Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 096
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 720
Нещо интересно (поне за мене беше много интересно, защото никъде не съм срещала, че страбизмът може да се появява и изчезва спонтанно):

Здравейте! На 28.11.08 отидох да прибера сина си от детска градина и замръзнах, когато той ме погледна с кривогледи очи. Никога преди не му се беше случвало, а и сутринта, когато го водих на градина, детето беше добре. Направихме веднага изследвания на кръв, урина, скенер на главата в Пирогов, преглед при двама невролози и двама очни лекари (в ИСУЛ и в детската болница до ВМА), кардиолог и УНГ. Според направените изследвания на детето му няма нищо. Страбизмът (кривогледството) изчезна след един ден. Лекарите от детската неврология решиха, че е било в резултат на някаква инфекция. В продължение на една седмица му нямаше нищо и аз пак го заведох на детска градина. Още в края на първия ден обаче си прибрах детето в същото състояние и вече трети ден сме така. Търся добър лекар - детски невролог, който да постави диагноза. Ако можете, моля - помогнете!!! Благодаря!

# 721
Нека майката ми прати скенера на главата....

# 722
Chris, не ми е позната. Просто извадих историята от Здравния, защото ми се стори интересна и подходяща за темата тук.

# 723
Аз пък имам позната,на която детето получи кривогледство непосредствено след продупчване на ушите.Тогава е била на около 8-9 мес. ,а сега е на 4 г. и все още е със същият проблем.Не се повлиява от очилата които носи дори мислят за операция.Сега като се замисля може това да се е получило вследствие на силен страх п.ри детето от манипулацията на ушите

# 724

Въпрос: Кристиян, Хамер има ли становище за трансплантацията на органи? Нямам предвид костния мозък, а органи като черен дроб, бъбрек...

# 725
Chris, не ми е позната. Просто извадих историята от Здравния, защото ми се стори интересна и подходяща за темата тук.

Мария, а дали детето не е било ваксинирано скоро?

# 726
Да,има.Не се налага трансплантация,ако е лекуван човека по ГНМ преди да са нанесли наобратими вреди н а теzи органи.

# 727
   Кристиан, имаш ли представа от какво естество е конфликтът при хипотиреоза?
Четох в pilhar, но там е писано само за хипертиреоза. Предписват се таблетки
Л-Тироксин, а дали може да се стабилизира нивото му и с хомеопатия? Питам така,
защото ми се случи по време на бременността да го открият и според лекарите
бебето е застрашено също от хипотиреоза (от теста след раждането стана ясно,
че е добре) и не знам дали е разумно бременна жена да не взима тези хапове,
ако реши да открие и разреши конфликта си - ами, ако не успее?). Интересното
беше, че според лекарите, това е често явление при бременните...

# 728
Мария, а дали детето не е било ваксинирано скоро?

Нямам представа. Но ако е от ваксина защо пък да се проявява само, когато отиде на ДГ детето  Thinking

# 729
Хм, Ани, стана ми интересно това. Какво точно е хипотиреоза, защото нали по време на бременност се прекратяват биологичните програми, ако правилно съм разбрала?

Сега, има шанс да съм много близо до откриването на конфликта с екземата при малката. Забелязах, че екземата беше ... "поизсъхнала и незачервена" и се раздразни силно след една случка. След това пак се успокои. Ако съм на прав път и отстраня причината, дали ще изчезне трайно и тя? Крис, и още нещо ме притеснява във връзка с дерматитите - в стандартната медицина се твърди, че често такива дерматити са последвани от астма в по-късна възраст. Трябва да си го обясня, за да го предотвратим, нали?

# 730
Анна,
ОтиваШ на ПИлхар,в ляво на NEWS и написваШ Schilddrüse.

По принцип и доколкото zнам...конфликта е "Давам наzад,не искам неЩо да ми се случи".Предполагам е страха от самото раждане.
Не мога да ти кажа дали е раzумно да вzима...Ако детето е с нормална функция може да му навреди вьтреутробно и да се роди с Хиперфункция.
Ако се роди с хипофункция (детето) може по лесно да се регулира от обратното.
От хомеопатия не раzбирам. Peace Питай Александьр,ако искаШ.

