Досадните реплики

• 120 903
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 725
Вергилия,искрено ме разсмя Joy Много сладка баба

# 1 726
 Twisted Evil Тая тема попадна то4но в целта!!!!Нооо слава богу, аз се оттървах за дълго време, след 3 часа свек ве4е ще лети за Испания!!! Досадна ми беше всяка една нейна реплика!Детето било голямо вече трябвало да пие вода!(на 2 месеца е)И това го казва на мъжа ми не на мен, защото не смее...Коликите били до 40тия ден  Shocked Вместо 'гука'  използва 'гуца'....и като по4не 'ай на баба, ай на баба ....агуу, агуу агуу' и после някакво напевно 'ъъ-ъъ-ъъ-ъ'право в лицето на детето...направоооо #Crazy Доста забележки трябваше да правя и да си хапя езика немалко пъти, де. Открих, 4е съм малко  Simple Smile по-лоша отколкото си мислех  Mr. Green Оба4е като гледам колко страници сте изписали - явно е повсеместно!

# 1 727
Уффф, тоя проблем с кръщаването и при нас го има. Свекърва ми като се е запънала понеже искаме трето, че щяло да е Атанас като свекъра  #Cussing out
Даже на рождения и ден и пожелавам дълги години още да е жива и здрава, а тя "Аз да доживея Атанасчо да се роди и стига ми толкова!"  ooooh!
Лелеле, и сега са големи спорове, аз твърдо казах от сега да е ясно детето така няма да си кръстя или няма да има трето, друг да го ражда  Naughty
Иначе по темата ами писнало ми е, "Яде ли", "Е, как може да не и даваш сокчета (когато беше на 2месеца), Всеки ден жълтук се дава (Беба беше на 3месеца), "много са ви модерни бебетата, нашите някога нямаха колики и още много, но ще стане роман. Peace

# 1 728
  • София
А ако е момиче, Атанаска ли ще е или на нея ще го кръстите?  Thinking

# 1 729
  • Варна
Здравейте на всички  Simple Smile
Включвам се само да попитам, че слушам все едно и също:  детенце беше със страхотен запек до преди седмица и свекърва ми обвини мен за това. Идеята е, че се е получил този запек не от нещо друго, а от това, че като бил на месец-месец и половина не съм го държала да си върши работата над леген или гърнето, а съм му слагала памперс. Защото тя така е държала мъжо и той си е бил съвсем наред.  Един ден не издържах и когато ме обвини отново и то в момент, когато детето се мъчеше ужасно и плачеше (а и на мен ми се плачеше заедно с него  Cry ), си изпуснах нервите и  се развиках (и то много ) Embarassed
Та интересува ме вашето мнение - права ли е, наистина ли аз съм виновна, че детето ми се измъчваше по този начин сигурно повече от година?

# 1 730
  • София
Сама знаеш прекрасно, че това са глупости, не се самообвинявай  Peace

# 1 731
Как и се вързваш?
Как не ти каза да оставиш детето да седне на тоалетната само,и да пляска с ръце ooooh!
Ай сектир #2gunfire

# 1 732
Та интересува ме вашето мнение - права ли е, наистина ли аз съм виновна, че детето ми се измъчваше по този начин сигурно повече от година?

Как може да задаваш такива глупави въпроси, при положение, че много добре знаеш отговора.
Хубаво си се разкрещяла, ама защо сте стигнали дотам? Трябвало е много по-рано да я отрежеш.
За запека не се притеснявай, нормално е за тази възраст. Почти всяко дете в периода 2-3 години минава през "злоядство" , запек и други подобни екстри. От теб зависи, обаче, дали ще се справиш бързо с проблема или ще го задълбочиш.
На твое място бих се допитала до лекар, а не до свекърва си.

# 1 733
А ако е момиче, Атанаска ли ще е или на нея ще го кръстите?  Thinking
Ако е момиче имам свободен полет на фантазията, те имали някаква традиция да си кръщават децата на дядото, може, но с моето няма да стане.  Rolling Eyes

# 1 734
Здравейте на всички  Simple Smile
Включвам се само да попитам, че слушам все едно и също:  детенце беше със страхотен запек до преди седмица и свекърва ми обвини мен за това. Идеята е, че се е получил този запек не от нещо друго, а от това, че като бил на месец-месец и половина не съм го държала да си върши работата над леген или гърнето, а съм му слагала памперс. Защото тя така е държала мъжо и той си е бил съвсем наред.  Един ден не издържах и когато ме обвини отново и то в момент, когато детето се мъчеше ужасно и плачеше (а и на мен ми се плачеше заедно с него  Cry ), си изпуснах нервите и  се развиках (и то много ) Embarassed
Не и обраъщай внимание сина ми беше до 2г с памперси и проблеми не сме имали, с малката е същото. Хич не се хаби, заради свекървещени глупости  Mr. Green

# 1 735
От памперса е! От памперса Joy Не е добре тази жена...Не се притеснявай,нямаш вина,разбира се!Вина има този,който те изнервя.Момичета,недейте така-като ти повторят 100 пъти нещо за детето ти и черното ще повярваш,че е бяло.

# 1 736
От памперса е! От памперса Joy Не е добре тази жена...Не се притеснявай,нямаш вина,разбира се!Вина има този,който те изнервя.Момичета,недейте така-като ти повторят 100 пъти нещо за детето ти и черното ще повярваш,че е бяло.
Много си права.
Oт системното повтаряне на нашата баба детето е много слабичко, бледичко, не знаеш какви страшни болести има при деца на неговата възраст иди да му вземат кръв да го изследват и така месеци наред и аз глупака накрая и се вързах и изтормозих детенце да му надупчат ръчичките за изследвания,
 нямаше нищо разбира се, просто гените си носи и е доста активен, но от слушане на едно и също милион пъти и аз луднах накрая  ooooh! ooooh!

# 1 737
Здравейте на всички  Simple Smile
Включвам се само да попитам, че слушам все едно и също:  детенце беше със страхотен запек до преди седмица и свекърва ми обвини мен за това. Идеята е, че се е получил този запек не от нещо друго, а от това, че като бил на месец-месец и половина не съм го държала да си върши работата над леген или гърнето, а съм му слагала памперс. Защото тя така е държала мъжо и той си е бил съвсем наред.  Един ден не издържах и когато ме обвини отново и то в момент, когато детето се мъчеше ужасно и плачеше (а и на мен ми се плачеше заедно с него  Cry ), си изпуснах нервите и  се развиках (и то много ) Embarassed
Ооо ти нищо не знаеш - при нас "запека е наследствен".

# 1 738
Ооо  ,а моето дете въъъооообщееееее не прилича на мен.....не дай боже някой да каже ,че прилича малката на мен се почва:"ООО не на Васето прилича същия беше като бебе!"ама с една физиономия.....се казва това  ooooh!

# 1 739
Ооо  ,а моето дете въъъооообщееееее не прилича на мен.....не дай боже някой да каже ,че прилича малката на мен се почва:"ООО не на Васето прилича същия беше като бебе!"ама с една физиономия.....се казва това  ooooh!
Joy Joy Joy
Радина прилича на Чичо си, не на майка си  Naughty "Аааа на майка й ли ти прилича, защо? Че Петето беше същия като малък!"

Общи условия

Активация на акаунт