Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 104
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 915
  • Пловдив
Сърбеж по кожата (на гърба и гърдите основно) без видими изменения, дали може да се тълкува по ГНМ? Синът ми от известно време непрестанно го сърби, дори нощем се събужда понякога (или не може да заспи). А видимо няма нищо там, където казва, че го сърби (това преди да се издере, разбира се).
Мария, все едно че говориш за моя син. От известно време и той е така. Няма видима причина, няма обриви, нищо!

# 916
При такива сьрбежи пьрво се пробва да се спрат всякакви "химии" при кьпане.т.е. да се кьпе само с вода.
Вьzможно е да става и от някои сьставки вьв водата....чух от много хора в последните 2 седмици zа такива оплаквания в БГ.

# 917
Той се къпе само с вода, шампоан ползваме 1-2 пъти месечно, а откакто има сърбежи не сме ползвали въобще... Ходи на плуване в интерес на истината, но това е година и половина вече, не е имал оплаквания преди... Какво може да са сложили във водата, м***а им  Crazy

# 918
Privet i ot men
Redovno sledia temata ,makar che otdavna ne sam pisala.Ot kakto nauchih za GNM gledam bolestite po savsem drug nachin ,otkazah vsiakakvo po-natatashno lechenie  na raka na gardata ,a zapochnah da rabotia varhu sebe si i da tarsia veroiatnite konflikti...
i taka dnes pri porednata kontrola se okaza che vsichko e o'k , a ot hormonalnite tabletki ,koito lekarite tolkova nastoiavaha da pia niama nujda ... za nezapoznatite poglednete kolko mnogo jeni priemat tamoxifen i drugi podobni pri rak na gardata ,tarpiat mnogobroinite stranichni efekti i uvrejdat tialoto si vse poveche i poveche ...

# 919
  • Варна, морето и сините вълни!
Браво winnen!!! Браво че си преборила себе си и си започнала лечение каквото на теб ти се струва правилно! Браво че нямаш вече болест!
Ето ти си пример че ГНМ работи!

# 920
Ходи на плуване в интерес на истината, но това е година и половина вече, не е имал оплаквания преди... Какво може да са сложили във водата, м***а им  Crazy
Този случай ме навежда на мисълта за хлора във водата,който го има в още по-големи количества в плувните басейни.Знаеш ли, и на една приятелка детенцето получаваше такива проблеми от плуването,просто е по-чувствителен.Всичко се оправи,когато започна да посещава друг комплекс,чийто басейн пълнят с морска вода,нехлорирана!Оказва се,че плуването не е много подходящ спорт.

# 921
Ох, знам за хлора. Но пък водата му действа много благотворно, а и плуването е един от най-подходящите спортове за деца (по отношение на натоварване на стави и т.н.). Сърбежите все пак се появиха едва на скоро, при положение, че той ходи от година и половина... Ще посетим на първо време хомеопатката да му огледа хубаво кожата да не би да изпускам нещо (макар че уж и с лупа го гледах), пък ще го мисля после...

# 922
Извинете, не е точно по темата, но за да отговоря.
Maria.St   може да е от басейна. Ако са променили количеството на хлорта, без да искат ако са сложили в повече. Или да са сменили състава на пречистващите химикали. Или температурата на водата,  от там и концентрацията на хлор може да се промени, ако не следят.

# 923
Мимито ми напомни, че мога да се вглудам и в себе си, когато боледувам, не да се оглеждам само за хфората около мен....
Та от 17 декември не спирам да боледувам. Тогава бях зле, с класическите симптоми на грип, еда, но не мина след хомеопатичното лечение и така до днес, сега вече освен опита с хомеопатия се принудих да пия и АБ, нещо, което не ми се е случвало от много години.... Пия го защото развих бронхит, но вече 5-ти ден поемане на това нещо и симптомите не изчезват съвсем. Конфликт - това е ясно, какъв обаче....