Грейс,
Дано го откриеШ.После Ще го споделиШ ли?
Астмата е специална констелация от тежки конфликти.
Обикновено е Конфликт "Уплаха".При децата е често явление.Следват много картини..от ларингит,спастичен,хроничен бронхит до астма,според констелацията.
Какьв дерматит имате и кьде?
Да,екzемата Ще иzчеzне zавинаги.Ако обаче напр.льжицата е проблема и я храните след време пак с нея..пак Ще се появи.(Шина).
Успех  bouquet

Страбиzмьт е породен от моторно сенzорен конфликт.Червена група,ектодерм.
Обикновено са конфликти на "искам да иzбягам,а не мога...някой ме дьржи някьде на сила да стоя,да седя,да правя неЩо,Което НЕ ИСКАМ ДОРИ ДА ГО ПОГЛЕЖДАМ".Например да спя до някое дете,което ме е удряло преz деня.

# 731
   Ох, четох всичко, но при мен страх нямаше, даже напротив - бях и още съм много уверена в себе си,
но не се знае кога се е появила тази хипотиреоза, но е факт, че след раждането рязко нещата се
оправиха, според кръвните изследвания и спрях да пия хаповете, а по време на самата хипофункция
не съм имала никакви болки по щитовидната жлеза,, както описват пациентите в pilhar.com.  Затова се
надявам да е било грешка. (Други неща не исках да ми се случат, ще наредя пъзела). Simple Smile А за хипотиреоза
на бебето много ме плашиха, а за хипертиреоза вследствие на хормонални таблетки нищо не са ми споменавали.
   Аз пак с моите въпроси - Кристиан, знаеш ли дали може да се открие някой терапевт или поне лекар,
запознат с ГНМ из Германия (надявам се наблизо до нас), че да го имам подръка? Simple Smile Или са потайни?

# 732
Christian , детето ми от тази нощ има според мен  -ларингит, хомеопатичката го нарече псевдокруп. Четох че конфликта е страх от място -вчера като я е оставял сутринта в градината мъжа ми каза че много е плакала и не е искала да остане. Добре какво да направя аз чувствам се в безизходица - тя плаче само при едната госпожа, и то плаче докато я вкарат в стаята после спира и иначе казват че си играе цял ден. Моля ви дайте ми съвет как да и разреша конфликта и какво мога да очаквам като лечебна фаза  Praynig

# 733
Псевдокруп е реШен вече конфликта.
Цитат
Добре какво да направя аз чувствам се в безизходица

Всичко бих направил zа всеки,но не ми е по силите.
Ако сте сигурни,че лелката е причината Ще трябва или да смените градината или детето да стои в кьЩи или много да говорите с него..не zнам на каква вьzраст е детето,дали раzбира...
Конфликта се реШава вьв ваШият случай реално с действие.
Доколкото zнам с правилното хомеоп.лекарство симптомите иzчеzват zа деня.

Анна,
Не е нужно да имаШ болки.Зависи от интенzитета на конфликта ти.Отделно може лабораторията да е сгреШила,често се случва.
МожеШ да намериШ терапевт,ако се регистрираШ вьв форума,напиШеШ поне 5 мнения и тогава.Иначе няма да ти дадат.Предполагам,че може и да ти пиШат по поЩата,а не по нета.А може и да искат лично да те видят преди това.
http://www.gnm-forum.com/board/
Ursula Homm е минала кьм Scientology явно,има предупреждение от Хамер.Да не се хванеШ zа нея,тя е на пьрвата страница. Peace
МожеШ да се свьржеШ и с Хамер.Но ако е zа хипотиреоzа е неуважително да го тревожи човек.На емайл Ще ти отговори,но лично няма да те приеме предполагам.

МожеШ да намериШ теzи 2 книги в книжарница или библиотека.Полеzни са,zа ГНМ са,покаzват точни конфликти и реШението им.
http://www.amazon.de/Heile-dich-selbst-Teil-Urtherapie/dp/398071 … 20/ref=pd_sim_b_1

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 11:46 от Christian

# 734
   О, не, аз не искам да ходя на терапевт за това, не! Просто исках да знам дали има такава опция при евентуална нужда, затова ти благодаря за линка към форума! Simple Smile Чак и Хамер да тормозя, неее... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт