Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога за първи път се усеща бебето?
Какво да пия/ям при разхлабен стомах и разстройство?
Как да разграничим усещанията на бебето от други чувства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога за първи път се усеща бебето?
-
Какво да пия/ям при разхлабен стомах и разстройство?
-
Как да разграничим усещанията на бебето от други чувства?
-
Какви могат да бъдат причините за сърбеж и обрив след употреба на продукти за кожата?
-
Какви са ползите и рисковете от съхраняването на стволови клетки?

) И един май на Цар Асен пряка на Солунска, в отсечката между Солунска и Съдебната палата. Ам......не се сещам за друг, ама някой беше споменавал за OVIESSE в Сити Центъра, май и там има дрешки за бъдещи мами. Дано съм в помощ. И аз ще трябва да пообиколя, че освен едни дънки дето си ги купих миналата година с 2 номера по-големи с мисълта да ги стеснявам и един летен панталон с ниска талия, друго не става и т'ва е!
Изключвам анцузите.
ме гледа от там....
едни паласки прашески
А милото вика, еее ти па! То тепърва ще качваш и трупаш!

, още днес може да ги проверя, че многу тесно, брей...
Аз да ви се оплача днес ама никак не ми е ден, някой все едно ме прокле и ме пусна сутринта на работа. От снощи ме боли един мъдрец, расте тъпака и болииии
Отивам на зъбар, то и двата се възпалили и растат и горния и долния. При бременност така се получавало, зъби болят, венците кървят, гадории. После се спънах и паднах като тапа, добре че една жена дойде от един магазин и ми помогна, прибра ме, даде стол и водичка, ама и какъв рев ударих при нея
Сега се прибрах в офиса и няма да мърдам никъде, бетонирам се на стола и край. Поне успях да си запазя дисководещ за сватбата, нещо хубаво на фона на останалата гадост.
Но положението се търпи!
Важното е че си добре! Ако все още нямаш фото и видео оператори за сватбата бих ти препоръчала на драго сърце страхотни професионалисти!! Пиши на лични ако те интересува.
Абе, май му е по-лесно да си ги направи по тукашния начин, от марципан и не излязох с него на глава най-накрая. Поръчвахме и разни неща за Аперото, тука така се казва, по принцин тук правят нещо като мини коктейл след сватбата, та чак след това им идва ресторанта...ние ще правим аперото вкъщи, малко съвместяване на български и швейцарски традиции...абе от цялата работа не знам какво ще излезе....има и още, в цветарския магазин стояхме два часа, добре, че се бях предварително подготвила със снимки, че поне можах да им кажа какво искам точно, на моя мноооооооооого лош немски 
- абе готова съм да се усмихна на бебешора с 24 карата