Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 083
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 930
dimitarparishev@mail.bg (това е моят имейл)  и парола -  rghamer.

Ако имаш каквито и да е въпроси - питай!

Аз ли нещо не разбирам - това е личния ти мейл, къде са качени преводите (споменаваш за сайт)..?  newsm78

# 931
 nenaatoa на мен също това с е-майл не ми стана ясно, но ако може и на мен да изпратиш всичко преведено което си събрала, ще ти пиша на ЛС.
И аз като Lauren  съм самото начало, едва преди няколко дни започнах да чета и предполагам ще има и въпроси, но предпочитам да съм запозната поне малко.

# 932
И аз искам  преведените материали....

# 933
dimitarparishev@mail.bg (това е моят имейл)  и парола -  rghamer.

Ако имаш каквито и да е въпроси - питай!

Аз ли нещо не разбирам - това е личния ти мейл, къде са качени преводите (споменаваш за сайт)..?  newsm78

Че съм патка - патка съм.... не съм дала линка за сайта  Mr. Green Embarassed Embarassed  Редактирах си постинга. линка е https://share.acrobat.com/adc/adc.do?app=share
Влиза се с имейла и парола. В имейла ми няма нищо, а и паролата е друга  Grinning

Извинявам се за недоглеждането си!

ПС: Който иска материали да си остави имейла на лични. Къде да ви ги пратя иначе??? Laughing

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 14:19 от nenaatoa

# 934
  • Пловдив
Дъщеря ми от пет дни е със хрема и кашлица. Вече се оправя, според мен е добре. Понякога при хрема й намалява слуха и я болят ушите. При предишната хрема бе така, ходихме на УНГ, ушите бяха спокойни, тъпанчето леко хлътнало, правиха и "продухване" на ушите, не е пила алопатични лек., само хомеопатия. След процедурата и спиране на хремата чуваше вече добре.
Сега, от събота, това се повтаря: силна хрема, кашлица, болки в ушите: първата вечер в дясното, следващата - в лявото ухо. Тя е левичарка. Сега в момента дясното не я боли, лявото я боли само при натиск пред ухото. Но не чува добре.

Днес свекърва ми я води на УНГ.
Ето кво са казали:
- голямо възпаление на двете уши, отит,
- гноен секрет от носа, който отивал към гърлото,
- правили са аудиограма: намален слух  /с дясното, което в момента не я боли е по -зле/
- искат дя я оставят в болницата, отказахме, разбрахме се, че ще я водим сутрин и вечер ще си я взимаме и ще е винаги с някой от нас,
- ще й вземат секрет за изследвания от ушите, носа и гърлото,
-ще й правят утре пълни изследвания, кръв и урина,
-мислят, че трябва да пие някакъв антибиотик,
-казали са, че ще трябва да се правят някакви процедури, може би физиотерапия, нагревки...

Според мен:
- детето се оправя, все по-добре е, секретите от носа са още по-гъсти, по -зелени, обилни са, но като ги издуха, диша спокойно, не й е запушен носа, диша си през носа, струва ми се, че си минава хремата нормално, все пак е пети ден, винаги така си минава всяка хрема, аз не виждам никаква причина за притеснение за хремата, не я боли гърло, яде. Иска да се гушкаме, да й обръщам постоянно внимание.

Според хомеопатичката, която я лекува, детето не иска да чуе нещо,...
Знам, че според ГНМ, щом е левичарка, оплакванията в дясно са конфликт майка/дете, а вляво - с всички останали. В случая, мисля, вече е в лечебна фаза?
Притеснява ме това намаление на слуха. Не знам как да реагирам, опитвам се да не й се караме, да не й викаме, тя е доста чувствителна и затворена, но все пак, с брат си са доста палави, само щуротии вършат и няма как вечер след работа да не им викнеш за нещо...Пък и не е досега да не сме й се карали изобщо.

И не съм сигурна не поемам ли някакъв риск, ако реша да откажа лечението - АБ? Риск от някакви усложнения от тук насетне и постоянно намаление на слуха?

# 935
Моля , ви кажете за лазерните манипулации?
Противоречат /лазерните манипулации/  ли на принципите на ГНМ?

# 936
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Противоречат /лазерните манипулации/  ли на принципите на ГНМ?

Някъде Кристиян беше казал, че вредят, защото са необратими! В преводите на nenaatoa, за очите също пише, че не бива да се предприемат!

# 937
В преводите на nenaatoa, за очите също пише, че не бива да се предприемат!

малка вметка - преводът е на Анна В. аз само го редактирах....

# 938
nenaatoa  Hug много ти благодаря, писах ти ЛС.
Все още не знам точно с какви аргументи ГНМ отрича лазерните интервенции, но не ми е трудно да се досетя, след като прочетох книгата на Норбеков "Опитът на един глупак стигнал до прозрението как да се избавим от очилата" и концепцията ми за зрението направо се преобърна, от упражненията има резултати дори при атрофирал очен нерв, за какви лазери изобщо да говорим? За съжаление за повечето хора това си е научна фантастика. Онзи ден водих бебето на детски офталмолог (нищо свързано със зрението, оказа се запушен слъзен канал, както предполагах Sad) и колко дечица чакаха, повечето с очила и с капнати капки за разширение на зениците, толкова мъчно ми стана...

# 939
... за очите също пише, че не бива да се предприемат![/color][/b]

Да, но там пишеше също така, че зрението се коригира с очила (т.е. че не може да се оправи от един момент нататък - поне аз така го разбрах).

# 940
Бенджи 2710, този филм го гледам вече няколко пъти за последните месеци. Само ще споделя личен опит.

Моята дъщеря е почти на 5. При всяка малко по-сериозна кашлица със сополи и намалява слухът. Последния път я водихме на УНГ и жената каза, че това е нормално за малките деца и много често се случва. При нас слухът се нормализира горе-долу седмица след като се оправи уши-нос инфекция.
Отит/гноен/ направи 2 пъти. И двата пъти сме я лекували само с хомеопатия, без антибиотик.
Питахме за аудиограма - казаха ни, че е добре да се направи 10-ина дни след като е оздравяла, защото в момент на възпаление, очевидно слухът е намален.

# 941
Agneshka, а вие ходихте ли на аудиограма и къде? /и Ники така, все ми се струва, че е с намален слух и най-вероятно това е една от причините; аз все не се наканвам да го заведа, нали гледам да стоим далеч от традиционни лекари/

# 942
... за очите също пише, че не бива да се предприемат![/color][/b]

Да, но там пишеше също така, че зрението се коригира с очила (т.е. че не може да се оправи от един момент нататък - поне аз така го разбрах).

Момичета благодаря ви !
В моя случай обаче не става въпрос за коригиране на проблеми със зрението , а лекуване на костни изкривявания и евентуално козметични процедури - обезкосмяване  , разни процедури на лицето  - И ЗА ТЯХ ЛИ СЕ ОТНАСЯ НЕОДОБРЕНИЕТО?

# 943
Agneshka, а вие ходихте ли на аудиограма и къде? /и Ники така, все ми се струва, че е с намален слух и най-вероятно това е една от причините; аз все не се наканвам да го заведа, нали гледам да стоим далеч от традиционни лекари/
Не сме ходили още - на Ния не и е минал последният отит. Другата седмица, ако всичко върви добре, ще я заведем. Мислим във Вита. Мъжът ми си е правил там аудиограма и е доволен. Не ми се ходи в ИСУЛ по много причини.

# 944
 Lauren , аз също имам позната ,която махна очилата за месец,след прочита на тази книжка на Норбеков.

Мен също ме интересуват костните изкривавания и по то4но тазобедрените луксации.Като какав конфликт ги определа ГНМ?

Момичета относно отитите ,тук в Южна Африка са много популярни тези апарачета за уши.Веднъж детето да се разболее от отит и веднага го пращат на операция да му  слагат подобна машинка на ухото.Последното предимство било ,че предпазва от менингит newsm78 Shocked
Какво ли нама да измислят да ти вземат парите ooooh!Лошото е ,че нашите деца са потърпевши.

Общи условия

Активация на акаунт