Пазаруване чрез www.bgshopper.com

• 31 040
  • 225
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за разяснението!  bouquet Логично! Те май нещо с моя файл имаха проблем, затова ми писаха, че ги няма стоките. Реших да им изпратя направо файл със съдържанието на кошницата /file-save page as/, но явно така не става. Ох, няма търпение да ми отговорят вече, пуснах им окончателна поръчка, предполагам че ще ме устройва цетата!

# 76
Първата ми поръчка чрез bgshopper беше експресна- пристигна за 3-4 дена,втората беше обикновенна и пристигна за 7 дена  Hug Simple Smile

# 77
  • Прекрасна ВАРНА
Първата ми поръчка чрез яд беше експресна- пристигна за 3-4 дена,втората беше обикновен на и пристигна за 7 дена Hug Simple Smile

значи в края на другата седмица ще ми пристигне поръчката.като ми оформяха цената направо включиха експресна доставка.отговориха ми че автоматично ще получа номера на доставката това значи ли че трябва да отида от митницата да си я взема NeWS78,а ми казаха че ще ми я доставят до нас.съвсем се обърках :crazy eyes:

# 78
...съвсем се обърках 

С  Express mail EMS - очаквай ги в къщи  Peace

# 79
  • Прекрасна ВАРНА
...съвсем се обърках 

С  Express mail EMS - очаквай ги в къщи  Peace

bouquet

# 80
И когато ми беше експресна и когато беше обикновенна си взимах пакета от митницата  Hug

# 81
  • Прекрасна ВАРНА
И когато ми беше експресна и когато беше обикновенна си взимах пакета от митницата  Hug

защо newsm78,нали ги доставят до адрес?аз как да разбера,че пратката ми е на митницата,а аз чакам да ми я доставят в нас?

# 82
защо newsm78,нали ги доставят до адрес?аз как да разбера,че пратката ми е на митницата,а аз чакам да ми я доставят в нас?

Обикновенно да. Обаче, ако не те открият вкъщи, връщат ги в офиса. За да разбереш къде се намира пратката,  проследяваш я оттук: http://services.bgpost.bg/WebTracking/

# 83

Аз получавам известие в пощата,отивам и взимам пакета от митницата.Онзи ден като си взимах колета,митничаря разопакова кашона пред мен за да се уверял,че не съдържал наркотици,оръжие и т.н. Имаше една дамска чанта,отвори и всички съществуващи джобчета,проверяваше чак и в ръкавите на блузите  Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 01:44 от ИВОHА

# 84
  • Прекрасна ВАРНА

Обикновенно да. Обаче, ако не те открият вкъщи, връщат ги в офиса. За да разбереш къде се намира пратката,  проследяваш я оттук: http://services.bgpost.bg/WebTracking/

извинявам се за тъпия въпрос,но за първи път поръчвам от интернет трябва да вкарам кода,който ще ми пратят автоматично когато поръчката тръгне към българия нали newsm78

# 85
извинявам се за тъпия въпрос,но за първи път поръчвам от интернет трябва да вкарам кода,който ще ми пратят автоматично когато поръчката тръгне към българия нали newsm78

Ти ще получиш автоматично кода от USPS и ще започнеш да проследяваш пратката на онзи сайт - там ще видиш как тя се движи по САЩ. След като напусне САЩ, проследяваш на сайта, който съм ти дала.

# 86
И аз си пуснах поръчка вече! newsm44 Сега чакам да ми отговорят кога ще пристигне, че няма търпение въобще! Simple Smile

# 87
  • Прекрасна ВАРНА

Ти ще получиш автоматично кода от USPS и ще започнеш да проследяваш пратката на онзи сайт - там ще видиш как тя се движи по САЩ. След като напусне САЩ, проследяваш на сайта, който съм ти дала.

добре,а кога получавам кода от USPS? миналия четвъртък ми приеха заявката,на e-mail-a ли ще го пратят? newsm78

# 88
...на e-mail-a ли ще го пратят? newsm78
Да  Peace

# 89
Искам и аз да попитам  нещо.
Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information
17.4.2008 г. 01:24:00 UNITED STATES 19003 Receive item from customer (Otb) 
18.4.2008 г. 12:59:00 UNITED STATES ISC NEW YORK NY (USPS) Insert item into bag (Otb) 
18.4.2008 г. 16:10:00 UNITED STATES ISC NEW YORK NY (USPS) Send item abroad (EDI-received
  излиза ми това съобщение,като въведа номера на пратката.
Пратката ми все още е в Щатите,така ли да го  разбирам?

Общи условия

Активация на акаунт