LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 919
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Един тъпичък въпрос и от мен:ако искам от определен артикул повече от 1 бр.,просто ги поставям няколко пъти или има някакъв пиниз?Питам ,защото някой в предната тема беше казал,че като се поръчат 3бр.от този сутиен:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7479751& … ue&ksource=-1
цената му става под 10 евро.Благодаря предварително.

Можеш да избереш 3 различни сутиена от тази промоция и така може да са различни номера и модели, но трябва да са от 2 achetés = le 3 ème offert*

# 226
450, представям си облекчението, което си изпитала, аз съм същата, камък ми падна от сърцето дет' се вика  smile3521
и сега се мятам отначало на поръчките  smile3502

# 227
  • Стара Загора
Момичета умирам за тези маратончици. Пише, че са PRIX VERT, но нито един от кодовете 65110, 65129, 65137 не действа. Някой може ли да ми каже кьде е проблема?

# 228
  • София
Момичета умирам за тези маратончици. Пише, че са PRIX VERT, но нито един от кодовете 65110, 65129, 65137 не действа. Някой може ли да ми каже кьде е проблема?
Те са Новоте....няма да ги намалиш....

# 229
  • Стара Загора
Никога или не сега?! А като поостареят?

# 230
Безуспешни се оказаха опитите ми да си сложа в кошницата 2 бели и един черен.А сега ми се появява девойката с книгата?Какво означава това? Sad

# 231
  • Варна
Flash  тези белите с лилавите цветя...удобни ли са??

Детските ли? Grinning ...тези?
32 номер са и ще станат на Сиси предполагам след 1-2 години  ooooh!
Купих ги есента просто защото много ми харесваха а нямаше по-малък номер. От ест. кожа са и са с много гъвкава и мека подметка, предполагам, че ще са удобни. Като качество са много добри.
Едни други бели има там по снимките...като мокасинки - те са средна хубост не за друго а именно заради подметката- твърда е за детска обувка. Naughty

Ianina отдавна не съм ги виждала в сайта ... има едни други подобни, на същата цена и марка, ето тези http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille-okaou.aspx? … e&pagesize=16

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 20:46 от Flash*

# 232
Flash точно за щерката...белите вашите на окаоу ли са...ако можеш да ми измериш стелката

# 233
  • Варна
ох... отвътре ги меря 21см, отвън 22. Дано верно съм ги измерила... Rolling Eyes
Да на Okaou са.

# 234
много благодаря...явно сме за 31 ....крачето и е 19,5  newsm78
и да са и малко големи...не е фатално мисля..стига да не дойдат 2 леви  hahaha

# 235
  • София
Никога или не сега?! А като поостареят?
Е, като махнат надписа новоте,...може...

# 236
Flash*   bouquet  bouquet

# 237
Имам една огромна молба: Може ли да ми пишете вашите деца на каква възраст са и  кой номер обувки носят?
Харесала съм едни ботушки за моето дете, но има само големи номера и да знам долу горе за каква възраст да очаквам да и станат.
Знам, че е индивидуално, но все пак е нещо.
Може и на лични и на е-мейл.

# 238
  • София
Имам една огромна молба: Може ли да ми пишете вашите деца на каква възраст са и  кой номер обувки носят?
Харесала съм едни ботушки за моето дете, но има само големи номера и да знам долу горе за каква възраст да очаквам да и станат.
Знам, че е индивидуално, но все пак е нещо.
Може и на лични и на е-мейл.
А на каква възраст е твоето детенце? И кой номер носи сега? колко му е крачето?

# 239
Мото дете е с краче : 20см/7г./128вис.

Общи условия

Активация на акаунт