Отговори
# 180
Данче, не се оплаквай  Naughty Стенли ни буди от три седмици в 6 или 6.15 ч  Close
Краси, честита годишнина и на вас, дано повече не се карате и винаги да ги посрещате с усмивка и много любов  Heart Eyes
Ренка, айде оправяй се  Hug

# 181
  • София
Добро утро!
Матей пък се събуди след 7, но на мен толкова ми се спеше че...пак ми беше криво!
Остават само 6 будения по старото време още!

# 182
То по новото време няма ли да връщаме назад часовника и да спим по- малко.

# 183
  • София
здравейте!

Ние пък снощи оставихме Сонята в наште и ходихме с мъжа ми малко на пицария и на разходка. Но пък сутринта станах в 7 ч., защото вече ми е навик.

Благодаря ви за сиропите за кашлица. Купих си Хустагил, който бстава за бременни. хремата почти ми мина, но кашлям като магаре.

Мен пък ме плаши как ще се отрази на Соня смяната на времето.

Честита годишнина на сватбарките!

# 184
Момичета, пуснах нова тема, защото сега имах време, но нека да изпишем старата първо  Peace
Новата тема!

# 185
Наде, браво, много сладко си я направила!

# 186
  • София
Вени, идеята ми е, че след смяната на времето децата, които сега се будят, например в 6.30 ще се будят в 7.30, защото часовника ще показва този час. А иначе в самия ден...да, ще ес спи по-малко!

# 187
Да права си, аз не схванах веднага. Мати не ходи ли на ясла или го водиш по- късно.

# 188
  • София
Още не, тръгва след РД, т.е. другия месец!

# 189
Ох, вярно ти ми каза, те заедно с Росен от 1 април, Мати от 2. Аз се опитвам да го накарам Росен да си ляга рано и да става рано, та да се подготви за яслата.

# 190
  • Варна
Сами ще свикнат със ставането и ранното лягане. В ДЯ се изморяват много и затова рано лягат  Mr. Green Така, че не ги мислете малките мъже, ще се оправят.
Ето в събота и неделя заспива чак след 16 часа, по-рано не иска да ляга по никакъв начин. Явно има много енергия неизразходена. В ДЯ пък спи по 2-3 часа, точно по режим.
Имаха много хубаво тържество за първа пролет. Ники бил с носия и го играля 'юначе'  Joy
Чакам записа да видя какво е ставало.

# 191

Айде на кафетоооо  Mr. Green
Добро утро, мили момичета  Hug
Съгласна съм с Краси, Стенли от втория ден започна да си ляга рано и да става още по-рано  Tired
Децата, които спинкат сами в стая..............на тъмно ли спят или им пускате нощна лампа  newsm78 Аз пускам нощна лампа, но по-скоро за мен, за да не се претрепя ако ставам през нощта да го видя.
Лека и успешна седмица ви пожелавам   bouquet

п.п. Кажете какво сте намислили за РД на сладурковците, че аз още го мисля  Thinking

# 192
Добро утро на всички! Наде, аз няма какво да го мисля, ние ще сме в къщи.

# 193
  • София
Оф, аз днес няма да пия кафе, че нещо цяла нощ ми пищяха ушите, а така ми се пиееее, направо лиги ми потекоха, Наде!

Аз още съм си болна. След малко заминаваме към лекарката, само дано да няма много хора, че няма на кой да оставя малкия, а с него не ми се чака, да не вземе да се зарази с нещо.

За РД и аз още не съм решила, но определено няма да е в клуб. Имаме тук една любима кръчмичка с детски кът и там ще сме с майките и приятелите. Ама роднините какво да ги правя  newsm78  - хем ми се иска да ги събера, че и без това само на рождените дни на Вальо се виждат, хем нещо ми се струва, че не заслужават. Имам леко неприятни спомени от мин. година, на Пепи техните едва ли не трябваше да ги моля да дойдат  Rolling Eyes

Вальо спи на тъмно. Но на мен не ми се налага да ходя при него, обикновено той идва. С Пепи като чуем да се дрънка ципа на спалното чувалче по пода и изтръпваме, че "чувалчестото чудовище" пак идва рано-рано да ни тормози.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 10:29 от Renkata

# 194
Добра нова седмица и от мен! Hug

Честито на всички празнували годишнини по първа пролет!!!   bouquet bouquet  bouquet Много любов! Peace
И ние с мъжо чукнахме голям окръглен годежен юбилей. Blush

Болните деца и мами, бързо възстановяване!!! Praynig

Наде, за РД-то - скромен детски рожден ден на датата - навън; след 4 дни с близките - на РД+имен ден+кръщенка - също на заведение. Mr. Green
Новата тема е фантастично украсена!!! Peace

След един работно-делови уикенд, съм гроги в понеделника, затъжена за децата, и с къща, обърната с главата надолу...
Tired

Общи условия

Активация на акаунт