Зюмбюли и лалета се усмихват вече, БУРГАСката пролет не е далече - 48

• 14 623
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • България
Ками, махай ми въпросителната  Simple Smile
А за след това ще резервираме ли в някоя дискотека?
Аз утре съм на диско такаче отпадам от съботната.  Simple Smile
Е ти сега се изказа  Grinning  Бива ли така младо момиче си  Виж ние пенсиите да го кажем по-бива  Grinning

# 151
здравейте и от мен за каква среща говорите аз пак не разбрах с тоя мозък на бременна? newsm78

Обясних ти на скайп. Да те слагаме ли в списъка?  Simple Smile

# 152
  • тъгата в мен
...Иначе събирам агитка за Будоар, ще пее Тони Дачева.  Simple Smile
Само ако пее и Найден Милков Naughty Инъче-нйе!!! Naughty

# 153
  • България
Няма ли да пее ?

# 154

Joy Joy Joy Joy Предполагам,че се шегуваш.  Grinning

Не знам за него.

# 155
аха ма кажете в колко часа каде, иначе ок слагаите ме и мен мн ясно

# 156
  • тъгата в мен

Joy Joy Joy Joy Предполагам,че се шегуваш.  Grinning

Не знам за него.
smile3521
Шега е знай,уви! Joy Joy Joy

# 157
  • Бургас
Нямам маникюристка.  Thinking

Препоръчвам ти Росито, маникюристката при Кондев, но ако не си й клиентка ще ти иска капаро.

# 158
  • Бургас
Някой има ли координати на Текилата -В54 ли какво беше там ?
Ах не ти на коя ще ходиш ?

0886 00 54 54  Студио 54  Wink За 22.03 аз съм 99% сигурна  newsm78 ама и те стигат  Mr. Green   
            Ако не стане с обаждане на тоз номер свиркайте ще пробвам да запазя места там.

Телефона на абоната е изключен или извън обхват  Rolling Eyes

# 159
Нямам маникюристка.  Thinking

Препоръчвам ти Росито, маникюристката при Кондев, но ако не си й клиентка ще ти иска капаро.

Да,ти си ми казвала за нея и Касиди също я похвали. Крайно време е да реша и дали ще слагам удължители, ама как да реша като ту имам нокти,ту нямам.  ooooh!

# 160
            newsm78     ми не знам ще пробвам аз да звънна на едно приятелче, което ни запазва там места, но нищо не обещавам, че обикновено едва успява да ни осигури 2-3 места, интересно наистина как става запазването там. 

Ох току що си запазих час за контролен преглед другия месец, че имах проблем и не знам притесних ли се какво, разхлопа ми се сърцето, прежълтях, едва си стоя на краката казвайте какво да пия, щото ще умра  ooooh!

# 161
Здравейте!Аз съм от Бургас и бих искала да задам едно въпросче ако е възможно Simple Smile.Значи имам момиченце на 8 месеца и половина и искам да я запиша на детска кухня.Може ли някоя майка,коятопосещава такава да ми обясни от кой месец е и дали си заслужава?Благодаря предварително! Hug

# 162
  • Бургас
            newsm78     ми не знам ще пробвам аз да звънна на едно приятелче, което ни запазва там места, но нищо не обещавам, че обикновено едва успява да ни осигури 2-3 места, интересно наистина как става запазването там. 

Ох току що си запазих час за контролен преглед другия месец, че имах проблем и не знам притесних ли се какво, разхлопа ми се сърцето, прежълтях, едва си стоя на краката казвайте какво да пия, щото ще умра  ooooh!

Ми нещо билково,валериан  Thinking

# 163
Здравейте!Аз съм от Бургас и бих искала да задам едно въпросче ако е възможно Simple Smile.Значи имам момиченце на 8 месеца и половина и искам да я запиша на детска кухня.Може ли някоя майка,коятопосещава такава да ми обясни от кой месец е и дали си заслужава?Благодаря предварително! Hug
Здрасти
Привет и добре дошла

.. сега за кухнята - ако действаш по правилата - ще ти кажат рано е, доколкото знам вече е официално за над 1г.
аз обаче записах малката като стана на 6м, макар че записваха над 9м.
но...не съм я записвала в истинския смисъл, помолих една мама да ми купи лист с купони и почнах да си подпечатвам и да си взимам храна... Mr. Green ако бях тръгнала да я записвам - те искат акт за раждане и т.н. и нямаше да ми дадат
Иначе аз съм доволна, може да не е кой знае какво, но дъщеря ми си хапва с апетит , само мляко с ориз и грис хвърлям всеки път  Laughing  

# 164
Нашето излизане отпада ...
Заради вятъра ли?

Да бе ....
Като си знам кекльото!
Ще му висне сопола пак!

А ти не прочете ли, че чакам скайп на лични?! Simple Smile
С Радост си гледаме в прозорците ...
Дай да видим и ти къде край нас си... Simple Smile

За кухнята и аз така ...
Помолих да ми вземат купони!
То не, че ако аз бях отишла да си купя някой щеше да ме спре...
Нищо не проверяват.
Ама нали съм съвестна, когато отидох за първи път да ги заверя попитах къде трябва да занеса акта на детето за да го запишат и лелката ми каза, че не трябвало да се носи и вече рядко записвали ...
Така че грабвай купоните и бурканите и смело! Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 13:23 от wish

Общи условия

Активация на акаунт