# 924
Искам да благодаря на Christian , че ми помогна да събера смелост и да не дам антибиотика , който ни изписаха , когато бяхме в чужбина! И му се извинявам , че толкова късно ми остана време да му благодаря!   bouquet

Освен това искам да попитам нещо - каква е позицията на ГНМ за лазерните манипулации - очни операции , козметични процедури , процедури по лечение на стари травми на ставите на краката? Мисля , че съм чела че е лазерните манипулации са в противоречие на принципите на ГНМ , но не съм сигурна дали е така. И ако е против защо е така. Моля , за вашата помощ!

# 925
кристиян , с хомеопатия дали мога да лекувам кариесите му
да излекуваш кариесите - не, но можеш да повлияеш положително върху емоционалното му състояние и да предотвратиш други кариеси.
благодаря за бързия отговор

# 926
Искам да споделя нещо ,което наскоро се случи със синът ми.Той от много малък има проблем със зъбките(още от появата им).Вече от 1,5г. бяхме излекували съществуващите проблеми и се бяхме поуспокоили и една вечер той започна да плаче от силна болка в резеца горе,който изглеждаше съвсем здрав.Оказа се,че п редният ден лелята в детската градина го наказала и заплашила,че няма да го приберем.След една доста тежка нощ за всички,на сутринта болката премина.Зъболекарката му реши да не предприема нищо,защото нямаше видима причина зъбчето да е болно.След още една седмица се получи нещо като гнойна торбичка над самия зъб,външно на венеца.Оказа се,че е имало възпаление,което е преминало и е "избило" навън.След нов преглед зъболекарката установи,че зъбът се е "излекувал" сам.Вечерта когато го заболя и  разпитах за преживяното от него предният ден си поговорихме дълго и се опитах да го успокоя и уверя,че независимо от белите които прави ,ние го обичаме и винаги след работа мама и татко го пребират вкъщи.Също така той ми сподели,че е искал да се ""скара"" с лелката,но от страх си замълчал. Мисля,че това е много добър пример за това как ГНМ тълкува проблемите със зъбите.

# 927
Бунгичка, много благодаря за линка....  bouquet

# 928
Здравейте   bouquet. Имам въпрос присъщ за абсолютен начинаещ, но се надявам да не ме осъждате много строго, може би ако бях прочела и двете теми много подробно щях да мога да си отговоря, но не съм все още , въпреки че се старая. Накратко: искам да започна по-задълбочено да се запознавам с ГНМ, но не знам точно откъде да започна, събрах преведените статии от началната страница (благодаря на преводачите), после по-напред в темата видях, че са създавани временни линкове, откъдето да се изтеглят други преведени материали, но съм ги изпуснала за жалост. Видях и че в сайта на Пилхар има много инфо, но съм доста зле с немския, а гугъл транслейтъра ми превежда всичко буквално и не ми се получава. Обмислям варианта да си поръчам книгите и точно затова пиша тук за съвет - дали си заслужава да си ги поръчам ( под "заслужава" нямам предвид дали си заслужават като четиво, това е несъмнено, просто предвид цената на която ги видях в amazon.com не можах просто да цъкна и да си ги поръчам, защото инвестицията е сериозна), т.е може ли информацията от книгите да се намери от макар и не в цялостта си от интернет източниците или е най-добре да човек да има книгите. Много ще се радвам на съветите ви, защото наистина се интересувам от темата, но предвид високата защита на информацията малко ми е трудно да се ориентирам.   bouquet

# 929
Здравей Lauren!

Значи, изчети си темите, когато можеш, разбира се.
Аз съм давала линк за сайт, където съм качила моите преводи https://share.acrobat.com/adc/adc.do?app=share и той е активен - т.е. всеки, който иска може да влезе и да си свали, каквото иска. Само дето е с парола. Давала съм ги, но ще ги дам пак: ID - dimitarparishev@mail.bg (това е моят имейл)  и парола -  rghamer.
Освен това, ако искаш мога да ти изпратя (ако ми дадеш твоя имейл на лични) всички събрани и преведени материали до този момент.

За книгите не мога да ти кажа нищо, не съм запозната.

Ако имаш каквито и да е въпроси - питай!

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 14:09 от nenaatoa

Общи условия

Активация на акаунт