ВРАЦА - 11

• 9 025
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
ааа, добре  Grinning тогава и утре ще стискаме палци  Mr. Green
  хехе добре Laughing

# 31
gretacvetina много ме кефи аватара ти  Mr. Green
Мислиш ли да ходиш на концерта?

Със сигурност.През 1999г.бяхме в Пловдив,та сега ли ще опуснем?!

# 32
аз още се чудя. Много ми се ходи, ама детенце ми е малко и го кърмя.. пък няма как да го взема с мене.. дано сте си купили билети щото са останали само страничните седящи места, както аз казвам на мъжа ми преди като бях бременна местата за бтеменни жени (въпреки, че не можах да мина с този номер), а сега  - места за майки с деца.

# 33
Не сме.Моят мъж каза,че ще си купим тогава.Пред стадиона със сигурност ще има.Дава ми пример с Мейдън,тук билета от Германос е бил 40 лв.,а пред стадиона са били по 35 лв.

# 34
Ние ходихме на разходка. Ходихме в градинката, която е срещу заведение "Вечерница", но много бързо си тръгнахме, че като дойде една с детето си, а то тръгна да взима на Валя биберона и искаше да го хапне. На всичко отгоре кашляше и беше циганче. Не че имам нещо против циганите, но това беше хем болно, хем мръсно. На бързо се изнесохме, а и не бяхме единствените. Имаше още една мацка  и тя си тръгна набързо, защото майката на това болното, първо мен започна да разпитва мен, но като се махнах от нея и тя се лепна за другата мацка  ooooh! Изпоизгони ни всичките. А аз толкова обичам да ходя там  Confused

# 35
спинкате ли вече?аз си приготвям нещата за утрешния изпит и си лягам,че няма да мога да стана.от мен(и бебо)лека нощ и да сънувате ангелчета smile3524

# 36
Дано да са ангелчета  Laughing

# 37
Ние ходихме на разходка. Ходихме в градинката, която е срещу заведение "Вечерница", но много бързо си тръгнахме, че като дойде една с детето си, а то тръгна да взима на Валя биберона и искаше да го хапне. На всичко отгоре кашляше и беше циганче. Не че имам нещо против циганите, но това беше хем болно, хем мръсно. На бързо се изнесохме, а и не бяхме единствените. Имаше още една мацка  и тя си тръгна набързо, защото майката на това болното, първо мен започна да разпитва мен, но като се махнах от нея и тя се лепна за другата мацка  ooooh! Изпоизгони ни всичките. А аз толкова обичам да ходя там  Confused
Ей много гадно, и аз тая градинка много я харесвам, но ми е чудно от къде е дошло туй цигане, като гледам във Враца ги няма много  newsm78
litle angels успех на изпита

# 38
Поизбеляли са малко и за това не ти прави впечатление  Laughing

# 39
Добро утро   food010
Валя хвърчи с проходилката  afwitch Надявам се бързичко да проходи, въпреки че ще е голяма лудница  #Crazy Joy

# 40
Добро утро на всички

gretacvetina - със сигурност ще има на черно. Но имай в предвид че на балканския полуостров не са дали друга дата за концерт и сигурно всички околни държави ще се стекат тука. Те и за това са толкова скъпи билетите и вече са почти изкупени. На нас ни искат по 70 лв за страничните места

Оф момичета да ви се оплача аз и двата почивни дена съм без мъж, чудя се какво да правя вкъщи сама. На това отгоре четох темата Помагат ли татковците? И така се ядосах на всички прехвалени мъже там че не е истина. А времето е толкова хубаво.. май ще си ислизам сама с детето.

# 41
На мен ми се струва студено за сега.

# 42
Добре че излезнаха облаци поне да не ме е яд.

# 43
Ние ходихме до магазина. На мен ми е приятно, но за Бебо си е хладничко. Сега пък и слънце изгря  Laughing

# 44
ние искахме да отидем до Балкана,ама то тук е хладно а за горе си представям как ще е и се отказахме засега.на изпита написах каквото знаех,пък другата неделя ще се разбере каква е оценката,не мисля че има някой от група който да не се е справил.за следващата седмица имам да пиша някакъв реферат и ще пада голямо ровене в гугъла Laughing

Общи условия

Активация на акаунт