Отговори
# 285

ЧЕСТИТ 2-ри РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ  и ВЯРА

Скарлет,не се притеснявай.Дея-Мария също е така,говори разни думички,които рядко слага в изречение,разбира се аз не всичко и разбирам понякога,но всичко завиви от детето.Моят брат проговори на 4-ри години до тогава знаеше "дай" и "искам"ЕТо тя непрекъсното ме пита това какво е ,онова кое е.Онзи ден си говорехме с моята баба/беше дълги години детка учителка/че моята щерка например,говори думичките,но много бързо и затова понякога нищо не и се разбира. Rolling Eyes
МНого пъти са ме питали как така е на почти две и не говори с изречения,ми не говори  Rolling Eyes ,как да я накарам,явно не и е дошло времето ,предпочита по друг начин да ми обяснява,но важното е ,че се разбираме  Mr. Green

Нунич, чакам и аз снимки  Heart Eyes

юл4е,оправяй се бързичко  Hug

Янче, стискам палци,гоолеми прегръдки  Hug  hug spoko

# 286
  • Варна
И мен ме тръшна тоз грип или каквото е там Sick
Сутринта бях доста зле, малкото и то нещо не е тамън, ама за ДЯ ставаше (ей, сега Смини, ша ма застреля  Mr. Green). Баща му го заведе, имаше рев само в асансьора. Добре, че ми "светна" малко иначе бях направо утрепана. Направо си пуснах отпуска за 2 седмици вместо болничен, не ми се занимаваше с лекари. Пия си някви хапове там и така.
Черепахче, стискаме палци всичко да е наред Praynig
За Рд в ДЯ ми казаха, че не можело торта. Да съм вземела някви еклери без яйца или нещо подобно и сок. Ще говоря пак със сестрата.

# 287
Привет и от мен днес  Hug
Имах мааааалко свободно време и си преподредих офиса, че беше станало....
Енви  Heart Eyes
Наде, успех с писмото  Praynig Наистина трябва нещо да се предприеме  Peace
Янче  Praynig Hug
Краси, не няма да те застрелям, но ...е адски кофти така, замисли се за здравите дечица, които са застрашени и не всички майки могат ей така да си пуснат отпуска и се получава един порочен кръг  Tired ooooh! "За ДЯ ставаше..." ..там да не са опитни зайчета ...

Благодаря на всички за отговорите, точно че в нашата ясла казаха, че не може торта, но вчера са имали рожденик и имаше кутия от торта, та ще попитам  Peace Знам, че при нас трябва всяко едно парче или каквото и да е да е индивидуално опаковано и с отпечатан срок на годност, така бяха обяснявали, ще питам пак  Peace Ако не искат торта - намислила съм плодове и сок  Peace

# 288

Общи условия

Активация на акаунт