LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 54 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 70 512
  • 1 645
  •   1
Отговори
# 1 590
получих една оферта и към нея това:

Offre valable du 11/03/08 au 31/03/08 inclus sur une s?lection d'articles de l’op?ration " Plein Soleil ", sauf pages rouges, prix fut?s, prix mini, nouveaut?s et exclusivit?s Web. Valable uniquement sur laredoute.fr et non cumulable avec une autre offre. Les frais de traitement de la commande sont de 5,40 ? pendant toute la dur?e de l'op?ration. Les frais de traitement pour une commande comportant des articles encombrants sont de 15 ?. La r?duction s'applique automatiquement dans votre panier.

но не мога да си го преведа смислено с преводача.
някой ако разбира да каже за какво става въпрос.благодаря.

# 1 591
  • Пловдив
Stefoni Много благодаря, това ме ориентира в номерацията, но не виждам снимката - отваря се начална страница на snimka bg.

Я пробвай така - панталона 7/8-ми: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219630&photo=31
Актив 36-ти номер: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219630&photo=29

О, сега ги видях, благодаря много.  bouquet
А къде в сайта да търся линк за този втория панталон? да не е свършил, че не го намерих нито при -65%, нито при новите неща. newsm78

# 1 592
О, сега ги видях, благодаря много.  bouquet
А къде в сайта да търся линк за този втория панталон? да не е свършил, че не го намерих нито при -65%, нито при новите неща. newsm78

Моля!  Grinning

Редактирам се. Ето го -

по време на намаленията взех 36-ти номер, беше за 11евро, оказа се малък, после си поръчах и 38-ми, но бежов, вече за 13 евро, но определено сивия е по-сполучлив като цвят. Бежовото няма нищо със снимката, някак по-"конопено" е, по-тъмно бежово-кафяво... Ще взема по-късно да го снимам и ще го пусна. Аз лично страшно много си го харесвам и за мен панталона определено си заслужава!

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 17:15 от Stefoni

# 1 593
Някой има ли идея какво представлява товаCoffre de rangement

# 1 594
  • Пловдив

Моля!  Grinning

Редактирам се. Ето го -

по време на намаленията взех 36-ти номер, беше за 11евро, оказа се малък, после си поръчах и 38-ми, но бежов, вече за 13 евро, но определено сивия е по-сполучлив като цвят. Бежовото няма нищо със снимката, някак по-"конопено" е, по-тъмно бежово-кафяво... Ще взема по-късно да го снимам и ще го пусна. Аз лично страшно много си го харесвам и за мен панталона определено си заслужава!

bouquet

# 1 595
  • гр.Пловдив
Аз чакам от 06.02. Вчера им пратих писмо, но нямам отговор.

# 1 596
Получих поръчка направена на 14.03. Все коментирани неща са, но ме изненада бързината. И се притснявах,че може би дънките които поръчах няма да дойдат , тъй като ги пуснаха за броени часове, но явно съм имала късмет. Wink

Да попитам някои получавал ли е ето тази блузка?

http://www.laredoute.fr/vente-top-mssr.aspx?productid=324066240& … e&pagesize=16
Изглежда много добре, но тъй като видях една мама в продавалника да я продава на снимката и ми се стори, че е лъскава материя. newsm78

# 1 597
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-uni-la-redoute-creation.a … e&pagesize=16
Някой да го е поръчвал дали е по тънък плата за пролетта.48 рамер дали сте е добре за тяли1 96-97см.това 83см от чатала ли е.

# 1 598

Моля!  Grinning

Редактирам се. Ето го -

Може ли размери на 36 и38 номер. Praynig

# 1 599
Имате ли проблем със сайта.Отварят ми се съвсем различни неща на почти всичко #Crazy

# 1 600
Поръчва ли ли сте олекотени завивки.Една мама писа малко по- напред за едни евтини , но ми се струва ,че ще са много тънки- 200 gr/m. Аз сега гледам тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3564282& … ue&ksource=-1 дали си заслужават - 350 gr/m ?

Аз получих олекотени завивки тази седмица от 350гр/кв 140х200
нямам оплаквания...само в плика изглеждат мижави....като ги извадиш порастват доста...
почти тройни стават....заслужават си дори на тази цена...аз ги взех наполовина ...имах код
капитонирани са на ленти по дължина....меки и леки....още не съм ги прала за проба...
чакам си чаршафите за тях, че дойдоха само долните

Само за сравнение...стандартните по магазините тук са с вата 150гр/кв и са по 30-тина лева

# 1 601
  • Варна,Младост
Специални благодарности на мама Bobo за всички получени поръчки! Hug Heart Eyes
Искам да сие похваля с тези сладки придобивки за кухнята
форма за кексчета

малки тиганчета като животни за палачинки

# 1 602
  • на пистата
Поръчва ли ли сте олекотени завивки.Една мама писа малко по- напред за едни евтини , но ми се струва ,че ще са много тънки- 200 gr/m. Аз сега гледам тези http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3564282& … ue&ksource=-1 дали си заслужават - 350 gr/m ?

Аз получих олекотени завивки тази седмица от 350гр/кв 140х200
нямам оплаквания...само в плика изглеждат мижави....като ги извадиш порастват доста...
почти тройни стават....заслужават си дори на тази цена...аз ги взех наполовина ...имах код
капитонирани са на ленти по дължина....меки и леки....още не съм ги прала за проба...
чакам си чаршафите за тях, че дойдоха само долните

Само за сравнение...стандартните по магазините тук са с вата 150гр/кв и са по 30-тина лева

а големи ли са,тоест две олекотени в кашон ще ойдат,нали newsm78а ако е една newsm78

# 1 603
# 1 604

Общи условия

Активация на акаунт