Отговори
# 270
Момичета, страхотни сте!  bouquet
Благодаря ви от сърце! Винаги, когато ми е било тежко, винаги, когато съм се чувствала различна като самотен родител, сте ми показвали, че всички деца заслужават внимание и обич.
Трогната съм.

# 271
Момичета, страхотни сте!  bouquet
Благодаря ви от сърце! Винаги, когато ми е било тежко, винаги, когато съм се чувствала различна като самотен родител, сте ми показвали, че всички деца заслужават внимание и обич.
Трогната съм.

Hug  Hug  Hug 
И пиШи по 4есто, липсваШ тук  Hug  Heart Eyes

# 272
  • София
Мати също говори отделни думи, прави съчетания по две, името му е "Ма" и като го питаш "кой Ма", вика "ти". Като говори за себе си се нарича "Ти" и то това е отскоро. Така че...различни са и мисля, че място за притеснение няма. Сестра му на тази възраст говореше с изречения, но...той е момче все пак!

# 273
  • Варна
Честит Рожден Ден на Катето, Тони и Вяра! Нека растат здрави и щастливи   bouquet

Ние с нико пак се сополивим и сме със зачервени гърла.
Ники не говори хич, иома речник от 10тина думи. Явно приказва повече в ДЯ, сестрата го похвали. При дрънка на китайски все още.
Ще празнуваме в къщи с родата и наши приятели, комбинирано. Горе-долу се получава. Цените са безумни, просто няма смисъл да коментирам Sick
Приятна вечер!

# 274
Моят пък е като латерна, не спира да говори. Много ми хареса РД- то в Германия, ама ние тука нали сме свикнали да има трапези и т.н., и т.н.

# 275
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕТО, ТОНИ И ВЯРА!!!
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВЕИ, ЩАСТЛИВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!
МИЛИ РОДИТЕЛИ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА ВАС!

ЧЕСТИТ СЕМЕЕН ПРАЗНИК НА ЕНВИ, КРАСИ И ТАТЯНКА!
МНОГО ЛЮБОВ И УЮТ В СЕМЕЙСТВОТО!

Тъкмо заспа детенцето и ще използвам и аз да драсна малко преди да съм заспала, че така съм се затъжила за вас, а в последно време - работа, вкъщи и сън, това е  Rolling Eyes Няколко вечери подред Алекс ме приспива, уж лягаме да се гушкаме и да спинка той (това към 22 часа) и се събуждам към 12-1 - той си спи, кога и как е заспал не знам, уморена работа ей  ooooh!

Нунич, чакам и аз снимки  Hug
Раче, успех с отбиването и поздравления за дългото кърмене   bouquet Моето кърмаче-юначе си ме търси редовно, още като го взема и думите са 'цици още амам'  Laughing Mr. Green
Скарлет, браво на Тони, геройче  Hug И Алекс не е от приказливите смислено, има може би 15ина думи речник, но като цяло си приказва на негов език, за мен важното е, че се разбираме  Mr. Green
Татянка, хич не съм съгласна, че момчетата по-късно проговаряли - Теди на Роди и Ицката на Цвети - сладурковци, който бърборят толкова отдавна  Hug
Тина, какво става с Емичка, как е сега?  Praynig
Деич, честита победа и от мен, яд ме е, че не те гледах, защото си бях вкъщи тогава, ама не знаех  Rolling Eyes  bouquet Страхотно маце си, твойтУ мъж да не те изтърве нейде  Laughing
Наденце, много ме е яд че отпадна от Мюзик Айдъл  Crossing Arms А новата тема е невероятна   bouquet Мнооого хубав въпрос за миялната машина, беше ми много полезно и на мен  Hug
Краси, ние сме от изключенията, заспива след 10, въпреки, че става в 7  Wink
Данче, ами не му давай бе душа, подръж го малко гладен, като знае, че ако откаже да яде и ще му дадеш веднага бисквита - ми то ясно че ще е така, казвам го, защото имам племенник за пример, и друг път съм го писала, свекърва ми го е гледала, само и само да яде му е давала, каквото му се яде, на 13 години е сега и яде буквално само шоколад, пържени картофи, филия с масло и кус-кус, не яде НИКАКВИ плодове и зеленчуци  ooooh!  Tired

Нашата одисея с уж болното ми момче завърши прекрасно. Изкарах с него вкъщи предния четвъртък и петък, Пешо беше извън града. Гледахме се само двамата, играхме си, беше наистина супер. Още малко ще взема и да благодаря, че ми го върнаха от яслата, но пък работата, която ми с енатрупа още ми излиза през...носа  Rolling Eyes В понеделник като го заведох и сестрата (беше даже старшата) - трябва ми белжка;аз - нямам; тя - ама как, Сашко го водим болен, аз - водете го болен, той не беше, не съм го водила, следователно нямам бележка (а аз даже в четвъртък се опитах да го заведа, но ми го върнаха, защото според тях предния ден е бил с температура); тя - трябва да ми донесете, какво ще правим; аз - питайте ..... (името на сестрата демо ми го върна). Не може ей така да ми го връщат, а в същото време да гледам как водят болни деца и ги приемат, обилна хрема...то милото ще се задави от сополи, ама не, можете ли да си представите - една майка казала - вие ми разболяхте детето, вие ще ми го гледате, и го оставя, нямам думи  ooooh! Та много се бях набрала покрай тез истории  Naughty Crossing Arms

хайде нещо по-весело - рождения ден мислим да е навън с няколко майки с дечица на негова възраст (Татянка, кефиш ме - на 1вия рожден ден 1 детенце ли трябва да има  Laughing ) и кръстниците ни, само не сме решили къде, но ще трябва, че няма време. В тази връзка въпросче - как мислите в яслата да бъде - какво ще носите? Днес разбрах че при нас са занесли торта, а знам, че не дават. На Алекс РД му е в неделя, но въпреки това искам и в яслата да се почерпят за негово здраве...Идеи?  newsm78 Hug

Дълго стана, ама...  Blush И извинете ако има грешки и сменени букви, но пиша на лека светлинка, че да не събудя Алекс  Blush

# 276
  • Boston, MA
Сабина, наминавай по-често!  Hug

И тук е така с р.д.-то, както Татяна описва - само че в повечето случаи навън, има доста интересни места за празненства. Проблемът е, че са за по-големи деца. Можеш да ги заведеш в музей, в магазин Лего, в магазин Дискавъри, да рисуват, да танцуват, в детски фризьорски салон да им правят прически и т.н. За нашата възраст най-подходящото беше Детският музей, но там ми се видя много скъпо, та ще сме в нас. За догодина имаме вече много варианти.

# 277
Добро утро! Grinning

Сабинка, ами записвай се по-често, де!  Hug Наистина липсваш, а аз дори си помислих, че си от окончателно напуналите ни! Confused

Татянка, винаги разказвай, как е при вас! Много е интересно! Peace

Смини, липсваше! Heart Eyes РД в ДЯ/ДГ вече имаме практика - торта, сок и шоколадови бонбони - нищо здравословно, но това е. Може към това - шапки, свирки, балони и фотоапарат на госпожата, да снима. За имен ден възприехме традиция - вместо торта - пита. Party

# 278
Добро утро  Hug
Смини, ти каква миялна си харесала?
На мен също ми беше много интересно за Рд извън България, но при нас това не виждам как да стане, защото отстрани ще се възприеме като, че съм скръндза   Rolling Eyes
Да ви питам в ДЯ каква торта може да се занесе? Знам, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искат сертификат за тортата, това е и за детските клубове  Peace
В началото на седмицата написах писмо до кмета на община Люлин и до кмета на Столична община и го оставихме в ДЯ да се разпишат всички родители и ще го носим утре там, дано има успех. Става въпрос да подкрепим медицинския персонал да им вдигнат заплатите и да си останат същите госпожи, защото са много готини и децата са свикнали с тях  Hug
Сабина, влизай по-често и кажи какво прави Вяра? Ходи ли на ясла вече?
Чакаме снимки от всички рожденици Mr. Green

# 279
Честит рожден ден на всички дечица! Да са здравички и весели!

Аз бях зле вчера - мигрената подло ме нападна привечер, когато не мога да пия кафе.

Сабина, Вяра е голяма хубавица на аватара ти - много красиво дете!

# 280
  • София
Здравейте! Hug

Аз за яслата съм намислила торта и сок. Но още не съм попитала дали нямат някакви други изисквания.
И мен сутринта ме ядосаха, защото като заведох Соня ме питаха дали нося бележка. Казах, че утре ще я донеса и тя ми каза " е цяла седмица не можахте ли да вземемте бележка". Все едно не съм си завела детето на лекар пък се води болна. А аз предпочитам като е хремава да си остане няколко дена вкъщи, отколкото да се задълбочат нещата и за хрема не ходим при лекарката. Те са прави, че си искат бележката, но пък винаги им нося.

И Сонята не спира да говори. Днес сутринта така се беше разприказвала, че с баща й не можехме думичка да си кажем.

# 281
Уууууф, а както се раздават тези бележки - на коридора от мед.сестрата...
Само бумащина и губивреме за родителите!

#2gunfire

# 282
Добро утро!
Аз няма да се включвам по темите, че мислите ми са съвсем другаде. Но да знаете, че много ви обичам Heart Eyes
При мен нещо е някакъв много емоционален период - от много лоши до много положителни.
Мама не е добре, леля ми е при нея и не ми дава да се прибирам Sad
Брат ми ще я прави и той баба Grinning (дано това да я мобилизира за новата битка)
Трябва да заминавам за Франция за една седмица ooooh! а се тревожа.

# 283
Янче, браво на брат ти  Mr. Green
Дано майка ти се оправи и скоро да нямаш лоши мисли  Hug

# 284
  • София
Черепахче, големи прегръдки! Дано да се оправи пак! При моята свеки за сега всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт