LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 972
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,един въпрос,днес към15ч.вкарах пари в картата си,но преди малко се опитах да пазаря,но ми пише че има проблем с банката и да се свържа с нея,възможно ли е осе да не са обработени парите,картата ми е на Райфайзен-Виза Класик

# 241
  • София
Пробвай няколко пъти, някой път сайта се заяжда... Mr. Green А може и още да не са минали, 15 е късничко, по-скоро утре сутрин.

# 242
  • София
Не съм ви чела от 2 седмици  ooooh!
И като гледам май няма и да ви изчета  Crazy

# 243
  • София-Лагера
Аз НОВОТЕ намалих с 65137.
Жалко,че при теб не става

# 244

А на каква възраст е твоето детенце? И кой номер носи сега? колко му е крачето?
[/quote]

Ох, тя е много малка - на 8месеца, и с краче 10.5-11 см. Но нали нямам търпение да купувам разни неща.

# 245
Спокойна,благодаря за успокоението,ама пробвах сигурно 200 пъти и не стана,интересното е че в интернет банкирането са отразени,там са в наличност,надявам се само проблема да не е в картата,за първи пут ще пазарувам с Виза Класик на Райфайзен,абе каквото  е такова Sad

# 246
Да се похваля, че незнайно защо ми пратиха каталог. В известието пишеше "бандерол".
Има и код(4 чашки + чинийки) ама по-късно ще го пусна ако някой вече не го е пуснал Simple Smile

# 247
Спокойна,благодаря за успокоението,ама пробвах сигурно 200 пъти и не стана,интересното е че в интернет банкирането са отразени,там са в наличност,надявам се само проблема да не е в картата,за първи пут ще пазарувам с Виза Класик на Райфайзен,абе каквото  е такова Sad

От много опити може да си си блокирала картата! Всяка банка има лимит на брой транзакции-независимо дали са успешни или не! Попитай ако не стане и утре за това в банката! Peace

# 248
Да се похваля, че незнайно защо ми пратиха каталог. В известието пишеше "бандерол".
Има и код(4 чашки + чинийки) ама по-късно ще го пусна ако някой вече не го е пуснал Simple Smile

Във всички каталози е кода за тези чашки! Hug

# 249
  • София
Парите са ти по сметката, но за да се отразят в БОРИКА, т.е. за се ползват, банката трябва да изпрати данните в БОРИКА и вероятно това ще е утре сутрин. Ако сега пробваш на банкомат ще видиш, че парите няма да са налични.

# 250
  • на пистата
един бърз отговор може ли,това не е с подплънки,нали

# 251

моите пари, когато се отразят в интернет банкирането, вече мога да разполагам с тях, според мен проблемът е другаде  Thinking

# 252
  • Пловдив

без подплънки  е  Peace

# 253
# 254
  • Sofia
Всеки акаунт ми уважиха тези французи и ми пратиха 3 каталога и трите бяха старателно разгледани, та даже в единия имах отметка с хартийка предполагам жената в пощата си е харесала нещо и леко иска да ми намекне да и го взема  Mr. Green
А  какви глупости дойдоха днес с поръчката от 29.02 не е истина  ooooh!
Тези комбинизони /както ги водят/ пияна ли съм била като съм ги поръчала не знам, но са ужасни, взела съм за детето и за мен, явно не е имало други размери та да взема за мъжа ми и за бебето та да си ходим като Тинка и Маринка от пансиона  Crazy
Детето като си видя нейния ме попита каква е тази странна дреха и как се носи, след като и демонстрирах моята тя рече, че приличам на механик и че това няма да го облече дори и за в къщи  Whistling
Цялата ми поръчка е такава и едни детски панталони съм си купила за мен дето и сливиците мога да си загащя в тях, кошмар просто, мъжа ми чак пита да не сме объркали кашоните.

Общи условия

Активация на акаунт