Зайци крият яйца из немската земя - тема 67

• 14 749
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
monechka, щом детето не е израстнало със заека няма смисъл сега да започваш да му набиваш в главата, че зайците носят (снасят Mr. Green) шарени яйца (вие от колко време сте в Германия?)

Я да ви питам, вие подарявате ли подаръци за Великден? Аз понеже не съм фен на големи подаръци без повод, използвам всеки повод и празник, за да подаря желаните (или намислените от мен Wink) неща. Сега за този Великден се събраха три неща и моят започна да ми се кара, че съм превърнала Великдена в Коледа Laughing Прекалявала съм, за Великден имало само яйца и дребни подаръчета и сладки- оставяла съм у детето грешно впечатление за празника. Аз сладки не купувам, за тази част се погрижва баба й с цяла кошница ooooh!, аз наблягам на предметните награди Simple Smile

# 151
Моят колега вчера ми разказваше, че като деца търкаляли яйцата от някакъв хълм надолу и което останало здраво е "победител" - нещо като бияча при нас. Това в Източна Германия.

Биба, аз подаръци не купувам за Великден. Изкушихме се само за едно голямо шоколадово яйце - ама тя няма да го яде цялото, че е малка още.

Обаче на мен ми се яде много български козунак Cry Чакам само да чуя, че някой колега ще идва командировка и веднага засилвам майка ми да меси и да праща Laughing

# 152
Биба, дребната ще получи конструктор Остернхазе на Плеймобил и няколко книжки за оцветяване, в четвъртък ще правим заедно козунаци и ще мацоти яйца - ей такива "житейски радости" ще си доставяме. Аз също не мисля, че на големите подаръци им е тук мястото.
Виж баба и е на друго мнение - изкупила е половината Отто по последни сведения.  ooooh!

# 153
Честит рожден ден на Татяна!  bouquet
Много здраве, любов и щастие!

Добре дошла на Монечка! Не се притеснявай с немския, дай си време. Аз съм си определила следващите 20 години  Mr. Green.

Биба, това с подаръците за Великден го даваха и по ТВ - че се подарявали големи подаръци като за Коледа. Аз не виждам нищо лошо щом децата ще са щастливи, а родителите могат да си го позволят  Sunglasses.
Ние за сега си караме по старата традиция. Детето е малко и не си иска нищо, а мама и купува през цялата година каквото си науми Mr. Green.

# 154
Ние утре само яйцата ще боядисаме, а на козунаците ще се пробвам за нашия Великден (събирам още смелост Wink)
Нашите подаръци не са чак много големи, но пък 3 на брой- Една игра "Афеналарм", за която мрънка от два месеца, една средно голяма "Мини Маус", на която е станала фенка от известно време, а само такова животно нямахме у нас ooooh! и Инлайнери+протектори, за които пък аз държах много, за да се учи докато е време Wink. Миналата година заекът донесе голямо колело. Абе все неща, които така или иначе ще купим, но аз гледам да са свързани с някакви поводи, че колкото повече пораства, толкова повече на всяко излизане чувам "купи ми това, искам онова" и все за по-така неща, не за дреболиии Crossing Arms
Малеее, тук заваля сняг, май за първи път тази година, ако не се лъжа Simple Smile

# 155
Ау, кой имал да черпи! Hug
На многая лета, Татяна!  bouquet

Монечка, добре са те посрещнали, надявам се да поостанеш. Ние сме си луди за връзване  Joy
У наше село днес сабале валя сняг, сега пече слънце. Типично мартенско време ooooh!

# 156
нещо съвсем се бъгна, не мога да изтрия единият повтарящ се пост, но се надявам че така ще стане

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 11:29 от monechka

# 157
surfline не че се оплаквам ама ми е малко голичко тук, но съм решила че днес ще опустоша OBI че са наслагали отвън студоустойчиви цветя, щом там издържат и тук трябва да стане.  Twisted Evil
Biba Sparrow   За заека дето снася няма да обяснявам щото си представям ситуацията и не ми се мисли какви абсурдни въпросчета ще ме залеят.  newsm78. А иначе ние сме в Германия от 4 месеца.
tanja33 Не че се притеснявам кой знае колко но ми липсват приятели, такава скука ми е, че не искам да ви описвам.
Днес ще ходя да си търся курс за да завържа някой и друг контакт. Но съм се замислила какъв да е немски или готварски, че там се говори на немски а в немският на всички други езици. На последният немски курс говорих на 4 езика само не и немски Joy Joy
Вечерница Добре заварила, как да не остана тук е толкова приятно а и аз не съм по-малко луда, а за снега не се плаши и ние вчера имахме такова събитие за няма и половин час, а пък в БГ-то пак ги затрупва

# 158
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

"Кен ли" тениската ще си я поръчам за рожденния ден!

имам още едно предложение за тениска, поне да си ги менкаш  Wink

нагледно

козунак ще правя аз. Crazy
вчера исках да си купя Милка с нещо си, дояде ми се.
един път в годината ще ми се дояде шоколад и не мога да си купя.
не го взех, защото имам още 3 кутии марципан от Коледа, които получих като подарък  ooooh!
предполагам този уикенд пак ще получа нещо сладко, а аз сладко не ям кой знае колко... ама нейсе.
знам, че свеки го прави с тайната надежда да се нашишкам Wink

да попитам и тук: препоръчайте ми крем за лице, който да овлажнява, омазнява и да не лъщи.
в чудо се виждам вече Tired

# 159
Асе, аз съм много доволна от крема на L'Oreal Derma Genesis дето Пенелопе Крус му прави рекламата.
Овлажнява, не лъщи и не се обривам от него  Party

# 160
Асе, аз съм много доволна от крема на L'Oreal Derma Genesis дето Пенелопе Крус му прави рекламата.
а омазнява ли? много ми е суха и дехидратирана кожата. Confused
ако само овлажнява не ми върши работа и сега си имам един... лошото е, че след половин час ми опъва кожата и почва да се бели!!!
ако е мазен - лъщя и се вижда, че не е хидратирана ooooh!

# 161
http://www.dm-drogeriemarkt.de/dmDHomepage/generator/dmD/Homepag … 20Tagescreme.html
Асе, пробвай тоzи, аz бях много доволна от него.

# 162

него ползвах до сега, свърши ми и си взех нощния.
в началото ми подейства добре, после не овлажняваше достатъчно.
ако не намеря друга опция пак на него ще се върна...

# 163
а омазнява ли? много ми е суха и дехидратирана кожата. Confused
ако само овлажнява не ми върши работа и сега си имам един... лошото е, че след половин час ми опъва кожата и почва да се бели!!!
ако е мазен - лъщя и се вижда, че не е хидратирана ooooh!
Забравих да пиша, че и омазнява. Аз съм със същата кожа като теб и обикновено се лющя много.

# 164
Вечи, този ли е ?
за околоочен какво ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт