ЮЛСКИ БЕБЕШОРИ '08 (тема 28)

• 12 680
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета  Wink
с пожелания за хубав ден на вас и бебоците  Flutter
Pumichka, за количките на x-lander,аз съм зарибена по триколката,но когато я гледах нямаше проблем с предното колело. Има механизъм за стопиране,така че да не се върти.Но ти си знаеш де ,на всеки различни неща са му удобни и му харесват Crazy.

# 91
Здравейте, мацки, аз сега се прибирам. Давах заето тези два дни, защото бях в болница, днес ме изписаха. В събота ми прилоша и получих контракции и бях малко на системки, вече съм добре.

Иначе ви четях по малко от телефона си. Но нещо не ми се публикуваха отговорите.

За престоя си в болницата искам само да кажа, че съм изключително доволна, за тези 2 дни се смениха 5 смени различни лекари/акушерки/санитарки (всеки ден нови по 2 пъти) и всички бяха супер готини като отношение и внимание. А моята лекарка идваше да ни наглежда (мен и още една нейна пациентка), въпреки че не беше на смяна. Не съм сбъркала с избора си. Лечението и престоят ми струваха 0 лв., което е супер, защото има файда от здравните осигуровки, които си вървят и в частната болница... Хайде, сега ще чета темата Simple Smile

# 92
Ох, а аз верно помислих, че спортуваш с 11 кила гиричка и си викам - лелей, то бива любов към спорта ама чак пък толкова Joy
Тамън щях да пиша да прибираш гиричката в мазето hahaha

Joy

Една моя колежка тук има такава количка - този тип гуми на четириколки също много се въртят.

http://www.teutonia.de/produkte/mistral/varianten/mistral-s.html

Тя като се разхожда застопорява гумите, че иначе по нейните думи било ужас. Но като иска да завие - ако са застопорени става трудно - трябва да натисне количката отзад, за да се вдигне отпред и така завива..или постоянно да слага и пуска застопоряването...

Пърл,  Hug

# 93
Пърли, радвам се, че вече си добре и че си доволна от избора си на лекар. Дано до края да не ти се налага повече да влизаш в болница Hug.
Днес няма отърване от мен, такава скука ме е налегнала Blush. Имам ужасно много работа, но не ми сеподхваща и само си вися във форумчето ни и съм на всяка манджа мерудия Mr. Green.

# 94
  • София
Астарта, видях я, една с оранжев кош. Наистина не ме грабна, но пък беше много удобна за бутане. А в сайта триколката много ми беше харесала...Трябва на място да се гледат явно. Мерси за сайта с промоцията Wink Изгодна е, все пак не ми се дават 1400 лв за количка Crossing Arms Но ще видим...
еkspa, има два вида триколки, може ти другата да си гледала.

# 95
Само ще кажа, че похапнахме в Романса, без да описвам с подробности... Blush
Ако знаеш как ти завиждам  Mr. Green Това е едно от любимите ми места за похапване на вкусотийки......Кога ли ще навия мъжа да отскочим до София?
Моят бебок също е доста активен, но ми се струва, че вашите са по подвижни, а моето има чувството понякога, че по цял ден спи  Joy
За количките триколки замисляли ли сте се как ще ги предвижвате по подлези например? Защото нали на някои подлези има едни такива като релси, но те май са само за четириколки, или......?

# 96
Астарта, да оздравяваш! Peace

Пърли, браво че сте вкъщи вече и да не се налагат повече такива престои. Hug

Ние уикенда големи разходки правихме с много весела компания и вече съм по- спокойна и щастлива да си показвам шкембето.
Дори ми направиха път пред една тоалетна и така се изненадах приятно. Mr. Green

Пумичка и ние бяхме в Романса на сладичко към обяд, сигурно сме се разминавали в тоалетната. Grinning

Simpatiuh4e, успех и бързо да се връщаш! Peace
За количките- наистина  не се бях замисляла, че триколките трудно се придвижват в подлези, а и аз им се кефя много.  Wink

Хубав и лек ден на всички!

Забравих да ви питам.Някой ще ходи ли в училището на сп.9месеца от април или май, че си търся компания? Wink

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 12:27 от Danidan

# 97
Здравейте маминки  Hug
Астарта, много добре те разбирам - аз от месеци само блеех на работа и се преструвах как "работя" и някак все към форума ме влечеше  Rolling Eyes Затова сега отпуската много добре ми идва, та мисля да я продължа. Вчера се скапахме от подреждане и чистене, ама много работа свършихме и сума ти боклуци изхвърлихме. Трябва къщата да светне за бебо и колкото и да ме мързи постепенно всичко ще оправя.
Пърли, радвам се че вече си по-добре и че си доволна от клиниката  Peace Между другото, цяла сутрин слушам приказките, дето си изтеглих от линка Heart Eyes Ох, страхотни са - толкова развиват въображението.

# 98
Pearly ,добре дошла отново и дано не ти се налага да влизаш в такива заведения повече ,освен за раждане   Hug
Pumichka,ти с по-големите и тънки задни колела ли си гледала, защото тая дето я пробвах, и трите гуми са и еднакви.Аз знам ,че са 2 модела  триколки, за това питам.

# 99
  • София
Здравейте момичета и от мен !
И аз не мога да Ви изчета, че миналата седмица не бях на работа, че малката беше 3 дни с температура и си останах с нея цялата седмица, а вкъщи тя не ми дава без нея да се доближа до компютъра, а пък при мен не спи на обяд така че ...  Simple Smile
Много сте хубави всички на снимките от срещите - дано и аз успея да дойда на някоя от  следващите. Сигурно е настина интересно.
И аз вече не се сещам какво исках да пиша, но по повод релсите на стълбите в подлезите, искам да кажа на мамите да не разчитат много на тях. Поне моите впечатления са такива - не са съобразени и не са универсални  и често релсите са тесни и не могат да влязат всички колела там. Примерно се сещам за тези на спирка Сердика.
Иначе в случай, че колелата паснат в някои от релсите може само на задни колела, но определено не  е удобно. По - хубави са тези, които не са като релси, а като от цимент направени, но те са където има по малко стъпала. Иначе носене му е майката и затова трябва да се гледа и тежестта на самата количка, особено ако сте сами с бебчо и няма кой да помогне, защото "случайните" не са много услужливи.
Аз например много се дразнех дори във входа като ме попита някой, особено мъж "искаш ли да ти помогна" - чак АЗ се чувствах неудобно, защото не го намирам за уместен този въпрос към жена с количка. Малцина бяха тези, които направо помагаха без много-много да питат. Да не говорим, че те често бяха и жени. Просто сме си такава нация - и сега те гледат с корема и не ти стават в автобуса например.

# 100
Здравейте Hug
Аз днес, след като работих за пореден път събота и неделя просто не успях да се надигна от леглото и не отидох на работа. Обадих се и казах, че не се чуствам добре и си взимам един ден отпуск Embarassed Знам, че не е хубаво да се лъже, ама не издържам вече. Задължително ли е за да ти дадат болничен да лежиш в болница? Аз си правех сметки да моля моята лекарка за болничен от наалото на април, ама ако трябва да се лежи в болница... newsm78.
Pearly дано всичко при теб е наред Hug
Аз ходих в 1-2 магазина да разгледам колички, ама нищо не ми грабна окото. Искам хем да е удобна, хем да е красива, хем и да не струва много Mr. Green

# 101
Аз ходих в 1-2 магазина да разгледам колички, ама нищо не ми грабна окото. Искам хем да е удобна, хем да е красива, хем и да не струва много Mr. Green

Хехе, точно като моите изисквания имаш Simple Smile Аз нали, да не казвам голяма дума, искам да го караме повече със слингове, та не възнамерявам да инвестирам много в количка. Макар че уж бабите ще купуват количката и леглото, ама не виждам смисъл да купуваме нещо, което няма да ми е по сърце да ползвам....Ще видим, де...
Та, Емзи, ако намериш такава количка - евтина, удобна и красива, моля, сподели!

Ekspa, събраха ли се желаещи днес за седянката! Моля, споделете как е минало и много ме яд, че се налага да пропусна - излезе ми неотложен ангажимент в работата  ooooh!

Pearly, хубаво е, че си доволна от болницата, но най-добре да не се налага повече!  Hug Почивай си повече и се пази!   bouquet

# 102
Емзи, не е задължително да лежиш в болница, за да вземеш болничен Peace. Първите 7 дни ти ги дава гинеколога или личния лекар, а следващите болнични се подписват от ЛКК, което пак не е никакъв проблем и е една формалност. ЛКК дава болничен за 20 дни и след това го продължава. Имаш право на 180 дни болничен без прекъсване. Просто някои лекари се презастраховат и вкарват в болница за няколко дни, но повечето не го правят. На мен гинеколога си ми даваше болничен от началото до края като сам го носеше на ЛКК да го подписват, аз изобщо не съм се явявала на комисия.

Все забравям да попитам. Има ли някой впечатления от д-р Попова от Токуда, върти ми се в главата, че някой я беше споменавал тук newsm78? Записала съм си час за консултация при нея за 27.03 и се надявам ако ми хареса да говоря с нея за раждането. Понеже знам, че наплива за там е голям, ми се иска от по-рано да имам уговорка, за да не остана неприятно изненадана в последния момент.

# 103
emzi тъй като съм от малък град и доки иска да вляза в болница, защото по принцип Здравната Каса може да прави проверки във всеки един момент от денонощието.Иначе и на мен щеше да ми се напише един ей така, ама вече ги е страх от проверки и солени глоби и за това ще влизам  Peace

# 104
Сетих се нещо за слинговете - аз не съм ползвала преди, сега се замислям за слинг или кенгуру ако не мога да се справям с 1 количка за бебето и каката да върви пеша...ОБАЧЕ, тия слингове според мен са удобни само ако ходиш на разходка и постоянно носиш бебето Thinking Аз преди като ходех на гимнастика идваше една мама от съседен град..Та бебето тъкмо заспало в коша за колата, тя го разбутва да го сложи в слинга..Оттам го прехвърля на пода докато игаем гимнастика - то пак заспиваше - тя пак го разбутваше да го сложи в слинга..А аз ходех с количката - вдигам цялата мека чанта и ми е все тая бебето дали спи или не - то не усеща почти нищо от премстването количката - залата и обратно. Или пък ако съм била с колата - направо с коша местя.

Общи условия

Активация на акаунт