LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 752
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 435
samimami , не ми позволява да поръчам. Мислех 174  Peace
65317 - при мен не действа  Peace
Имам чувството че никога немахат от сайта вече изчерпани стоки  newsm78

# 436
Кафявия тренч подарък е доста тънък, няма подплънки, с тъничка подплата. Стига до коляното, има коланче.. не е нещо особено според мен, но не е и лош. Като го гладих миришеше доста гадно. Не мога да дам реални снимки обаче в момента:(
Правен е в китай.
Аз го получих с друг код, обаче като гледам е съвсем същия.
Като за подарък е ок все пак Simple Smile

BB отговаря ли си на номера

# 437
Моля някой да ми изпрати на ЛС писмо за забавена поръчка.
Имам една поръчка от края на януари, за която почти бях забравила.
С френския не бих се справила... пък и честно казано, не ми се занимава да го измислям.
Предварително благодаря   bouquet

# 438
  • на пистата
Моля някой да ми изпрати на ЛС писмо за забавена поръчка.
Имам една поръчка от края на януари, за която почти бях забравила.
С френския не бих се справила... пък и честно казано, не ми се занимава да го измислям.
Предварително благодаря   bouquet
ей с този преводач,пишеш на български и после превеждаш на какъвто искаш,аз така кореспондирам с тях и с ягодка

# 439
  • Варна
samimami, можеш ли да ми измериш стелката на маратонките и да кажеш как ги преценяваш.

# 440
  • София
Момичета, вие можете ли да установите, дали тези Найкове са от естествена кожа. Аз не можах.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5503159& … ue&ksource=-1

# 441
Как мислите,за недошла поръчка от втори февруари дали е време да им пиша?Чака ли друг някой от тогава?

# 442
Дали ще се намъкна в него с моите 60 и... кг?Знам че е много одумвана, но подходяща ли е и за по-голям човек?...
Със сигурност ще ти стане-доста е обемна и широка.Съобрази се с височината си,въпреки че според мен са леко уголемени (или по-скоро това си идва от модела)-аз съм 172 и №174 ми е големичка,леееко плувам в нея Laughing Моята е бледо розово (но без цветя),май ще замине към продавалника.

# 443
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
В бутик Дискаунт имаше една блуза за 7,47-7,5 евро с плетена обръщаща се яка и плетено по ръкавите. Снимката е в зелено, но имаше и други цветове. Сега не мога да я намеря можете ли да помогнете?

# 444
  • Стара Загора
samimami, можеш ли да ми измериш стелката на маратонките и да кажеш как ги преценяваш.
Харесват ми, не са лоши, вьпроса е колко време ще издьржат,но това ще разбера на есен. Стелката е 15.5см.

# 445
Точно 6 седмици минаха, а  от поръчката ми ни вест, ни върнати пари
А тези преводачи бълват страхотни бисери,но по червената нишка човек се ориентира

# 446
  • Пловдив
И тези-ярки хубави цветове
Тези отговарят ли си на размерите?

# 447
току що поръчах на зетя този анцунг като с код 20125 го свалих на 67 е (72 с доставката)...и готова да поръчам...викам си да се поровя малко...и случайно открих във френския форум 36064 който ми намали анцунга на 44.50 е (т.е на 50%)

Еее, аз го поръчах преди няколко дни за 72 с доставката. А уж ровя в онзи сайт кодовете  Rolling Eyes
Аз по време на намаленията го поръчах за мъжо беше 40 евро и той много си го харесва.

# 448
И аз с  известие за митница ...сега ще се видя в приключение
това трябва да са олекотените завивки и няколко вида чаршафи за проба,
които пуснах със златния 79180
веселото е че мъж-слънце е в командировка и ще се прибере в събота
а аз съм пешачката  Joy май ще има магазинаж този път
ако се уредя с транспорт и ги взема ще споделя как са и дали си заслужават
въпреки че 6Е за олекотена си заслужава отвсякъде ..

# 449
  • Враца
Какво стана в крайна сметка с твоите две леви (или десни бяха) Пуми, има ли някакво развитие?
Доста е интересен твоя случай  Blush
ааааа рано е още за развитие...изпратих ги на 11.03...мацката от пощата каза, ме минимум след десетина дни ще трябва да чакам реакця (и нея запознах със случая)...Сабине е уведомена...чакам до понеделник и ще пиша, освен ако те не ми пишат преди това, че вече и знам за какво ще изхарча парите... smile3508

jara_r по време на намаленията зетя не беше зарибен още ...познайте кой има пръст в това  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт