Досадните реплики

• 120 952
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 165
МАЛЕЕЕЕЕЕ!!! Пък аз си мислех, че само на мен ми се случват такива неща...  newsm17 Слава богу не съм сама  Simple Smile.Много яка тема и много ме разсмяхте.
 Ама аз много се ядосвам беееее, даже с мъжо се караме fight, щото майка му всичко знае за децата...чудо е ...АЙНЩАЙН.

"Да не й дадеш нещо остро да си играеShocked Представяте ли си...

Като говоря с свеки по тел. - "Олееее, що реве малкото, какво му има?" - сигурно си мисли че измъчвам собственото си дете . Направо й се чудя на тая жена, или аз съм в грешка - сигурно децата не трябва да реват...

"Ами май трябва да й смениш памперса"
#Cussing out
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ми незнам вече какво да й казвам на тая жена. Аз не съм го родила детето да го измъчвам или да го моря, тя за какво ме мисли. Ей много се нервя.

# 166
Леле, момичетааа...  smile3532 страшно забавно е тук при вас..!
Изчетох всичко писано до момента по темата и направо не се удържам вече от смях... smile3532 rotfImao smile3532 rotfImbo smile3532 rotfImao smile3532 rotfImbo smile3532 rotfImao smile3532 rotfImbo...Луда работа...Дали това и мен ме чака като стана и аз мама?!  newsm62
Да те чакаме ли скоро в нашият клуб? Mr. GreenСама виждаш колко е забавно..... smile3532

# 167
Охх много готина тема, направо падам като чета  Joy Joy Joy няма да цитирам на какво съм се смяла, защото трябва всички ви да цитирам...

С моето свеки може да се каже че се разбираме доста добре, но пък свекъра ми е голяма паника и много мърмори.А нали и внучето му носи името.Ето една реплика от него към свекърва ми която е взела да подържи детето (малкия на 2 месеца)
"Яно, остави го това дете, да не го изтървеш, не си на 25 г. , като порасне малко ще му се радваш!"
Tова май нещо не го схванах  newsm78 Мнго ти тежи и ще го изпуснеш ли ? newsm78

Не, скъпия ми свекър искаше да й каже, че вече не е на 25 години (с една дума не е първа младост), забравила е как се гледат бебета и да поизчака докато Велизар порасне, тогава да му се радва  Wink А трябва да отбележа че свеки е на 56 г., много оправна баба, никога не съм се притеснявала да и оставям детето.
Ами да . Тя направо си е в напреднала възраст , жената !  Joy Joy Joy

# 168
Ама аз много се ядосвам беееее, даже с мъжо се караме fight, щото майка му всичко знае за децата...чудо е ...АЙНЩАЙН.

Ами те почти всички свекита са такива-всичко знаят  Mr. Green
И от мен топла,топла.
Алекс току що е обядвал и баба му се опитва да му натъпче една бисквитка в устата,а той не иска и тя :" Ама това дете толкова обича бисквитки,защо не иска да яде?Да не би да е болно?"  Shocked newsm78

# 169

Ами те почти всички свекита са такива-всичко знаят  Mr. Green
И от мен топла,топла.
Алекс току що е обядвал и баба му се опитва да му натъпче една бисквитка в устата,а той не иска и тя :" Ама това дете толкова обича бисквитки,защо не иска да яде?Да не би да е болно?"  Shocked newsm78

Аз какво ви разправям - свекитатат са страшни.....Когато моята се върна от чужбина /този път от Испания/ й заведохме детето да го види....първо беше по-ниска от тревата - как-какво-що и т.н.  След няколко гостувания  двамата с половинката й обясняваме за алергията на Александра към храни, как сме лежали по болници заради това и т.н..... и в същия този момент тя се опитва на натика едно кебапче в устата на детето. Аз пищисана поглеждам към мъжо /да й направи той забележка, а не аз, че....  ooooh!/ Той съответно й прави, а нейната реакция - АМА ВИЕ НА МЕН ЛИ ГОВОРИТЕ????   Dizzy Face  Close smile3538 doh

# 170
Роня,а биричката преди или след това я предложи на Алекс  Joy

# 171
Роня,а биричката преди или след това я предложи на Алекс  Joy
Пате смей се, ама след половин час и това последва - ми да си близнело детето.....то алергиите така се надживявали....  Banghead

# 172
Като родих една позната бабка ме среща на портата като излизах с количката на разходка.Количката е розова,бебка също я бях облякла цялата в розово.Бабката ми честити и ме пита "Какво е бебето?"  Shocked Отговарям-момиченце.А тя ми казва "Еее,нищо!То да е живо и здраво,пък..."  Shocked Направо паднах от смях.  Joy hahaha Joy

# 173
Роня,аз същото съм го изпитала на гърба си.Малко вафличка да си опитал,то от една хапка нищо нямало да му стане  Shocked Така,че много добре те разбирам  Hug

pebs,ако е била много възрастна бабата я разбирам.В миналото на момчета са се радвали(то и сега има някой дето само на момчета се радват,но това е отделна тема). Rolling Eyes

# 174
GrOzNoTo^_^PaTe,ами то всъщност не беше възрастна жена,ами бабата на един приятел.Не е стара,а да не говорим,че се поддържа и си има самочувствие.  Laughing Тя самата има син и двама внуци и явно признава само мъжете!  Mr. Green Аз не се обидих де,стана ми смешно.
Иначе и свеки само повтаря,че трябва да си има братче Лизи.  Rolling Eyes Дори онзи ден ме пита като си продам количката в какво ще се вози второто дете?  Joy И като види,че сме купили нещо розово недоволства...Абе страшно е!  Crazy

# 175
  • София
Оооо,и на ме веднъж един непознат чичко след като ме попита какво ми е бебето и аз отговорих,че е момиче,ми каза:"Нищо,ще си родите и други."Все едно момичето ми е брак...

# 176
То и майка ми когато се разбра, че ''ще е женско'' малко й потънаха гемиите, ама бързо свикна....  Свекито до последно............................................ сега се сещам за нейната най-голяма изцепка....... doh

Когато бях в 6-7 месец тя ме повика у тях /бяхме скарани и не си говорихме, кой е виновен ще прецените вие след малко.../ за да ми  покаже какво е оплела за малката....Каза ми: ''Само ти ги показвам, защото не се знае дали от родилното ще се върнеш с бебе!!!!''
Трябваше да мине доста време, за да ми мине......  smile3514

# 177
Ужассс, то това направо не е за смях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 178
 ronq след такава реплика на мен ни би ми минало  #Cussing outКак я търпиш тая жена  #Cussing out

# 179
А, то синът й ме е научил да не й обръщам внимание..... ooooh! тези й думи наистина ми дойдоха от никъде, много ме жегнаха..... вечерта когато се видяхме с половинката и му разказах, ми каза, че аз ще реша дали детето ни ще познава тази си баба или не....ей затова си обичам момчето - НА МОЯ СТРАНА Е!!!!
Сега например тя ми се обажда през ден да ми каже какво е купила на малката и отношенията ни са доста добри, но всичко е заради Алекс, всичко е театър....''Виидите ли и след всичко, аз пак помагам.....''  - ми да помага, като има зор, никой не я кара насила....  Crossing Armsаз съм на това мнение.....ех, айде стига, тя свекито е уникална....
Как я търпя ли - ами живеем отделно  Laughing Laughing Laughing иначе няма начин просто....

Общи условия

Активация на акаунт