Сушите ли косата на бебето със сешоар след къпане?

• 9 515
  • 111
  •   1
Отговори
# 30
Да, суша му косата със сешоар. Той даже много обича. Като го намери през деня и си го слагам сам по главата все едно си суши косата.  Laughing

# 31
Не, подсушавам добре с кърпа.Бях чела някъде, че бебетата обичат сешоара, но ние не сме от тях.

# 32
Да ползвам, защото вече има доста коса

# 33
Аз също не суша със сешоар,въпреки че имаме много гъста коса.Подсушавам с кърпата,но и винаги когато я къпя затоплям доста стаята,в която спи.
И аз така, въпреки,че се е случвало няколко пъти да ползвам сешоар.

# 34
По едно време ползвах/и двамата са с дьлги коси/,но сега подсушавам с кьрпа.Май сешоара е вреден Thinking

# 35
От скоро и ние се сушим,че даже и краченцата и ръчичките намазват Joy,голям кеф.

# 36
Да,сушим се, ама само сега през зимата Laughing

# 37
Да , и през зимата и през лятото ползвам сешоара , косата му е дълга .

# 38
да поне докато се затопли ще е така

# 39
Докато беше по-малък синковеца не съм ползвала сешоар, защото нямахме кой знае колко коса.
Сега обаче си го ползваме редовно и мноооого се кефи дребен hahaha

# 40
Когато беше бебе не съм ползвала сешоар. Той се страхуваше от всякакви такива бръмчащи придмети. Сега само понякога. В повечето случаи с кърпа.

# 41
  • В Сънландия
Не.Дори за себе си не използвам сешоар(освен в кризисни ситуации, когато нямам друг избор).Толкова е вредно за косата(употребата на сешоар) ... брат ми е фризьор и ми е пояснил в дълбочина за вредата от сешоара

# 42
  • София
Бебето ми има много малко коса, но... Не знам, не съм сигурна дали инак бих използвала сешоара. Може би.

# 43
След като бебчето не се плаши и не реве можеш да му сушиш косичката сьс сешоар. Разбира се от достатьчно разстояние и на най-ниската степен за да не му запари от горещия вьздух. Ние започнахме чак след годинката, защото малката много се страхуваше от шума на сешоара, а и нямаше толкова много косичка. Hug

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 15:07 от Ciao_bella

# 44
  • Бургас
Около годинката започнахме.

Общи условия

Активация на акаунт