СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 477
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здрасти нощна смяно! По темата за яденето-много съм чувстителна по тази тема - само лекичко да ми замирише на нещо иии.. почват едни кулинарни фантазии и щения.
За да си угодя на обонянието днес си взех душ гел и лосион, като душ гелът /Нивеа/ така страхотно мирише на праскова ах и съответно така ми се приядоха праскови или нектарини, кой спомена че някъде имало...? Ама айде да не ви споделям хранителните си щения, че да не ви дразня...

# 226
  • Бургас
Добър вечер на седянката! Оооф, чеки да поседна..туп! Някога така е било, носели си фурките и се кикотели..коя в кое поле е родила, къде и изтекли водите..
 Относно водите, Иринкоооо, кажи, сестро за тия води, какви са , що са..как почват да текат..без паника, това ясно, и после??
Ей ме на, Дичи:)), на сестра ми детенце се казва- Диана и така я наричаме понякога..ако ма ядосаш- Дичка:))))))Майтап! Е тука с една кака се заговорихме на кю и се поотнесох..сега ще тегля от замунда айдълете, че гледах Пей с мен. А аз забравих за твоята рецепта от вчера:))))))), ама знаеш ли какво ми се е прияло- чушки с ориз и кисело мляко, одеве разправях на сестра ми, тя вика- еее, лятото..Мба, кой ще чака дотогава..та търся чушки сега:)))))))

# 227
Добър вечер момичета, как сте тази вечер?

uanda, аз да ти кажа след дълго разглеждане сайта на Софийски градски транспортм, стигнах до извода с рейс 84 до ж.к.Дружба( това ще рече 2-3 спирки) от там хващаш рейс 604 и си на бул.България на там е лесно и вече доста по евтино Laughing

# 228
Я да се отчета и аз в този късен (за мен) час Grinning
Как сте мацки?
Муци, стига с това ядене, че до септември ще се търкаляме, бре како Joy

# 229
  • Бургас
Григчооо, ми после заедно ще смъкваме, какината ми:)! Ооо, сега ще се тътрим и търкаляме из Борисова, после ще караме колелета там, за прасци, ще ставаме  кат римляни, ти да видиш Simple Smile, фитнеси, ала- бала, само на ляб и водъ:), ще станем колежки на Дидката:))))))агенция за фотомодели и манекени Мами септемврийки! Hug

# 230
Както виждам, обичайните заподозрени и тази вечер са тук Joy Чета ви редовно и забелязах, че нощните птици са едни и същи Laughing Хора, вие мъже нямате ли, та вечерите си ги прекарвате пред компа Laughing Не стига, че сме ги ограничили откъм секс /мъжете де/, ами и внимание не им оказваме Laughing Шегувам се разбира се Grinning Тази вечер и аз се присъединявам към вашата седянка Hug
Гледам пак за манджи говорите и да се оплача...аз ям всичко що става за ядене Embarassed Само още нощно време не съм ставала да преровя хладилника, но дано не стигна до там Shocked Голям апетит, голямо нещо. Аз съм 1,72 см, бях  55 кг, сега съм 59 кг. До септември ще заприличам на балон, ако така го давам.
Скоро ще си кача и аз снимка на моя корем, само трябва да се снимам Grinning

# 231
  • София
Човек убивам /само образно казано/ за чушки с ориз и мляко, ама постни и някой друг да ми ги направи Mr. Green Ей само ядене ми е в глават, Муц теб какви възвишени теми- предмайчински нежности те обземат, ти ще си една много любяща мама, още от сега те надушвам Hug
Леле колко искам мома, че и имена съм харесала, виж момък си имам и то дева. Нещо отвътре ме глозга че пак ще съм мъжка мама, ама дано не съм права ...Мъж ми се шегува, да уцеля 18 септември та двечките деца в един ден ще празнуват РД, аз обаче мисля да устискам до везни ... едно момиче везничка Praynig - нежна и естет.  Ама това си е божа работа!
А по китайския хороскоп ще са мишки, нали така?

# 232
  • Бургас
Вели, аз ти давам отчет веднага и за бъдещия благоверен- няма го, мома съм:))))), отиде за два дена до Враца да гледа къщи с дворове, че нал съм романтик, искам да си насядя цветя, да вържем хамака, да турим масата за..белот, разбира се..Simple Smile))) и барбекюто:)). До утре вечер ще съм тук, после пак ще зачезна, ама ще влизам за по една целувка, де. Яж, бе, бейби, хииич не се притеснявай, вече кой ша ни аресва, край- вече сме бракувани;)))))))!Естествено, че пак сме си хубавки:), майтапя се.
 Борката, ох, верно, че мишка било сеге. И аз съм плъх, бе..лелее. А днес прочетох за един сайт, където като влезеш и си напишеш дата, месец и година на раждане и ти излиза какъв си бил в предишен живот, хохоох. Аз излязох певица, актриса, танцьорка. В Латинска Америка.  JoyОп-са! Ще ви го напиша след малко, ама хич не му вярвайте, само за забавление е.  Hug И Борянка, дай да извикаме някой да ни направи чушки, бе, айде у нас:))))))))
 А за изтичането на водите понеже одеве видях ирина, затова към нея се обърнах, че е раждала и знае, ама ето и уанда е тук, ако има и други жени, знаейки нещо по въпроса, нека попишат, мелси:)
а ето и сайта
http://web.orbitel.bg/vampir/youwere.htm

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 22:32 от Муциту

# 233
Добра вечер,девойки HugДо сега ви четох,пак сте писали,та писали Heart Eyes
Стейси,мерси за инфото,мила HugВсичко съм записала.Дидкаи на теб-thanks Peace
Муци-за водите мога да ти разказвам от съвсем личен опит LaughingТака се роди сина ми-в 06ч сутринта,след като станах до тоалета и си легнах отново,усетих,че нещо ми се изля м/у краката-все едно се напикаваш,ама не можеш да се спреш GrinningИ едно топло,топло..Добре,че майка ми беше при мен/че мъжо не беше в Бг./,а тя е акушерка и вика-"Ще раждаш майче!"И да видиш как смешно ти хлътва корема и остава само бебето Rolling EyesМного странно...може би,защото ми изтекоха всичките води newsm78Така се бях навила,че ще родя лесно и нормално,ама-не!Той застанал лицево и косо,та ме резнаха #Cussing out
Та.,така с водите...не при всяка става така и по-добре,че представяш ли си да си на улицата ooooh!

# 234
Муци, тоя сайт и мен ме изкара "Цанцьорка" Laughing Има нещо гнило, да знаеш Laughing
А за водите...не ти разбрах питането, ама при мен не беше като по филмите дето изведнъъъж ти изтичат водите и айдеееее тръгнало бебето Laughing Нямаше такова нещо. Мехура ми го пукнаха в болницата и водите си изтекоха без да разбера особено. Нямаше никакъв драматизъм Simple Smile Та, не ги мисли водите Laughing

Вели, аз ти давам отчет веднага и за бъдещия благоверен- няма го, мома съм:))))), отиде за два дена до Враца да гледа къщи с дворове, че нал съм романтик, искам да си насядя цветя, да вържем хамака, да турим масата за..белот, разбира се..Simple Smile))) и барбекюто:)). До утре вечер ще съм тук, после пак ще зачезна, ама ще влизам за по една целувка, де. Яж, бе, бейби, хииич не се притеснявай, вече кой ша ни аресва, край- вече сме бракувани;)))))))!
 newsm62 newsm62 newsm62

# 235
  • София
Идвайте мацки в къщи.Днес правих пълнени чушки,ама моите са и с кайма.Така ми се бяха прияли,че от зор вечеряхме с дребния още в 18.00ч.И сега как си мисля да хапна още една пред компа,дано се въздържа обаче.Отивам един душ да си ударя,пък дано ми се разминя яденето по нощите.

# 236
  • София
Муцка, аз по време на изтичането на водите бях в болницата /Тина Киркова/ АГ - то с която имах имах уговорка, счете че не може да си стоя вкъщи / а тогава живеех точно срещу Тина Киркова/ след като са минали седем дни от термина - беше ми за 11 септември /далечната 2004/. Та от предпазливост на 17 ме вкара в болницата за преносване. А аз никакви признаци за скорошно раждане. И понеже не ми се висеше дълго в болницата, хванах една мама в подобно състояние и десетки пъти слизахме и се качвахме по стълбите между последния и първия етаж. Та на сутринта на 18 ми изтекоха водите /изтекоха силно казано/ леко протекоха като напикаване няколко пъти и силно навлажняване на бельото, после проверки за разкритие, слизане в предродилна, окситоцин, епидурал, контрации, на които се усеща само пика, после след 10 см. разкритие спиране на упойката, 20-30 мин болезнени напъни и излизане на бебето, после шев и кройка,  абе беше си т.нар. дирижирано раждане, този път ми се иска по естествено, когато му се прииска на бебето да излезе тогава..не да се форсира...Освен това така определените термини например не отчитат по-дългия месечен зикъл / при мен 31-32 дни/, ако го отчитат, то терминът следва да се изтегли по наттатък във времето...
Та с една дума при мен "изтичането" на водите беше по скоро тип напишкване. Не знам някоя мама да са й изтекли водите като по филмите - едно мощно шурване, плисване на пода Thinking  Кажете как беше при вас?

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 23:02 от bora

# 237
  • София
То при мен с моето планирано секцио ни води потекоха,ни контракции усетих.Отидох си на датата,резнаха ме,на петата минута извадиха бебока,той ме напика веднага,после честито и готово.Съжалявам аз малко,че не изпитах всички тези емоции свързани с естественото раждане,ама..........
Дидка,то май след твоята рецепта всички сме се заредили с тиквички.И аз взех,че утре ще ми идва на гости една приятелка и с това ще я гощавам.

# 238
  • Бургас
Вели, бе не знам с теб дали сме цанцьоркали някога, ама след като родим, викам да се съберем и да идем нанейде, да танцуваме, да се напием, е така, като мъжете! JoyНяма само те! Аааа..Искам да се обадя на моя човек и да му кажа олюлявайки се" Мъжо, отваряй вратата и мълчи да та обичам"Wink
Криска, олее, ми то и аз ще съм секцио, начи да не мисля за това..разбрах!  Simple Smile
Благодаря на всички ви! Пожелавам да заспите с усмивка и да се събудите щастливи!

# 239
Муци, страшен сайт! Излиза, че съм била ирладски магьосник, а мъжа и детето са били милионери и предприемачи. Та значи моята задача е да ги напътствам, а те да носят чували с пари в къщи! Нека ми е зле! hahaha Joy

Ирина Радева, мерси за заглавията! Копнах си ги, даже ще ги сложа и в първия пост на новата тема, та да не ги губим.

Заех се да редактирам списъка, нали се рабрахме, да не пишем коя поредна бременност е предвид факта, че някои са имали неуспешни такива, та... кое ви звучи по-добре - "очаква първото/второто/третото си детенце" или "очаква първото/второто/третото си бебе" ???

Общи условия

Активация на акаунт