LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 935
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 510
  • varna

Мога ли да използвам бутона "отговори" на този мейл, който ми пратиха  newsm78, поне пак да стигне до тая дето не е разбрала
Някоя мама тук беше споменала,че няколко пъти е писала с -ре на мейла,от който пише френската мацка,но в един момент й писали да не пише там,че няма да й отговарят...но кой го каза не си спомням newsm78 Според мен им напиши на мейла за по-сигурно,дано ти обърнат внимание така...или в другата форма,на която пишем им копирай това,за което става въпрос Rolling Eyes
на мен така са ми отговаряли,по добре им пиши на адреса от 1страница-като за причина си сложи "относно досие номер.....(там твойто го копни) и вденага ти отговарят адекватно Peace

# 511
  • Враца
уа че кофти се получава тази вечер с нета ми...един пост по 1000 пъти...май и моето спамене допринася... Sad

steli-ssd заповядай линка http://www.laredoute.fr/vente-tunique-femme-la-redoute-creation. … e&pagesize=12

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 00:39 от wb

# 512
някой код за prix mini  да имате?

# 513
65137, разбира се.  Laughing
И 78190, ако работи все още.

# 514
първия го ползвах вече и не иска да повтаря, втория никога не е работил при мен

# 515
  • Пловдив
wb, може ли линк към туниката? Praynig

# 516
Моля някой да ми изпрати на ЛС писмо за забавена поръчка.
Имам една поръчка от края на януари, за която почти бях забравила.
С френския не бих се справила... пък и честно казано, не ми се занимава да го измислям.
Предварително благодаря   bouquet

И аз искам да се примоля за това.

# 517
Моля някой да ми изпрати на ЛС писмо за забавена поръчка.
Имам една поръчка от края на януари, за която почти бях забравила.
С френския не бих се справила... пък и честно казано, не ми се занимава да го измислям.
Предварително благодаря   bouquet

Не е трудно. И мен не ми се занимава да ви го измислям, но въпреки това го правя. А и Ла Редут пишат и отговарят и на английски. А и на 1-ва страница има преводач.

"Здравейте, все още не съм получила поръчка №... от дата... Бихте ли проверили какво става с нея? Благодаря предварително. "

# 518
 Днес си взех поръчката от 09.03 от митница. Фактурата липсваше и попитах къде е ,ами така идвали вече. Съвсем скоро взех колет и фактурата си беше там с код за 30% отстъпка.
 Благодаря на на всички, които давате линк към покупките си. Зеленото сако ми харесва,  и въпреки че ми е леко тясно ще си го нося разкопчано.
 Грейката за 1.60Е (не я намирам) е идеална за парите си, взех 138р. за сина ми и си мислех, че ще му е голяма, но е добре.
 Другите неща също са обсъждани. Получих си и чашките в gris et bordeaux. Не са лоши, само лъжичките са малко дефектни, но и без това едва ли бих ги ползвала.

# 519
туниката Peace
И аз съм я поръчала и много се надявам да съм уцелила размера.wb,предполатам,че има еластичност някаква?
Има и такава рокличка-ето я

# 520
 Някой получавал ли е предложение да избере магазин, в който да си получава поръчките? Ако съм разбрала правилно, де!

# 521
  • Sofia
65129: -10е

# 522
  • Sofia
65129: -10е
Cher service clientele,

Le .........2008 j'ai fait passer ma commande sur le site laredoute.fr. Ma commande contenait les articles suivants:.................... Son numero c'est:.................. J'ai paye avec ma carte de credit. Jusqu'a present - le.....2008 je n'ai pas encore recu mon colis. Pourriez vous verifier s.v.p. l'etat de ma commande et me donner plus d;information?

En vous remerciant davantage de votre collaboration: Mme/Mlle/Mr .......

Как звучи на български-  "На (дата) направих поръчка в Ларедут.фр. Тя съдържаше следните стоки:(изброявате). Номерът на поръчката :................. Платих с кредитна карта. До днес (слагате датата) все още не съм си получил/а колета. Бихте ли проверили, моля, какво се случва с поръчката ми и да ми дадете малко повече информация?

Благодаря предварително за съдействието: Г-н/Г-ца/Г-жа.....

« Последна редакция: събота, 29 декември 2007, 21:07 от НЕ тази вечер, Жозефина »    

# 523
това трябва да са олекотените завивки и няколко вида чаршафи за проба,
които пуснах със златния 79180
въпреки че 6Е за олекотена си заслужава отвсякъде ..
мила ще дадеш ли линк за тази олекотена завивка за 6евро-  bouquetпредварително
http://laredoute.fr/vente-couette-qualite-normale.aspx?productid … 8&single=true
ето ги олекотените кода беше за -32Е от 65 или -20 от 40

# 524
  • varna
това трябва да са олекотените завивки и няколко вида чаршафи за проба,
които пуснах със златния 79180
въпреки че 6Е за олекотена си заслужава отвсякъде ..
мила ще дадеш ли линк за тази олекотена завивка за 6евро-  bouquetпредварително
http://laredoute.fr/vente-couette-qualite-normale.aspx?productid … 8&single=true
ето ги олекотените кода беше за -32Е от 65 или -20 от 40
благодаряти мила  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт