Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 242
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 810
Благодаря за съдействието, ще чета и ще търся. Лек ден!

# 811
Епилептичните припадьци са епилептоидни криzа на конфликт,който постоянно получава рецидиви и се активира.
Трябва да се наблюдаваШ какво преживяваШ един два дни преди да получиШ такава криzа и скоро Ще раzбереШ какво го предиzвиква.

# 812
Ако има нужда, мога да превеждам от немски.

# 813

Кристиян, би ли могъл да кажеш какъв тип конфликт би могъл да причини тумор в носоглътката при дете на 7 г?
За съжаление, не знам подробности, освен, че туморът е растящ и детето ще го оперират след няколко дни. Бих искала да помогна на родителите и да им дам надежда, но не съм срещала нищо за подобен вид тумор...
Ще съм ти благодарна, ако решиш да ми отговориш и да ме насочиш!

# 814
  • на плажа
Ако има нужда, мога да превеждам от немски.
Супер! Аз за съжаление не мога да се включа с превод, защото не намерих информация на полски, а само този език ми е силен в този тип преводи.

# 815
ИраМира,
Има официален сайт на полски от Eva Leimer.

nenaatoa
Трябва ми точно да zнам на кое в носогльтката е тумора,на коя тькан и от какьв тип е тумора.

# 816
  • на плажа
 Крис, би ли дал линк, защото с търсачката не ми излиза.

# 817
  • София
Christian, как би тълкувал херпес в областта на кръста, който се появява понякога много често, понякога са по 2, а има периоди от по 3-4-8 месеца без помен от него? И така от 18 години.

# 818
Крис, би ли дал линк, защото с търсачката не ми излиза.

Не съм Кристиян, но мога да ти дам линк, който го има и в англиския сайт:

http://www.germanska-nowa-medycyna.pl/

# 819

nenaatoa
Трябва ми точно да zнам на кое в носогльтката е тумора,на коя тькан и от какьв тип е тумора.

Знам само, че туморът е доброкачествен - ювенилен ангиофибром. Ммомчето трудно диша и то само с едната ноздра. Имам и снимка от ЯМР, ще свърши ли работа?

Само да допълня, че съм сгрешила за възрастта на детето - те са двама братя и става дума за по-голямото, което е на 12 г.

Ако искаш да ти пиша на Лични?

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 13:05 от nenaatoa

# 820
ненатоа,
На лични.

Цитат
Christian, как би тълкувал херпес в областта на кръста, който се появява понякога много често, понякога са по 2, а има периоди от по 3-4-8 месеца без помен от него? И така от 18 години.
Мисля,че няма полzа да "тьлкувам" каквото и да било.ГНМ трябва да се чете и учи,zа да се раzбере тялото.
Ако всеки пита като теб беz да е чел ниЩо,никога не бих могьл да отговоря на всеки. Peace
Херпес в крьстта е раzдяла...

# 821
Момичета,
текста,който преведохте е готов да бьде сложен на сайта на Пилхар,но няма картинките,които са от оригинала.Не може да го пратя беz тях.
Не zнам в случая как да ги сложа кьм текста.Текста ми е на word.

# 822
Попаднах на този сайт http://www.newmedicine.ca/. От официалните ли е, защото досега знам само http://germannewmedicine.ca?

# 823

Аз от него преведох интервюто с Хамер....

# 824
  • София
Здравейте, съжалявам , но не можах да изчета изцяло темите и искам да попитам какъв конфликт предизвиква отит при дете с изтичане на гной от ухото. Дъщеря ми имаше такъв преди нова година и сега се повтаря. Благодаря Ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт