В очакване на нови попълнения - Чешки мами 7

• 19 284
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Ели, честита тенекиена свадба, да не забравиш да ни почерпиш и за златната Hug Hug Hug

# 211
Хаха  Mr. Green по една тенекия и на двамата, щом като още не сме се осъзнали  Mr. Green

В Дечин вчера голяма заря, градски празници има тоя уикенд  Whistling Mr. Green

# 212
Ели, честита годишнина!   bouquet
Пожелавам ви все така неосъзнати и за напред да празнувате годишнина след годишнина  Wink

Да, вчера беше шумничко цяла вечер. Ние изгледахме шествието от прозореца. Тази година обаче нямаше рицари на коне  Sad   Е, традиционните духачи на огън бяха на лице и успяха да впечатлят София.

Ели, тази история с раждането в хола много наподобява историята на един мой бивш колега от Италия. Жена му родила третото в хола на килима. Докато се приготвят и бебето почнало да излиза. Той беше много горд, че сам е изродил сина си. Беше пратил дори снимков материал.

Миленче, ти ме заинтригува за количката и ще взема и аз да ги погледна тези КажуалПлей. Не че не съм доволна от Чикото, ама май малко твърдо вози. Иначе, вчера сменихме дълбоката кошница с летния вариант, защото многооооо ни беше умаляла.

Ели, в болницата дават превръзки без ограничение. Иначе еднократни гащи ти трябва да си носиш. Аз мойте не ги използвах, защото си носих и черно памучно бельо. Не си спомням дали бяха L или XL. При това имам 2 различни варианта. Ако ги открия къде съм ги прибрала направо ти ги давам.

# 213
Аз сега само по колички зяпам, една майка в отчетните бременни каза че си купила ей това
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4066
много модерен дизайн извадиха чиполино... ама идея нямам как са в реалност

Иринке
чудно за гащите ако ги намерих. и Л и ХЛ все стават, те са доста еластични, ако не ще си купя, на мен ми бях доста удобни мин. път, но в подоли ги имаше ей така... като ти трябват си взимаш...
Да те подсетя и за новородения слинг ако случайно ти е под ръка и нямаш нищо против, като се виждаме

Иначе сега чета рецепти с тиквички и чушки  Crazy Mr. Green толкова ми се яде пържени тиквички и чушки и всякакви такива че само преглъщам пред компа  Crossing Arms Mr. Green

# 214
Ели, само да ти кажа, че по мои наблюдения Чиполиното го докарват на дизайн, обаче материалите са твърде евтини и незнам как е относно сигурността и дали ще ти служи дълго. За сметка на това, са евтини.

А ние Чикото го сменихме защото на мен не ми харесваше дизайна, исках триколка, затова купих Бритакса, па после и КажуалПлей-а.
Но по мое мнение са страхотни колички, добре возят и са много маневрени и издържливи

Напоследък забелязвам мамите бурат и едни много хубави модели на Х-Ландер

За тиквички аз не обичам много, ама Елито ме подсети и ще си купя да направя, обикновенно ги пека с ориз или пържени със заливка от мляко и чесън.

При нас с тоя ремонт по фасадата са ни взели акъла, цял ден тропане и пробиване и вече съм адски изнервена, а на Ванеса какво й е в комбинация с разтящи зъбки незнам, милата...

# 215
Ели, слинга отдавна съм го приготвила и само чака да се видим. Иначе открих гащите. Едните са с размер Л/ХЛ и са три бройки, а другите са Л и пак са 3 бройки. Ще ги сложа и тях в пакета със слинга.

Ние днес се разхождахме с летния вариант на количката и София прие много добре промяната. Ще видя как ще е другите дни, но поне днес не мрънкаше и после си заспа тихо и кротко.

Поздрави  Hug

# 216
Ха здравейте и от нас Hug
Най накрая и ние да се разпишем-при нас една и съща,3 дни си бяхме в къщи без да излезнем никаде и меко казано откачих Crazy Crazy CrazyДнес направихме една солидна разходка.

Миленка,при нас фасадата приключи и вече махат скелето и съм многооо щастлива.
Иначе Тони  той е доста кисел-зъби,ваксини,страшна работа е Confused

Ели направо ме разби с тази твойта позната как е родила ShockedТи вече се подготвяш малко по-малко за раждането....аз като се сетя и ми става едно мило....само хубави спомени Heart Eyes
Утре май пак го давали да се разваля времето ConfusedНо да се надяваме да не ни попречи на разходките.
Хайде момичета,целувки от нас на бебчетата и поздрави Hug

# 217
Ахой
до като съм на вълна тиквички
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=292741.0
ей тук много предложения има  Mr. Green

Х-Ландъра аз съм чела по тестовете от малда фронта май беше - че нещо или не са много добре обезопасени децата в тях, или че някакви вредни химикалии или съставки има нещо по тях, не си спомня, но и не знам дали само определени модели или всички по принцип...и за това точно на тях никакво внимание не обърщам, но бейби пойнт съм също виждала с модерни и широки летни колички... но просто трябва да зяпам май повече по магазините.. пък аз все още никъде нищо не съм гледала...
Як дъжт вали и в Дечин и в Прага... днес Емата се прибира от баба си, имахме бабешки уикенд  Sunglasses

# 218
Ели, ти ме запали и мен с тези тиквички.  Crazy Преди малко се върнахме от пазар с няколко  Laughing

Ох, времето е гадно и студено. Не посмях да оставя София да спи навън в откритата количка, та се приспивахме вкъщи. Не знам как сте вие, но София заспива само на ръце. Аз бях толкова против приспиването на ръце преди, но сега сърце не ми дава да я оставя да реве с часове. На 2 пъти вече пробвах, но издържам само 1 ден. Големи ревове падат. Последния път едва след 6 часа реване и мрънкане заспа, а се хранихме 3 пъти през това време. После спа 40 мин и се събуди. Аз реших, че след това ще заспи лесно, ама не.  Shocked Пак 2 часа се борихме и аз накрая се предадох. От къде я взима тази сила за рев не знам.

Искре, виждам на аватара, че Тони е в нещо като проходилка, ако не се лъжа  newsm78 Правите ли опити да ходите или за сега само играете в нея?

# 219
Здравейте момичета Hug

Иринка това не е проходилка а кола LaughingТони много обича да го возя в нея Wink
-това е колата
Иначе за приспиването не сме се приспивали на ръце,но при всяко дете е различно Peace

Ох момичета тук втори ден вали,вали и пак вали без да спре SadА ние днес ще ходим до уржада да подам за детските,че още не сме ходили откак сме се върнали от БГ,тъй като искаха паспорт...
Лек ден от нас  bouquet

# 220
здравейте момичета,

и при нас днес вали и е студено, но аз съм доволна, че това май е единствения начин да се спрем у дома LaughingНапоследък все някъде ходим и то за по няколко часа и така се уморявам, а вкъщи си ме чака домакинстването, кучето още не съм го научила да чисти Mr. Green

Искре - много е сладък тоя Тони бе, пу пу  Heart Eyes Heart Eyes

Иринка - и аз много се притеснявам в студа да спи детето в летния спортак.Особено терсене ми беше в началото като сменихме зимния кош, че нали все срещу мен беше и я гледах, а в летния е обърната навън и все гледам през прозорчето какво прави - контрол постояннен

Аз днес ще давам на Ванеса жълтък,че още не бях давала

Кога започнахте да давате йогурти на дечковците и какви? Искра ме запали с тая Добра мама и скоро ще я пробваме Laughing

Поздрави

# 221
Здрасти банда
слетобяд май се оправи времето тук...
Миленке
аз жълтък даже след 1.г. бях давала, ама аз имах алергия към него до пуберитета, а за мелкцата, добра мама и Емето много обичаше, особенно ванилка й беше любимото...
Някъде сега май беше, вече не си спомням точно месеци  ooooh!

Искре
много готина количка  Party а водача на МПСто няма грешка  Wink Grinning

# 222
  • Виена
Здравейте, мами в Чехия!
Имам нужда от помощ, но чешкият не ми е най-силната страна.  Embarassed Моля да ми дадете линк за телефонния указател на Бърно. Благодаря много на всички, които ще се отзоват на молбата ми!
Пожелавам ви страхотно лято   bouquet

# 223
# 224
  • Виена
Eli_cz, много благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт