Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предчувствието на майката за пола на бебето и как се оказва?
Какви са нещата, които майките обикновено носят в болницата и намират за необходими?
Какви са някои предложения за предмети, които майките трябва да носят в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предчувствието на майката за пола на бебето и как се оказва?
Майките понякога имат предчувствия за пола на бебето си. Някои от тези предчувствия се оказват верни. Например, една майка може да каже, че е знаела със сигурност, че ще има момче веднага щом види две линии на теста за бременност, и това наистина се оказа вярно. Това е пример за предчувствие, което се сбъдна.
-
Какви са нещата, които майките обикновено носят в болницата и намират за необходими?
-
Какви са някои предложения за предмети, които майките трябва да носят в болницата?
-
Какви са препоръчителните мерки за справяне с киселини по време на бременност?
-
Какво представляват ленените панталони?

Много ми липсва вече!
На която и страна да легна, все не ми е удобно! Изтръпват ми краката и ми се сковава корема
И ние преди месец се нанесохме в нова къща , и въпреки чистенето , което ми се струваше , че никога няма да свърши , чувството след това е много хубаво 
Много мина малко остана,вече нямам търпение да видя муцунката на мъничето 

Който не знае, сигурно ме чака да родя всеки момент.

такова нещо ще си купувам, че нямам, гащи за еднократна употеба, превръзки за родилки, подплънки за гърдите там, помпа ако се наложи ще ми вземата после, памперси за беба и тензухени пелени, дрешки, консумативи за мен мокри кърпи и тем подобни друго сега не се сещам и любимото ми Чаршафи
люти, тъкмо за мене, млъквам, че само плодове и зеленчуци са ми в главата
- Доктора ще облече роклята заяви ММ 
пита ме една приятелка имам ли коластра и аз НЕ,ама се събират едни жълти корички и като стисна леко излиза водичка,а тя -е имаш значи
за това в други ден при моя си док 
като всеки мъж предполагам