Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде предлагате да бъде следващата среща?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
Какви са препоръките за обличане на бебета през лятото и какво е подходящото облекло за летните бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде предлагате да бъде следващата среща?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за обличане на бебета през лятото и какво е подходящото облекло за летните бебета?
Препоръчително е да обличате бебетата с бодита с къс ръкави и по-леки до средно тежки дрехи, като същевременно имате предвид, че дори през горещите месеци те трябва да бъдат защитени от слънцето. За летните бебета се препоръчва да носят памучни гащеризончета, бодита с къси ръкави или потничета. Завиването с памучна пелена е подходящо, а за разходки се препоръчва само памперс и едно боди. Важно е да избягвате прегряване и дехидратация, като ги предпазвате от пряка слънчева светлина и им предлагате вода за пиене.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какво е мнението за кърменето след цезарово сечение?

и сега съм пристрастена към ябълките, без тях не излизам.
. Радвам се, че времето се разваля и така няма да се ядосвам, че пропускам разходките
. Толкова исках момиченце, че ми се струваше, че ще се разочаровам ужасно ако е момче. Сега обаче съм много щастлива, че ще си имам две момченца и дори се радвам, че така стана
.

Вчера се въртях повечко в кухнята, като добавим и 11кг гиричка дето я вдигам по доста пъти на ден ..Лоша работа
Ако забравя и се наведа, така ме срязва кръста, че направо
Ще видим как ще го бутаме 3 месеца още.
А и вчера наистина беше райско времето. Ходихме малко на Витоша да подишаме чист въздух, после каквото бяхме изразходили от разходката и го наваксахме двойно. Само ще кажа, че похапнахме в Романса, без да описвам с подробности... 

. Видя ли количката с четирите колела как изглежда със зимния кош? На мен не ми хареса изобщо, няма нищо общо със снимката в сайта на Касида. Абе разочаровах се от тези колички. Сега в сайта на Касида има промоция на някаква четириколка в комплект със столче, зимен кош и чадър за около 700 лв всичко, но на мен пак не ми харесва