Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предчувствието на майката за пола на бебето и как се оказва?
Какви са нещата, които майките обикновено носят в болницата и намират за необходими?
Какви са някои предложения за предмети, които майките трябва да носят в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предчувствието на майката за пола на бебето и как се оказва?
Майките понякога имат предчувствия за пола на бебето си. Някои от тези предчувствия се оказват верни. Например, една майка може да каже, че е знаела със сигурност, че ще има момче веднага щом види две линии на теста за бременност, и това наистина се оказа вярно. Това е пример за предчувствие, което се сбъдна.
-
Какви са нещата, които майките обикновено носят в болницата и намират за необходими?
-
Какви са някои предложения за предмети, които майките трябва да носят в болницата?
-
Какви са препоръчителните мерки за справяне с киселини по време на бременност?
-
Какво представляват ленените панталони?

Скоро да не ремонтирате нищо, а само да се наслаждавате на уюта, който сте създали! 
.Аз му хванах цаката-стане ли ми криво и бягам до магазина.

Чета ви непрекъснато, но нямам много време за писане, но сега не мога да не се запиша 
Явно всичко е от тежестта на тялото - като постоя права или се поразшетам, и на глезените им става тежичко
Да не говорим, че 4 дни съм яла само салати и няколко пъти прясна риба (вярно - пържена) и по 2-3 литра вода на ден и се върнах в града с още килограм отгоре
Вече незнам как да процедирам и какво да ям. От ЖК на 07.05 досега съм +3,4кг. До следващата ЖК ако вървят така нещата, ще ме е срам да си запиша час...
С автоматичната помпа оцелях докато почне да суче нормално, а после се наложи и да я ползвам доста, така че се изплати.