Отговори
# 255
  • София
Аги, ти си автора на тези неща, нали? Много готини....и носталгични. Wink

"Секс лепенка" - страхотно е. Peace

# 256
Да, аз съм ги писала, за жалост все носталгични се получават.

# 257
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЯРА И ТОНИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ!

Събинче, обещавам, но все не остава време, а ходим два-три пъти в годината, но сега ще обещая.

На мен днес ми е влязла една муха в главата и ми е много криво, та по тоя повод може ли да пуснем една анкета колко от децата говорят добре, а не само отделни думи (като Тони). Като го питам как се казваш отговаря пи или нещо друго несвързано. Нещо започнах да се притеснявам, та затова да видя накъде сме и дали да не се обърна към специалист. Благодаря!

# 258
Скарлет, изчакай, да мине поне месец на ДЯ!  Peace
Когато Велина тръгна също говореше изключително малко, но там се разприказва. И пак в сравнение с други наборчета, не говори така много. Трябва да е в настоение и най-вече в къщи сред нас, и то когато тя иска, ако само аз желая, да проведем диалог - не става  - на чуждо място е изключение, да обели някоя дума.
Мисля, че Рачето се хвалеше, че Емко се е разприказвал от ДЯ.

# 259
  • София
Мили Аги, Сабина и Пипилота - да са ви здрави, весели и много щастливи порасналите  дечица! С игри, песни и забавления да веселят дома ви, да ви слушкат и обичат и да ви носят безкрай приятни емоции. Весел празник, момичета!

Скарлет, Емо се разбъбри, но само в наше присъствие - все още се срамува от непознати хора и пред тях дори и името си не казва. Обича да говори с майка ми по телефона обаче, което много ме радва. Бърбори много, но все още малко от казаното е разбираемо за нас Simple Smile

Янче  Hug

# 260
Снеж, да ти е жива и здрава порасналата принцеса! Много, много да ви радва!

Да са ни живи и здрави Вяра и Тони!
 Да пораснат Голееееми!

Благодаря за хубавите почерпки!
Аги, чудесни неща прочетох в блога ти  Hug

# 261
ЧЕСТИТ 2-ри РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ, ВЯРА И КАТЕТО newsm67 newsm59  ura
как е с празнуването в детските кътове, някой проверявал ли е  newsm78. Защото не съм решила още как да празнувам рождения ден, ще ми се да се съберем някъде с децата

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 15:50 от Петето

# 262
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Катето, Вяра и Тони! Много, много весели игри им пожелаваме!   bouquet

# 263
Честит Рожден Ден на Катето ,Тони и Вяра .Пожелавам им много щастливо детство .

# 264
Пете, днес обикалях по 6-7 клубчета и на повечето места е заето за нас, само на едно място има възможност. Като цяло куверта на дете варира от 11 до 15 лв. Което включва техния престой и менюто им, тортата е отделно по 3 лв на парче. Ако искаш ти да си донесеш тортата ти искат още 10 лв, но не навсякъде. Отделно си поръчваш за родителите.

# 265
Мила Вяра, 4естит рожден ден   bouquet  Бъди все така лъ4еzарна и гордостта на мама  Hug  Нека усмивката никога не слиzа от лицето ти  Hug

4естит рожден ден, Тони   bouquet  Желая ти много весели мигове, много zдраве и Щастие, един хубав купон с много подаръци и послуШни родители  Wink

Сабина, Аги, да са ви живи и zдрави децата  Hug  Весел праzник  Hug

Скарлет, не се притеснявай, нали ти самата скоро каzа, 4е всяко дете по раzли4но време е готово zа неЩо.  Wink  Пък и мом4етата проговорили по късни4ко от моми4етата  Thinking

Ренка, Бубка, оправайте се ве4е  Praynig

# 266
 Аги, Сабина и Пипилота, честито ви рожденничета, момичета! Да са ви живи и здрави, да ви носят само радост.  bouquet  bouquet  bouquet

Чрепахче  Hug

Бубс, мен се кани да ме наляга тази гадост от вчера, ама гледам да се боря предварително, че ако легна не знам. Дано ти мине скоро.
Ренка и ти скоро да се оправиш.

Дея, както винаги супер снимки.

Аз ли не съм уред или тези детски куверти ми се струват "леко" надценени?

# 267
Аз ли не съм уред или тези детски куверти ми се струват "леко" надценени?

Страдам от съЩия дефект  Mr. Green

Майка ти zамина ли? Как се справяте?   Hug

# 268
Абе и на мен ми се струват доста надценени, но и вкъщи няма как да го направя  ooooh!

# 269
Абе и на мен ми се струват доста надценени, но и вкъщи няма как да го направя  ooooh!

Ли4но аz не бих направила голямо тържество, оЩе са малки  Thinking

Ина4е да ви кажа как процедират тук, може да ви е интересно  Wink
Пове4ето праzнуват вкъЩи. Гости се препоръ4ва да се канят колкото годинкита на рожденникът. Т.е. като навърШи 5 години, се канят 5 деца и т.н. Има торта и малко лакомства, а майката органиzира игри zа децата.
Рядко се правят РДта на вън. Освен в МакДоналдс, се ходи примерно в zоо парка или на кино (с по големите). Една приятелка zаведе децата на гарата където имали техен гид който ги е zавел zад кулисите.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт