Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 261
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 840
Цитат
не знам дали дадох добре информацията,но нямам възможност да се запозная с цялата тема

Flutter

# 841
http://www.youtube.com/watch?v=5zfTNHk6K8g&feature=related

Видеото е на италиански,но има субтитри на англ.еzик.

А това видео е с Др.мед.Шварценберг,иzлекувана от Хамер  и друга пациентка,сьЩо иzлекувана от Хамер.На немски по националната телевиzия.
http://www.youtube.com/watch?v=RnaYMISZOKE&feature=email

В дясно има и други видеос zа Хамер.

# 842
  • Варна, морето и сините вълни!
Имам нужда от вашата помощ Peace

По ред причини се налага периодично да се разделяме с нашия татко.Говорихме с децата и се опитахме да обясним кое налага това и .т
Голямото дете(6г.) сякаш прие всичко спокойно Месец по - късно се оплака от болки в гърлото за 2 дни и отшумяха. През същото това време дъщеря ми (3г.) която почти не е показвала особена привързаност към баща си започна да го пита - ти ли ще ме вземеш от градина? аз като се наспя ти къде ще си и т..н Започна да не иска да ходи на танци и да плаче когато е на танци. Снощи вдигна лека температура - 37.5 може и да е ставала повече, но аз не я меря... и получи  обрив. Днес е в добро настроение. Няма повишена температура, само лек обрив.Лекарката каза че за да е сигурна дали е скарлатина трябва да дадем секрет от гърлото и носа. Което аз отказах.

Та въпросите ми са - започва ли да решава конфликта - раздяла с тати. Тя дори не знае какво е 3 месеца, за да разбере колко дълго тати няма да е с нея. Какво мога да очаквам и как мога да помогна на децата си!

Благодря и извинете за дългия пост!

# 843
А таткото оЩе не е zаминал или?

Симптомите са на преживяна ве4е раzдяла. Peace
РеШен конфликт.
Но това не оzначава,че няма пак да се случи,ако не го е раzбрала наистина,че таткото Ще идва и Ще си отива периоди4но.
ЗаЩо лекарката мисли,че е скарлатина точно????? Shocked

# 844
А таткото оЩе не е zаминал или?

Симптомите са на преживяна ве4е раzдяла. Peace
РеШен конфликт.
Но това не оzначава,че няма пак да се случи,ако не го е раzбрала наистина,че таткото Ще идва и Ще си отива периоди4но.
ЗаЩо лекарката мисли,че е скарлатина точно????? Shocked

Не татко е още у дома. Ще замине до месц.
А лекарката смята че е скарлатина заради обрива който имаше, но днес вече е история (или бяхме с обрив 2 дни), заради леката температура и заради гърлото - приличащо на херпангина...За мен лично това не е скарлатна, но аз не съм лекар а просто майка  Mr. GreenДетето днес е вече няма и помен от всички симптоми които имаше. Само идва в леглото ни да си доспи - от 4.00 -4.30. Спеше до едногодишна възраст при нас в леглто. Не знам какво търси - сигурността от преди или близостта с баща си newsm78

# 845
Цитат
заради гърлото - приличащо на херпангина
Това не го беШе написала в предния постинг. Wink
Вzехте ли секрет от гьрлото?
Скарлатината има и други симптоми...

Мисля,че детето го е преживяло леко zаЩото сте го предупредили преди да стане.Сега се надяваме да не го преживява повече,когато таткото zаминава.Ако все пак има подобни симптоми поне zнаеШ от какво са предиzвикани.

Да,блиzост тьрси,zа да си раzреШи конфликта напьлно.

Говорете й,че е голяма и че и тя Ще се скрие някой пьт от баЩа си и го правете в игра,когато го няма и когато си идва...тя да се крие от него и той да я намира и да покаzва,че НЕ страда.

# 846
http://www.gnm-info.de/verweise/

Сайтове на доста еzици.

# 847
Крис, отново благодаря за отговора и помощта!
Цитат
заради гърлото - приличащо на херпангина
Това не го беШе написала в предния постинг. Wink
Вzехте ли секрет от гьрлото?

Секрет от гърлото не взех. Той щеше да е готов след седмица и не видях смисъла да изследвам Embarassed

# 848
  • Бургас
Здравейте
Темата много ме заитригува,но неможах да я дочета цялата.
Имам и един въпрос.Аз съм на 31г и имам таласимия минима,дъщеря ми също е с тази анемия.Възможно ли е да е причинена от конфликт и мога ли да се излекувам?
Благодаря предварително за вниманието на всички.

# 849
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул

А на български не може ли да се направи такъв сайт?

# 850
Може,но трябва да раzбера какви са правата...

# 851
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Аз мога да помагам с оформление!  Embarassed

# 852
Много интересна тема...виждам и познати лица....записвам се да ви чета..... Peace

# 853
Върти ми се нещо в главата за релсите - как бебетата, без да са опитвали дадена храна, правят "алергия" към нея? И изобщо цялата тази работа с бавното и постепенно захранване, и тия множество "алергии" към храна? Нали за да се качиш на релса, трябва да си срещнал дразнителя в момента на ДХС. Как това се случва при незахранените бебета?

# 854
Върти ми се нещо в главата за релсите - как бебетата, без да са опитвали дадена храна, правят "алергия" към нея? И изобщо цялата тази работа с бавното и постепенно захранване, и тия множество "алергии" към храна? Нали за да се качиш на релса, трябва да си срещнал дразнителя в момента на ДХС. Как това се случва при незахранените бебета?
Предполагам вътреутробното им развитие и отношението на майката към тази храна, би трябвало да има някакво значение  newsm78
Все пак говорим за бебета на месеци.. които са живяли повече във отколкото извън..

Общи условия

Активация на акаунт