LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 71 093
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна

Бри:
Плетените балеринки, 38ми номер - 24.5 см дължина на стелката.

Кракът ти плътно до отпред ли отива ? В смисъл моя крак е около 24 см, дали 38 ще са ми добре newsm78 ,твоите какъв цвят са ?

Da, кракът влиза плътно напред. Моя не е много широк, по-скоро нормален и отпред "лепва" точно... моите са бели, бях ги снимала. Чакам да ги намалят/някой код намалява ли ги?/ и ще си поръчам червени или черни...само че 39ти номер, моя крак е точно 25 см и мисля, че 39 ще са ми идеално, а ми изглеждат удобни. Ама и тези белите ще си нося де...
ето снимки http://entertainment.webshots.com/album/562488394EQoWmO?start=12

# 211
Mamica  може ли да измериш дължината на ръкавите ,че аз купих от дудунките на моя мъж и му е къса в ръцете .Също е висок 175 см.Благодаря   bouquet

# 212
Да ви се похваля - най-после си получих колета от 08.02  newsm68 донесоха ми известието вчера  Shocked големи са работяги  Laughing
всичко ми харесва този път  newsm44
но най-се влюбих в едно палтенце за бебко, дори го разходихме днес, нямах търпение да го пера  Embarassed
има някои неуспешни (малки са) нещица (като долнищата Nike например), но толкова ми харесват, че ще прозвъня всички роднини и познати преди да ги пусна в продавалника  Laughing
имам разлика около 500 гр. във фактурата и констатираното тегло в бг  Thinking
кашона ми беше целия облепен с тиксо, а под тиксото - разкъсан  Thinking
и последната изненада - когато аз си взема колета от митница е безплатно, когато го вземе мъжа ми - 30 ст.  Money

# 213
това за стотинките...начисляват ги ако пратиш мъжът ти с попълнено пълномощно  hahaha
моят все го пращам до митница...последният път ходихме двамата....беше възмутен че на мен са ми взели 4 лева а на него му взимали 4,20  Joy

Flash  тези белите с лилавите цветя...удобни ли са??

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 20:09 от BgViki

# 214
m_a_y_a, аз чакам от 14ти февруари, би ли ми казала на коя дата са изпратили поръчката от франция, че вече се чудя дали да не им пиша и проблема в тях ли е или в нашите пощи?

а между другото линка за блузата който бях пуснала, черната за 39евро да кажа пак че е хубава, но не си заслужава тези пари. нещо като жарсе е.

# 215
Един тъпичък въпрос и от мен:ако искам от определен артикул повече от 1 бр.,просто ги поставям няколко пъти или има някакъв пиниз?Питам ,защото някой в предната тема беше казал,че като се поръчат 3бр.от този сутиен:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7479751& … ue&ksource=-1
цената му става под 10 евро.Благодаря предварително.

# 216
Flash* можеш ли да пуснеш линк към белите обувки с лилавото цвете?

# 217
Един тъпичък въпрос и от мен:ако искам от определен артикул повече от 1 бр.,просто ги поставям няколко пъти или има някакъв пиниз?Питам ,защото някой в предната тема беше казал,че като се поръчат 3бр.от този сутиен:

в полето с цената обикновено пише 1 там го сменяш на колкото искаш преди да натиснеш бутона за да го пратиш в кошницата

# 218
Mirama, как да разбера кога е пратен?
На кашона има два етикета - единият е с дата 26.02, а другият - 29.02, но и двата са от Бг.
Ф-рата ми е с дата 21.02

това за стотинките...начисляват ги ако пратиш мъжът ти с попълнено пълномощно  hahaha
Нищо подобно - пратих го с известието без да попълваме нищо и там служителката му казала да излезе навън да си го попълни, защото не било редно тя да го вижда докато го прави  hahaha евала на жената, де, можеше и да го върне и да трябва да стои половин час отвън докато уж се прибере да му го попълня  Joy

# 219

просто където е кутийката за бройката пишеш 3бр и така си го слагаш в кошницата

m_a_y_a, от фактурата, значи са го пратили на 21ви февруари. )) че аз вече се изпренадах за моя от 14ти февруари, а последният от 11ти март днес го взех, мерси много

# 220
Тази играчка http://www.laredoute.fr/vente-qui-est-ce-de-mb.aspx?productid=27 … e&pagesize=16 скоро я взехме като подарък с детско меню в МакДоналтс.  Shocked

# 221
  • София
Толкова съм доволна, че не мога да не споделя. Днес с последните взети колети официално приключих януари и февруари, че даже и до 4 март поръчките. С един тон ваучери и още месец ще имам разправии с писма до французите, но приключи  Laughing

# 222
Сърдечно благодаря!  bouquetНаправих го и цената му остана същата за 3 бр.,но възникна др. въпрос-има ли как да си избера различни цветове или не?/в този случай/.

# 223
Аз днес им писах за неполучена поръчка от 29-ти януари, за която миналата седмица получих ваучер за изчерпани артикули. Писах им и за блокираната сума по кредитната карта още миналата седмица - до момента отговор никакъв. А след тази поръчка.

Сърдечно благодаря!  bouquetНаправих го и цената му остана същата за 3 бр.,но възникна др. въпрос-има ли как да си избера различни цветове или не?/в този случай/.

Тогава едно по едно ги слагаш в кошницата с различните цветове.

# 224
  • София; Дружбето
Не ме бийте само,но съвсем се забърках с тоя френски. Кое е тия са прибори  Rolling Eyes 57762, 55581 или 36498 Embarassed
И аз имам известие за малък пакет. Отидох  в пощата нахилена до ушите, но девойчето чак се възмути как съм можела да идвам веднага. Ми че те колетите още не били обработени Shocked Та утре ще видя какво е пристигнало, че чакам цели 4 мънички поръчки ooooh!

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 20:32 от tsveta

Общи условия

Активация на акаунт