Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде предлагате да бъде следващата среща?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
Какви са препоръките за обличане на бебета през лятото и какво е подходящото облекло за летните бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде предлагате да бъде следващата среща?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за обличане на бебета през лятото и какво е подходящото облекло за летните бебета?
Препоръчително е да обличате бебетата с бодита с къс ръкави и по-леки до средно тежки дрехи, като същевременно имате предвид, че дори през горещите месеци те трябва да бъдат защитени от слънцето. За летните бебета се препоръчва да носят памучни гащеризончета, бодита с къси ръкави или потничета. Завиването с памучна пелена е подходящо, а за разходки се препоръчва само памперс и едно боди. Важно е да избягвате прегряване и дехидратация, като ги предпазвате от пряка слънчева светлина и им предлагате вода за пиене.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какво е мнението за кърменето след цезарово сечение?

Много съм доволна
Леглото е като това,но само дърво 
, в четвъртък ме заболя зъб , и то ужасно ,ние бяхме на почивка , при което се прибрахме съответно .Моят гинеколог ми каза (по телефона) , че може да пия антибиотик Аугментин .Заболекаря ми каза че инфекцията е доста голяма, имам гноен джоб и може да се наложи вадене в краен случай , което не е препорачително при бременни .Вече слава богу нещата се оправят и не ме боли , но си остана страха за този антибиотик , пия по 1гр. на 12ч. и съм притеснена за бебчо .Моля ви да споделите , ако някой е в течение .Притеснено ми е , въпреки че гинеколога ми каза че може да се пие този антибиотик , също и Зинат.
И аз за нещо такова мисля ...
Вчера докато бяхме там си мислех колко би било гот да си направим срещата там следващия път. Само дето трябва задължително с кола да се ходи дотам.
Количката ще е незаменима в други моменти, разбира се. 
и мога да добавя още едно мое съображение - не мисля, че е особено здравословно за гръбнака на бебето, а и като цяло за костите му (говоря за ежедневна употреба). Без да ме нападат подръжничките на суинга ще кажа, че сме все пак 21 век (не е съобразен с условията на живот на съвремената жена) и всичко "модерно" е направено за улеснение, според мен. След дълги размисли стигнах до извода, че е нямало добра козметика едно време и са мазали детето с мас, както е нямало колички и са ги носели в суинг. Естествено, и аз бих го пробвала в екстрени ситуации