Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 266
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 855
Върти ми се нещо в главата за релсите - как бебетата, без да са опитвали дадена храна, правят "алергия" към нея? И изобщо цялата тази работа с бавното и постепенно захранване, и тия множество "алергии" към храна? Нали за да се качиш на релса, трябва да си срещнал дразнителя в момента на ДХС. Как това се случва при незахранените бебета?
Предполагам вътреутробното им развитие и отношението на майката към тази храна, би трябвало да има някакво значение  newsm78
Все пак говорим за бебета на месеци.. които са живяли повече във отколкото извън..

Мислех си и аз нещо подобно. Първо веднага си помислих през кърмата трябва да е Simple Smile Ама после се сетих, че има и некърмени бебета. Остава само някакъв пренатален конфликт да е  newsm78

# 856
Върти ми се нещо в главата за релсите - как бебетата, без да са опитвали дадена храна, правят "алергия" към нея? И изобщо цялата тази работа с бавното и постепенно захранване, и тия множество "алергии" към храна? Нали за да се качиш на релса, трябва да си срещнал дразнителя в момента на ДХС. Как това се случва при незахранените бебета?
Аз мисля, че и ваксините също играят голяма роля (за жалост повечето бебета биват ваксинирани).
Първата ваксина на дъщеря ми е сложена на 3 месеца (изкл. кърмена до 6 месеца). 2 дни след нея малката получи обриви по цялото тяло. Започнаха от лицето и до 2, 3 седмици бяха по-цялото тяло. По мое настояване два месеца по-късно направихме кръвен тест. Оказа се че реагира на котки и краве мляко. Ние имахме две огромни и много космати котки. Малката обаче три месеца си живя без проблеми с тях и след ваксината хоп и не ги понася вече. Познайте на какво се дължи. Ама тогавашния лекар вместо да ни каже, изпробвахме куб мазила...  Close(Зная, че за неосведомеността си сама съм си виновна, ама това е друга тема) Вече беше решил, че е neurodermitis #2gunfire #2gunfire #2gunfire. В последствие като захраних установих, че и кравето мляко наистина не понася. На ако не беше алергията към котките, нямаше да упрекна ваксината.
За съжаление много малко майки подозират какво причиняват на децата си чрез ваксините. Sad И не мислете че докторът не искаше да ваксинира беба след като установихме алергиите. #Cussing out

# 857
Да,има и пренатални кофликти.Много от ДЦП са такива.

Постинги като на bore_ остават беz коментар от мен.
Ако модератор реШи,че не е на място,моля да го иzтрие. Peace

# 858
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
За полиомиелита казва ли се нещо в ГНМ? Ако някой се разболее, какво лечение може да се приложи, без да се стигне до парализи? Въобще какво се казва за подобен род парализи, какъв конфликт има?  newsm78

# 859
Аз също питах за полиомиелита и за тетануса...

# 860
Мерси, че ми изтрихте мнението по темата  ГНМ на д-р хамер 2 и благодаря на Кристиан също. Сменете я на ГНМ на д-р Хамер 2 (само подкрепящи коментари).
Успех в лекуването.  bowuu bowuu bowuu

# 861
Кристиане, в таблицата не намирам един проблем.
Знаеш ли как се тълкува гениталният херпес?
Но по-точно, защото си споменавал, че всичко по гениталите е на база на сексуални конфликти. Има ли по-конкретна информация конкретно за гениталния херпес?

# 862
Полиото и тетануса са моторни конфликти.
"Не мога да иzбягам""дьржат ме" или подобно.

Гениталният херпес е свьрzан с кожата на това място.т.е. ектодермален конфликт.
"Погнуса" (локално) е чест конфликт.

# 863
сина ми има абкм доста късно открих това защото ,реакцията е атопична кожа но в доста по лек вариант /без обриви и рани /, първата такава силна   кожна реакция се появи след ваксина направена му на 4 месеца /преди това са му поставени само тези в болницата  на 5ти ден след раждане / , освен със силно зачервена кожа на лицето и много суха кожа почти до цепене на някой места , детето имаше и обилно слуз в акото , до степен в която не може да усвоява добре храната и млякото излизаше пресечено на парцали , след  първата ваксина направихме още две докато се убедя че проблема е във ваксините , първата ваксина беше за хеп Б и реакцияте беше съвсем слаба , но на следващите две поставяния на ваксина Пентаксим реакцията  беше една и съща/ проблем с кожата и много слуз/ и много по силно изразена трабваше да мине повече време за да отшуми . Слуз в акото все още имаме но е малко . До десети месец бяхме само на кърма защото стомаха му друго не приемаше , диагнозата беше раздразнена чревна лигавица като резултат от ензимна недостатъчност/вкл и лактазна имахме и много бурни колики/ , но го израстнахме този проблем почти . Вече можем да ядем всичко без краве продукти ,на мляко краве реагира със много суха кожа , а на телешко реакцията е по- бурна и прави и обрив които трае няколко часа след приема и слузести чести изхождания също веднага след приема на храната . Аз лично си давам следното обяснение за АБКМ , детето ми се роди със секцио с пълна упойка за мен , поради аспириране на околоплодни води в едното дробче дишането му става затруднено на 15 тата минута , на кислород е защото на моменти става акроцианозен , но при изследване нивата му на кислород в кръвта са добри , държаха го на кислород  почти 5 дни като ту са го слагали на кислород ту са го вадели бил е  добре , после е  посинявал , после пак добре  , дадоха ми го на 6 тия ден  , като през тези 6 дни е отделен от мен и хранен с адаптирано мляко , за всеки случай му и назначен антибиотик ампицилин 7 дни , но въпреки това с даването му при мен му сложиха задължителните две ваксини . Когато ми го дадоха беше с изключително суха кожа чак се наслояваше на места , но много бързо я  оправих с обилно мазане за 7-10 дни макар че част от кожата просто трябваше да е отлющи защото беше мъртва . Тогава го отдадох на ежедневното къпане с шампоан  от акушерките , но и другите деца бяха така къпани а кожата им не беше като нашата .Сега обаче след ваксините или след хапване на краве продукт сухотата на кожата макар и не толкова тежка , не се влияе от мазане и трае дълго време , почти месец докато възвърне нормален вид кожата , За мен тази реакция  на краве мляко може би е качаване на шина , тъй като детето докато е било отделено от мен е хранено с адаптирано мляко и организма му просто среща същия белтък и реагира по същия начин като на раздяла .  Но пък по горе прочетох за проявила се алергия към краве продукти след ваксина , така че може и това да е .
Друг проблем който имаме от скоро е че на 2 от всичко 8 зъба , има кариеси на 1година  и 4 месеца е ,и щем не щем ще ходим на зъболекар , но иначе  обяснението по Хамер за кариесите при нас се връзва едно към едно , за сина ми е голяма трагедия ако нещата не стават както той иска , реакциите са му много бурни опитва когато му се отнеме нещо или ако не му харесва тов което правя, да хапе и нас и кака си , а естествено е в позицията на по слабия . Намесвам се кака му /на 2г и 3 мес / да не му взима играчки и почти винаги следя игрите им , но няма как да е на сто процента , а и има случаи почти всеки ден  когато и аз се налага да му забранявам нещо или да му ограничавам достъпа до някои вещи , а за него е голяма трагедия . Между другото много прилича на мен и физически и като реакции и поведение , аз също от дете , а и сега имам много кариеси , правя ги редовно и пак си се появяват нови .Мисля да предприема хомеопатично лечение за сина ми дано даде ефект  за кариесите и за абкм и състоянието на кожата,

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 03:16 от кейт888

# 864
  • T"A
The conference participants have asserted that:

And at around this time because of an article of the World Chief Rabbi Menachem Mendel Schneerson in the Talmud, all rabbis in the world are committed to ensuring that all patients Jewish faith will be treated with this in the past called “New Medicine” and now “German New Medicine®“.

Christian, следя постовете по темата и открих цитираната информация в подфорума на родителите, живеещи в Австрия. Като отбележа, че представената от теб информация не е медицинска виж тук, и добавя, че постът ти подклажда антисемитизъм - за справка 8то правило в този форум:

Цитат
8. Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.

все пак и ще попитам - защо този специално създаден за евреи метод е популярен единствено сред неевреите, литературата на двата най-популярни сред евреите езици - иврит и английски, за въпросния метод е оскъдна (за разлика от тоновете хартия на немски) и кой е този главен равин, за който не успявам да намеря никаква информация извън посочения от теб линк?

Моля, не ми отговаряй! Въпросите ми целят единствено възбудят малко повече критичност към даваната информация и с надежда хората да търсят малко по-надеждни източници от посочения линк.

# 865
и добавя, че постът ти подклажда антисемитизъм

По какъв начин точно, защото се говори за евреи ли  newsm78

# 866
Mentha, нещо не си разбрала... Не е специално създаден за евреите метод. Съвсем друга е историята.

# 867
ЗаЩо да не ти отговоря Мента?
Знам,че си в Иzраел.
Няма ниЩо антисемитско в това,че ГНМ я полzват евреи и е "кодирана" в Талмуд.
Искаме обаче всички да я полzваме легално ,така както в ЕСРА центровете се полzва и на др.места легално.В болниците има специални отделения zа нея.

Цитат
следя постовете по темата

С каква цел следиШ? Интересува те ГНМ или следиШ zа расиzьм?
За равина инфо има колкото искаШ....

# 868

все пак и ще попитам - защо този специално създаден за евреи метод...

Shocked

Как стигна до този извод?

# 869
Тоzи "раzмирици" в последните страници от форумци,които никога не влиzат да пиШат в темата,а само така инцидентно,са с цел да се zаключи темата.Сигурно идва "отгоре"...
Аz повече думата "евреи" няма да полzвам,zа да няма греШни мисли и Ще пиШа zаобиколни думи.
Дано има мир.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт