Не се сетих, но ето:
Незнам как се чувствате, но във предишният си живот вие сте били мъж.
Родени сте някъде в територийте на На север от Латинска Америка това е било преблизително преди 1550 години.
Професията ви е била химик, аптекар, планинар.

# 176
хехехе...ако й върви химията като порасне значи е вярно това за предишния живот Grinning

# 177
На авторите на сайта за диагностиката,май правописа им куца?! Mr. Green
А относно стриите, аз не съм се мазала с нищо и не ми се образуваха.Виждам,че се интересувате от мазила,ако се чудите за бебетата,мога да ви посъветвам да НЕ купувате "Джонсън",защото моето дете от 2 намазвания,така се изрина,че...А съм чувала,че и при  др. дечица е имало такъв ефект.Бих препоръчала преварен зехтин/може би и за коремчетата ви/.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 10:45 от gretacvetina

# 178
Мами, а с какво къпете бебчетата си? Аз се чудя дали да си е с бебешки сапун или някаква по-скъпа козметика? Thinking Не съм купувала нищо още от тоя вид и не знам към кое да се ориентирам. Дайте мнения и споделете опит, моля Hug

# 179
С бебешки сапун Peace

Общи условия

Активация на акаунт