Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 069
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 945
Бенджи,Всички описани сипмтоми са в реШена фаzа на конфликтите.
Смисьла на програмата е в края.т.е. слуха трябва да намалее,zа да "не чувам повече теzи викове,теzи думи,теzи zвуци",zатова и слуха ВИНАГИ малко или много намалява след отит,докато не се вьzвьрне от само себе си след време,според продьлжителността и тежестта на конфликта.
Дали да дадеШ АБ е твое реШение.

СОСКО
Цитат
В моя случай обаче не става въпрос за коригиране на проблеми със зрението , а лекуване на костни изкривявания и евентуално козметични процедури - обезкосмяване  , разни процедури на лицето  - И ЗА ТЯХ ЛИ СЕ ОТНАСЯ НЕОДОБРЕНИЕТО?
Кажи точно zа какво става дума,ако искаШ на лични...
Лаzер може да спаси zрението ,но може и zавинаги да го zагубиШ. Peace
СьЩо много zависи от рьката на лекаря.

: samuin
Конфликтите с костите са от "лукс групата",т.е силни конфликти на самочувствието.
Очите имат конфликти на "уплаха,гонене в тила,идва ми неЩо zаплаШително отzад,което не го виждам".
Но има и сьЩо така конфликти на раzдяла,на които реагират очите,ако zагубят от поглед любимо неЩо...

# 946
здравейте,

следя темата, опитвам се да прочета материалите, но имам още. Искам и да ви благодаря много за положеният труд! И моля да ме извините, ако някъде нещо по върпоса, съм го пропуснала, но бих искала да попитам какъв конфликт е проблем със щитовидната жлеза.

Става върпос за моя дългогодишна приятелка, много близка. Тези дни Й откриха гуша, след като стремително беше започнала да слабее. Днес и хормоналните изследвания са излезли. Има повишена обмяна на веществата и ТСХ хормонът не е в границите. Ще влиза в болница за допълнителни изследвания. Има бебе на 6 месеца, кърми го, и са й казали, че след бременността може да хорммоналният баланс да се разтрой, и при нея това било причинната. По принцип е със здраво телосложение, а когато я видях около Коледа, беше кожа и кости, вече. Тогава мислеше, че причина може да е кърменето, умората, но чак пък толкова.....а се е оказало гуша.

Благодаря предварително!

# 947
  • Варна, морето и сините вълни!
Бенджи,Всички описани сипмтоми са в реШена фаzа на конфликтите.

Очите имат конфликти на "уплаха,гонене в тила,идва ми неЩо zаплаШително отzад,което не го виждам".
Но има и сьЩо така конфликти на раzдяла,на които реагират очите,ако zагубят от поглед любимо неЩо...

Аз имам конфликт свързан с очите. Получих късогледство при раздяла с любм човек. Поради мързел и...... сложих очила и ги нося до ден днешен. В момта може би се качвам на шина - предстои ми разяла със същия любим човек. Това означава ли че зрението ми ще се влоши?
Чета кигата за глупаците и очилата, но напредвам твърде бавно.Чета връшам се, пак чета...сигурно защото имам само 50 гр мозък Mr. Green Вярвам че ще реша проблема си!

# 948
Аз имам конфликт свързан с очите. Получих късогледство при раздяла с любм човек. Поради мързел и...... сложих очила и ги нося до ден днешен. В момта може би се качвам на шина - предстои ми разяла със същия любим човек. Това означава ли че зрението ми ще се влоши?
Чета кигата за глупаците и очилата, но напредвам твърде бавно.Чета връшам се, пак чета...сигурно защото имам само 50 гр мозък Mr. Green Вярвам че ще реша проблема си!

Зависи колко време и лични средства/емоции ще ти коства.
Ако го преживееш скоро, може да е временно. Peace

# 949
Между другото тези дни в някой от вестниците пишеше, че бг учени са открили начин да лекуват рак с вируси Simple Smile
Ама как не си запазих вестника,  за да напиша сега по-конкретно. Ставаше въпрос, че дълго време правили изследвания и установили, че някои видове рак се "излекували" с някакви парвовируси. И други специфични подробности, които като не разбирам сега, няма да мога да пресъздам.

# 950
 Grace'  за подобни експерименти четох в линковете ,които ти ми беше постнала веднъж ,в темата за ваксините

Christian благодаря за бързия отговор,но ме интересува малко по-подробно този въпрос.Става въпрос за сина ми.Още на първата седмица след раждането откриха луксацията.Носи 3 м. каиши,но сега е добре.
Не се съмнявам ,че конфликта е пренатален.Както по времето на еволюцията ,попадането в нова среда ,неизвесността

Но знам ,от  ортопеда ,които посещавахме ,че негроидната раса ,нямат ,проблем с луксации.ПОради факта ,че ацетабулума им
 е по-вдлъбнат,в сравение със славяните.
Дали конфликтите дават различно отражение ,при  различните раси,или определащ фактор е заобикалящата ни
 среда.

# 951
Момичета ,ако мойе спешно накои да ми даде линк за рак на кожата ,но на англииски.Търся в момента ,но без успех Sad

# 952
Грейс, спомням си че търсеше материали свързани с кожата. Ако имаш нещо как ГНМ обяснява проблема може ли да ми дадеш линк.

# 953
samuin, да, пишеше го и в онези линкове. Дори ваксини използваха за опеделени видове рак, за да вкарат в организма съответните "вируси" или бактерии.
Виж, това е за кожата на английски.

A н и, за кожата имам преводите на бг от немския сайт - по-подробни са от английския. Ще ти ги пратя на лични.

# 954
Grace' много ти благодаря ,както и на другите момичета ,които се отзоваха   bouquet

samuin, да, пишеше го и в онези линкове. Дори ваксини използваха за опеделени видове рак, за да вкарат в организма съответните "вируси" или бактерии.
Виж, това е за кожата на английски.

Това доказва ,че съвременната медицина е наясно за ползата от бактериите и вирусите,дори знае и нещо повече за тях,но изгодата и е във ваксините.

# 955

A н и, за кожата имам преводите на бг от немския сайт - по-подробни са от английския. Ще ти ги пратя на лични.

Може ли да ги пуснеш и на мен!!! Praynig

# 956
И аз ги искам, ако може...

# 957

Може ли да ги пуснеш и на мен!!! Praynig

Всъщност, объркала съм се, простете  Embarassed Преводите, които имам са тези, които и ти пращаш, Nenaatoa.

# 958
Благодаря ти все пак!!! и жалко...

# 959
При повтарящи се ларингити, които много бързо преминават в бронхит какъв е конфликта? Тази зима правя вече 3 ларингит, губя гласа си, храча гной. Сега пак отива към бронхит. По 3-4 седмици не мога да се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт