В очакване на нови попълнения - Чешки мами 7

• 19 285
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Ели - ами по-добре са ушетата, но още мажем с антибиотична пастичка незнам до кога, др седмица сме на консултация и ще видим
Иначе няма как да се засичаме по коридорите, ние сме 4000човека в 3 смени, а и официалния език на общуване е английския, познаваме се някои де Mr. Green

Мики, за езика не се притеснявай, но започвай да учиш бебешки термини, защото в болницата ще ти трябват Mr. GreenНай-лесно ще стане като си купуваш бебешки списания на чешки или гледаш филмчета. Разбира се, още по-лесно ще ти е някоя чешка мама да те учи, но то се иска време да намирате. Гинеколога ти тук в Бърно ли е? Да не е Вебер?

Ох, тия мазанци и на мен са ми... а и Наталина какъвто бухнал го е сложила на снимката, само ни изкушава  Laughing

# 61
Хахаха да май в ай би ем бременността е заразна Grinning Само преди месец се чудех, че има толкова бременни из коридорите, а ето, че сега и аз съм сред тях Grinning Grinning Grinning Но пък какво по-хубаво от това Grinning Grinning Grinning
За сега нямам някакви особени признаци на бременност, да не кажа никакви Grinning, освен че зверски ми се спи и заспивам навсякъде, на масата докато ям, на канапето, дори си мисля, че мога и права да заспя Grinning и май това е единствения признак. Друго за което се сещам е, че имам невероятен нос, досега нещо не усещах добре разните миризми, обаче сега могат да ме наемат за куче следотърсач, направо съм развила невероятно убоняние Grinning Grinning Grinning
Що се отнася до мен, аз съм от дълбоката провинция в България (Димитровград), на 29 години съм, това е първо бебче и вече го чакаме с много голямо нетърпение Grinning Grinning Grinning

# 62
Лекаря е в Бърно и се казва Nevrlka, за сега сме доволни, то ние само веднъж сме ходили досега де, но беше много мил и любезен Grinning Grinning Grinning Сега в петък имаме пак час

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 14:24 от MikiSt

# 63
Здавейте момичета!

Добре дошла MikiSt и леко бременеене bouquet

Ани много лошо нещо сте си преживяли с малкя.Само не ми стана ясно защо са ви пратили на уролог така малки???
Пепик като беше малък ходихме на педиатър който твърдеше че до 3год. да не му се пипа пишлето,но като се роди малкя го смених за друг който е близо до нас .... а той ми твърди че трябва да се почне от годинката...Объркана работа. Crazy... и сега на големия вече не става и да му пипам там...не дава.Дано да нямаме после проблеми....

Иначе ние се стягаме за Бг.Събота потегляме..Голям багаж,голямо нещо...още се чудя какво да вземам какво да оставам. Crazy..лудница.И това лошо време...така ме е страх... до Виена сме с кола. Sad

# 64
  • Чехия
Привет от Крконош   bouquet

Добре дошла и на Мики, голяма компания станахте в Бърното. Тука из нашия регион няма никой, само ние сме си по планините и снеговете.  Wink

Миленке, не сме на диско, в работилницата  Simple Smile
Идва април и имаме нужда от нови тоалети с малката и трябва и торта да се прави та...време не остава.

Ето снимки:
http://ivalex.multiply.com/photos/album/68
http://ivalex.multiply.com/photos/album/61
http://ivalex.multiply.com/photos/album/62

http://ivalex.multiply.com/video -тук бубулечо ходи..

Козунака може да го пробваш и на православния Великден той е чак на 27.04

Пети овцата ти е страшна..  Hug Hug Hug За багажа каква да ти кажа имам същата дилема..

Ани,много ми мъчно за мъничето, дано само бързо се оправи.
Иначе, браво за песничките и за по цял ден пея ,,Комаржи се женили ...бзум бзум...,,  Embarassed

Ели, ама и Емката ли си имаше своя помласка..

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 12:10 от ivalex

# 65
Ванче от сутринта и се радвам на малката Вярка ..колко е прекрасна ..Simple Smile.Браво на тебе!!!Шикулка!!! smile3501 smile3501 smile3501 

# 66
Лелелелееееее
супер рокли, торти, крокодили.... какво правите бе хора  Party Party Party
Браво на вас!!!!!!!

Ванче и Пети по едно и също време ли ще сте в бг - забравила съм  Sunglasses

# 67
Здравейте и от мен.Добре до6ла,Мики.Леко бременеене.
Ани,вие големи препятствия сте имали.Дано по бързо го забравите това. Hug
Ван4е,малката принцеса е много сладка.Еми тя родена моделка бе  newsm03.Немога да и се нарадвам.Пу, пу.
При нас ни6то ново.Лека ве4ер.

# 68
имам молба към бърненските мами - момичета, ако някоя от вас посети изложението във виставището, моля ви да напишете отзиви след това, защото на нас ни е далеч и да не мъкна детето по снега, колебая се дали да ида тези дни или не newsm78, благодаря предварително

Ванче, как позира малката принцезна, да я нагушкаш Heart Eyes Heart Eyes

# 69
Здравейте моми4ета, ве4е сме по-спокойни с мъжото достойнство, но има голям стрес от слу4илото се, дано го забрави много бързо.
Лелеее, вие вси4ки си потегляте за БГ бре мами, кои ще си останем тук???, забравила съм. newsm78  Sad  ние 4ак лйатото 6те си ходим за морето smile3508
Гледате ли БГ новини-ве4е през Сърбия много кофти минаване Mr. Green
А вие  заминаващи мами с какво ще пътувате?
За сега толкоз  4е ме 4акат 3 сушки за гладене Whistling
Цунки за вси4ки  love001  love001  love001

# 70
Здравейте, здравейте, вси4ки! Аз бях настинала покрай виелиците в Бърно и трябваше да си стоя у дома, докато оздравея. Едва вчера се появих на работа и най-сетне казах на моя мениджър, че съм бременна. Хахаха! Зарадва се като хлапак! На такова жизнерадостно отношение към бременността едва ли някога ще се насладим в България!
МикиСт, добре дошла сред нас! Аз съм в шестия месец и също като теб опъвам каиша в IBM. Може да се видим някой ден (за предпочитане извън работа). Ако имаш въпроси - питай. Пиши ми на e-mail: vodoley@abv.bg Ще се радвам да ти бъда полезна с каквато и да е информация. И не се чуди защо толкова много жени са надули коремите в нашата компания и изобщо в 4ехия. Просто законодателството е човечно по отношение на бременните и малките деца. Е, то никоя държава не е идеална, но тук става за раждане и отглеждане на хлапета. Не се притеснявай, че не знаеш езика още. Аз дойдох преди 2 години със същите притеснения. Но стъпка по стъпка се научаваш. Ей-така - на шега. Ако се нуждаеш от англо-говоряща гинеколожка, мога да ти препоръчам моята златна пани Закопалова. Кабинетът й е в Бохунице (на 40 минути с трамвай от IBM). Много съм доволна от нея и я изхвалвам на всичките си познати.

# 71
Zdraveite momicheta Simple Smile
Izkluchitelno ste mili vsichkite i naistina mnogo se radvam che poslucha6 edna brnenska mama i se prisaedinih i az kam vas Simple Smile Hug Hug Hug

# 72
Мики, ние се познаваме, няма нужда отново да се запознаваме, хахаха!  hahaha
Само като ти видях името в моята поща, се сетих коя си.
Оздравявай по-бързо и ще се видим. И да покажеш твоя техотенски пруказ на манажера си!
Имат страх и спазват реда и закона. Особено в IBM!  bowuu

# 73
Хахахаха Гале, толкова се радвам за теб мила Grinning Чакай веднага да те похваля, че ти ми предрече бебчето  Grinning Grinning Grinning
Лелееееееее толкова съм щастлива, че чак се разплаках Grinning Grinning Grinning Grinning

# 74
Мики, аз просто ти го пожелах. И то се слу4и. И да ти кажа - отива ти да си бременна! Догодина - още едно!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт