СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 493
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря за инфото, unique_v! Shte razgledam znachi po-podrobno.
 Hug
Samo kajete koga e sreshtata i sum tam, az jiveq i rabotq do Borisova gradina!! Simple SmileSimple Smile

Lek den!

# 181
Мерлинкат ааз работя срещу Интерпред в сградата на Техно-импорт експорт може ако имаш възможност да се видим в някоя от обедните почивки моята е 1 час и мога да я ползвам между 12 и 14ч.

# 182
Рени, много добра идея! Аз работя на Драган Цанков - срещу биологията - на Софийското метро. И аз имам един час между 12 и 13 часа. Ако закъснея с 1 мин. ни разстрелват.
Само трябва да видим къде и как да се срещнем, защото аз нямам кола, пък пеша ще отнеме време.
 Thinking

# 183
Няма проблем аз съм с кола и мога да дойда при теб ако има къде да се видим там само да се пооправи времето, че този сняг ми действа много кофти

# 184
  • София
Merlinkata мила за магазините за бременни да ти кажа един под колоните на пиротска до пазара женския на ъгъл е. Един на пл.Гарибалди срещу KFC (сега да не ме нахокате че на някой му се е дояло KFC  Praynig ) И един май на Цар Асен пряка на Солунска, в отсечката между Солунска и Съдебната палата. Ам......не се сещам за друг, ама някой беше споменавал за OVIESSE в Сити Центъра, май и там има дрешки за бъдещи мами. Дано съм в помощ. И аз ще трябва да пообиколя, че освен едни дънки дето си ги купих миналата година с 2 номера  по-големи с мисълта да ги стеснявам и един летен панталон с ниска талия, друго не става и т'ва е!  ooooh! Изключвам анцузите.

За килцата сладурчета, както бях 55 преди да забременея сега съм към 58.... Tired ooooh!, вчера след банята се гледам в огледалото и едно Animal Pig ме гледа от там.... dont едни паласки прашески  smile3555 А милото вика, еее ти па! То тепърва ще качваш и трупаш!

# 185
Абе, мацки, вас сън ли не ви лови? Naughty
Не мога да ви насмогна на четенето, почнах темата от начало, че забравих вчера на коя страница ви оставих.
Калпазанки такива!

# 186
УАНДА, нямам време да чета дали някой ти е отговорил вече, НО Бояна е много по-близо от Банкя. Таксито ще е макс 20 лв. Ак оотиваш в Св.София /където ходя аз и животи здраве където ще раждам/ - тя не се намира в Бояна, а е по пътя за Бояна на бул. България до магазина на ZARA

За килцата - аз съм висока 173 и преди предната бременност тежах средно 55 /най-идеална бях с 53/. когато забременях бях 59. После започнах да свалям едва когато спрях да кърмя  Confused явно така реагира организма ми. Сега съм 61.

А среща кога ще има?

# 187
Рени, много хубаво, че си мобилна. Laughing Тук има местенца за хапване, ще измислим. И да, времето да се пооправи, пък и днес нещо ме боли корема и не знам какво ще ям. ooooh!
little_sweet_didka, мерси за инфото  bouquet, още днес може да ги проверя, че многу тесно, брей...
 Rolling Eyes

# 188
Здравейте, кога изписахте пак толкова много Joy Аз да ви се оплача днес ама никак не ми е ден, някой все едно ме прокле и ме пусна сутринта на работа. От снощи ме боли един мъдрец, расте тъпака и болииии smile3511 Отивам на зъбар, то и двата се възпалили и растат и горния и долния. При бременност така се получавало, зъби болят, венците кървят, гадории. После се спънах и паднах като тапа, добре че една жена дойде от един магазин и ми помогна, прибра ме, даде стол и водичка, ама и какъв рев ударих при нея smile3518 Сега се прибрах в офиса и няма да мърдам никъде, бетонирам се на стола и край. Поне успях да си запазя дисководещ за сватбата, нещо хубаво на фона на останалата гадост.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 12:49 от emi4kaa

# 189
  • София
emi4kaa и мен ме мъчи мъдрец!! smile3515 Но положението се търпи!
Сигурно много си се уплашила като си паднала!   action032 Важното е че си добре! Ако все още нямаш фото и видео оператори за сватбата бих ти препоръчала на драго сърце страхотни професионалисти!! Пиши на лични ако те интересува.

# 190
Дидка много благодаря, обаче съм от Варна, а от форума за сватбата Варненки са много дейни помагат за всичкооо, даже имаше среща тая събота, беше забавно да се говори за сватби, ресторанти, фотографи типично женско забавление.

# 191
йеееееееееее,
Аз най-накрая успях да Ви прочета всичките писания...Бях малко на гости на майката на милото, че трябваше вчера двете да ходим да се разправяме с торти, украси, цветя и прочие...Аз исках торта с много рози, които ако не се лъжа се правят от захарно тесто, а сладкаря ми разправя, не и не, захарните рози били тежки, чупели се лесно и едва ли не трябва да слага арматура на тортата, че да издържи теглото   chef Абе, май му е по-лесно да си ги направи по тукашния начин, от марципан и не излязох с него на глава най-накрая. Поръчвахме и разни неща за Аперото, тука така се казва, по принцин тук правят нещо като мини коктейл след сватбата, та чак след това им идва ресторанта...ние ще правим аперото вкъщи, малко съвместяване на български и швейцарски традиции...абе от цялата работа не знам какво ще излезе....има и още, в цветарския магазин стояхме два часа, добре, че се бях предварително подготвила със снимки, че поне можах да им кажа какво искам точно, на моя мноооооооооого лош немски  newsm10
Намерихме и украса за масите в ресторанта, че тука всеки се оправя както може, от ресторанта нищо не правят...Стискайте палци всичко да мине добре и да не вали сняг, че лошоооооооооо
Приятен и слънчев ден на Вас, момичета(при мен изглежда от прозореца много приятно навън времето) и много цунки

# 192
Мерлинка, Емичка  newsm10 всичко болежки да ви минат бързо.
Тонита браво на теб свършила си страхотна работа и тук времето през прозореца изглажда добре, но на вън е гадно вали макър сняг и е студенко

# 193
И аз преди няколко дни ходих на зъболекар - имах зверска болка, боляха ме венците и единя мъдрец. Ей така, както си стоя. Та той нищо не ми помогна, каза само да се жабуркам често, конци за зъби всеки ден по 2 пъти и ми предписа Гингигел / безвреден за бременни/ вечер да се мажа преди лягане. Махна ми и зъбния камък - та сега съм почти екстра!!! Мисля, водата за уста / аз си взимам Оралпротект/ и гела много ми помогнаха. Имах чувството, че никога няма да ми мине без вадене, за което не било време сега.
Успехи с тези досадни зъби!
 Hug

# 194
Аз преди да забременея си смених 2 пломби и проверих всичко останало... изчистих зъбен камък и си направих даже избелваща шина  Grinning - абе  готова съм да се усмихна на бебешора с 24 карата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт