LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 927
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 195
9 потника,1 пола, 1 туникаи 1 панталон - нали са около 2 кг? А дали са под 2? Защото още ги чакам - според писмо от Сабине са изпратени на 20.02. Звънях при колетите и ги няма  Sick newsm78

Ако са сложили малко повече хартия ще мине 2кг........както вече някои мами писаха..... Peace

# 196
  • Варна
Бри:
Плетените балеринки, 38ми номер - 24.5 см дължина на стелката.

# 197
Бингъл, пробвай с 16152 - пратили са го на дружка, а 52310 и 57177 са от мои фактури.
Дано ти свършат работа! newsm10

# 198
Зълва ми без нищо да им  пише /щото не разбрала изобщо,чак като си получи колета видя, че има липсващ артикул/, си получи ваучера по пощата.

Е добре де
Колко време ...
То минаха 20 и кусур дни откакто съм получила нещата ...

# 199
Идеи за смаляване на червените цени,по-конкретно за ей туйhttp://www.laredoute.fr/vente-le-jogger-3-roues-bayer.aspx?produ … e&pagesize=12

# 200
Зълва ми без нищо да им  пише /щото не разбрала изобщо,чак като си получи колета видя, че има липсващ артикул/, си получи ваучера по пощата.

Е добре де
Колко време ...
То минаха 20 и кусур дни откакто съм получила нещата ...

При нея първо пристигнаха нещата, а след няколко дни и ваучера, но в никакъв случай-20 дни. По-скоро около седмица май имаше разлика.

Бри:

Кракът ти плътно до отпред ли отива ? В смисъл моя крак е около 24 см, дали 38 ще са ми добре newsm78 ,твоите какъв цвят са ?

# 201
Каква трябва да е картата към ОББ ,за да мога да пазарувам в Ларедут?

# 202
  • Варна
Днес си взех поръчката от 6.03 от пощата, в 10-ти клон пакетче има и Антония Христова  Peace

Ужасни са служителките в този клон,просто нямам думи. Има една руса, с къса коса дебелана, на която ще разбера името следващия път и ще я спукам от жалби. Ако някой ми каже по-рано името и ще съм благодарна.
Получих известие на моя адрес, но не на мое име. Отидох да видя да не е станало някаква грешка и въпросната служителка се държа безобразно. Изкара ме извън нерви. Моля мамата която беше писала за недоволството си от обслужването в нейния клон да ми пусне писмото си на лични. Не че не мога да го напиша, но знам че след малко ще ми мине и няма да напиша утре нищо, а трябва да се жалваме от такива "Дами".  #2gunfire
Съжалявам за спама, но не се стърпях.

# 203
Бри:
благодаря.  bouquet  bouquet  bouquet

# 204
# 205
Кредитна...с Виза електрона им не става

# 206
  • София
За мен това не си заслужава и 20 евро. Много е некачествено като изпълнение.

# 207
Оххх Спокойна,успокои ме,пък аз като видях,че е"Graco" и съвсем се закрастих,ама сега се разсъхнах  bouquet
А това,имам сигурно към 200 кода и продължавам да чакам чудесаhttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6812422& … ue&ksource=-1

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 19:38 от Папитууу

# 208
Кредитна...с Виза електрона им не става
Много благодаря   bouquet

# 209
  • София
Днес получих от 7 март поръчка в пощата.Нямам какво да покажа понеже не са за мен нещата,а моите са обсъждани.

Общи условия

Активация на акаунт