СЕПТЕМВРИйски мамета щастливи чакат бебешори умни и красиви!

• 13 467
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
А, добрютро!
Цяла нощ не мигнах, заспах май тамън преди да писне алармата и сега  #Crazy, ма нищо после може пак да подремна.Оправям се и отивам на док, после ще разправям.
Нямам търпение да видя бебето и да чуя , че всичко е наред та да си отдъхна.
Слънчев ден от мен!

# 241
els на мене ми е все едно. Пиши както искаш.

Муцо, аиде да те бутнем в това дворче да ни готвиш на барбекюто и домакинстваш със свежи цветя на масата за украса. С престилчица де, как иначе!
Водите могат по сто начина да протечат - на капки, като извор...зависи как бебока е легнал там вътре и дали служи като тапа. Аз имах едно то двете. А понякога не се разкъсват и малкото е родено в шушулката. Но това едва ли го позволяват у Булгарско.

Идват четири дни на публични празници. Още не сме купили яйцата..трябва да се спретнем, че нема време.
Исбягах от фитнеса днес, срам. Ама стоях снощи като кукувица по нощите да свърша едни докладчета и малко като сумнамбул бях днес, добре че си поспах.

Приятен ден, моми!

# 242
  • София
Муце, ти снощи си питала за водите  Hug, ама аз вече съм била позорно изгонена от компа от моя тийнчо Heart Eyes
При мен това е нещото, което май най-малко ме е впечатлило.
Първия път - през 1991  Wink, терминът ми беше 18.07. На 11.07 сутринта ми падна запушалката и ми казаха - ще раждаш. Аз им казах да си гледат работата, че съм чак за 18.07. Вечерта ми започнаха контракциите. Като зачестиха на 5 минути - отидох в родилното и там, при влизанита, ми изтекоха водите. Аз го усетих като намокряне и стичане по краката - вече бях с нощница.
Втория път - през 2003. Терминът ми беше на 20.05. На 08.05. вечерта ми почнаха контракциите. Като станаха на 5 минути, тръгнах за болницата. Водите ми изтекоха по пътя - в колата Wink

# 243
О, темата води още ли е актуална? На мен пък въобще не ми изтекоха! Вече бях с 5см разкритие, когато ми спукаха мехура в родилното, та незнам какво е да ти изтекат води.

# 244
Привет на всички! Hug
Да докладвам за резултата от серумния скрининг( последно повдигам въпроса и повече няма да ви занимавам, че сигурно досадихме на младежките Laughing).
Ами моя резултат(сумарен от УЗ+серумен скрининг) се оказа 1:8500  Shocked Crazy Thinking
И аз като Иринка бях шокирана, гледах умно, броих нулите, ама на....това е... За амниоцентеза и дума не беше обелена... Препоръчаха ми ФМ в 19 г.с. и това е.
Доверявам се на тези резултати, но ме гложди леко мисълта, дали понеже все още експериментално работят нямат някакъв проблем я със софтуера, я с реактиви.... newsm78 Thinking newsm78
Ама гледам много да не го мисля...
Аз съм много доволна от вчерашния ден! Заведох дъщеря ми на детски стоматолог /доц. Маркова/, всичко мина много добре, тя се държа перфектно Grinning/все едно беше ходина 100 пъти на зъбар.. Laughing/, ще имаме още едно посещение за пломбичките. Peace
Успешен ден на всички!

# 245
  • София
Съншайнче, поздравления за чудесните резултати.  Hug
А какви бяха само от УЗ?
Не ти ли казаха освен на ФМ през 19-22 с-ца да отидеш и през 15-та седмица на УЗ за ДНТ?  newsm78
Иначе - браво на детето! Heart Eyes

# 246
Шоколад, успех днес. Всичко ще мине прекрасно.

sunshine, много хубав резултат. Браво. Сега се успокой и не го мисли вече, няма смисъл.
На кой пломби ще правите? На щерката? Като говорим за зъби, аз знам че като бях дете не ни покриваха дъвчащите зъби да ги предпазват, но тука така направиха на голямата като и излезнаха постоянните зъби отзад. Това ги предпазвало около 90% и се прави всеки 3-4 години. Да знаете, ако не е известно това там още.

Леле, съвсем ме няма днес. Само искам да си легна...

# 247
Шийла, с какво ги покриват? Стана ми интересно, не съм чувала тук да има такава практика.

Пък на мъжа ми в далечната '99 му правиха пломба в САЩ и сега като си снима зъба, излиза все едно неговия си е напълно здрав. Зъболекарите, които е посещавал тук са много изненадани Simple Smile

# 248
Иринче, от УЗ резултата беше 1:960, само от серумния скрининг- 1:1400, а сумарния- 1:8500
За УЗ в 15г.с нищо не ми казаха, но аз нали съм си информирана Wink съм си записала час при д-р Марков в 16 г.с/за 14.04/.
Шейла, я дай повеч инфо...нещо това покриване на постоянните зъби не ми се изясни, или може би термина на бг е друг.... newsm78

# 249
А добро утро и от мен.Изтъркалях се най-после.това което ме озадачава е, че не съм се будила през ноща.А преди ставах по 100пъти до тоалетна. newsm78 има ли ми нещо?С бебето дали всичко е наред.Притесних се.

# 250
  • София
Съншайнче, и  тук така се нарича - покриване на зъбите.
Стелка, споко - всичко е наред с бебето, просто матката се е попреместила и не притиска толкова пикучния мехур Hug Аз все още ставам по 5 пъти на нощ, но чакам скоро да премине Praynig

# 251
А ставам по веднъж, рядко 2 пъти на нощ до ВЦ, но и през деня си ходя често.. Вчера като тръгнахме на зъболекар.....малеее... ooooh! опиках тоалетните дето бяха по пътя...абе...пиклива работа... Laughing

# 252
Ирина, с какво ги покриват зъбите? Страшно интересно ми стана.

Стелче, не се притеснявай мила. Ирина добре ти го е обяснила.
И аз ставам, и с предишната бременност и сега това ми е голям кошмар, защото после не мога да заспя сума ти време.

# 253
Иринка дано да си права.Толкова бях свикнала с тази пиклива история, че сега чак се шашкам.Къде е отишла тая матка  newsm78 боже, колко съм проста. Joy Joy Joy

# 254
  • София
Ирина, с какво ги покриват зъбите? Страшно интересно ми стана.
И аз не знам изобщо каква е процедурата Embarassed
Просто съм я чувала (или чела newsm78) отнякъде, че се прави и тук. Трябва следващия, който ходи на зъбар (че сега по-честичко ще ни се налага Sad) да разпита по-подробно, че явно всички са заинтригувани.

Общи условия

Активация на акаунт