Зайци крият яйца из немската земя - тема 67

• 14 745
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,
Деси, ако не е споменато за "инклузиве Монтаже" или трябва да поръчаш отделно монтаж (ако се предлага изобщо) или сама да си намериш някой при вас, който да ви я монтира. Една идея за намиране на евтини монтажисти, хандверкери и т.н.- MyHamer, ако не го знаете Wink

monechka, добре дошла!
За яйцата- крият се в градината, а ако няма такава- из дома или на балкона Wink и децата търсят, събират и се радват. Освен яйца могат да  се крият и сладки лакомства и дребни (и едри) подаръци Twisted Evil кой каквото си реши, важното е да има радост в детските очи (брех, че поетично се получи Laughing). Идеята е, че великденския заек ги е скрил тези неща, а не мама и тати, нали разбра? Wink

# 136
Честито на Татяна! Здраве, щастие и дълголетие!
Монечка, добре дошла. За яйцата. Та zначи великденския zаек идва и крие яйцата иz градината/апартамента/къщата (бейбища, що все zа zюсигкайтен говорите, че крие, наште ли са ме минали нещо, че такава традиция нема? при нас си секриеха само яЙца...). И после децата тръгват с една кошничка и ги търсят и събират. Голям майтап. Баща ми редовно zабравяше къде е скрил яйцата (пардон, zаекът zабравяше) и след време откривахме някое я при чистенето, я по мириzмата. А той вzима от вече намерените и крие пак и така нямаше край това търсене и криене...Майка ми премести великденското яйцекриене в парка. И там редовно намирах преz юни яйца.

# 137
Какво му стана на този форум, уж показва грешки, пък после 1 пост се публикувал 100 пъти newsm78
Сега пък не ми дава да ги изтрия Sad

# 138
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добро утро  Simple Smile

Татяна, честит рожден ден!!!  Hug

докато чакаме Татяна да повдигне бойния дух, ето нещо от мен за сутрешната усмивка

клик тукинка

# 139
Честит рожден ден на Татянка Hug
Да ни е жива и здрава и още дълго да ни радва с форумско присъствие  bouquet

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 09:29 от Biba Sparrow

# 140
добро утро  Simple Smile

Татяна, честит рожден ден!!!  Hug

докато чакаме Татяна да повдигне бойния дух, ето нещо от мен за сутрешната усмивка

клик тукинка

ето и това , това ме кефи повече...

# 141
ТАТЯНА, честит рожден ден.  bouquet  bouquet  bouquet
желая ти много здраве, щастие и нова къща.

# 142
Татянка, честит ден ден!
Пожелавам ти да не се оттьрвеш от здраве, любов, приятели и финикийски знаци.Весел празник и наздраве!!!

# 143
Честит рожден ден, Татяна!

# 144
Добро утро и от мен и Честит Рожден Ден на Татяна, от здраве и любов да не се отървеш   bouquet  bouquet
Вчера обещах че кафето ще е от мен, ама така като гледам съм се поуспала. Много мерси за разясненията за заека, само дето не знам как ще обяснявам на 7 годишно дете за Заека.   newsm78

# 145
само дето не знам как ще обяснявам на 7 годишно дете за Заека.   newsm78

а защо трябва да й обясняваш?
празнувай както си празнувала до сега...

# 146
Алоха,
ФорОмът надминава себе си - явно щото ни правят отделен подфорОм Mr. Green.

Та, по ред на номерата
monechka, добре дошла. За кафето и вечерната проверка са ти казали вече Laughing . На 7 годишното му направи хубав подарък и нещо сладко, а Заекът го вмъкни между другото в разговора - сама ще прецениш дали са му интересни подобни истории или не.
Ако искаш паролата за албумчето(линкът му го има в първия пост) свиркай силно.  bouquet

Татянка, честит рожден ден - много здраве, усмивки и добро настроение.  bouquet  bouquet

Серди, за правенето на балама - зависи от случая, но обикновено реагирам доста остро. Все още не съм се научила на подлости предпочитам си директните мизерии  . Хубавото е, че рядко съм стигала до там. Сервитьорките, които мислят, че не мога да смятам не ги броя Mr. Green . Тук няма да слагам букети.

# 147
Така и аз си мислех да направя, че по коледа нямах особено голям успех с коледното бебе та мисля сега да си карам по български.
А и градината ми е все още много рехава за да скрия каквото и да било.

# 148
влиzам само да кажа едно "кук".
не мога да се вклю4а, тук трябва редовно 4етене, сьбитията се раzвиват бьрzо, а аz явно сьм бавна...

на рождениците "4ЕСТИТО" и пожелания zа zдраве и кьсмет   bouquet
на нерождениците сьЩите пожелания, но беz "4ЕСТИТО".

Добро утро и успешен ден.

# 149
Хахаха, не се оплаквай от градината - някои си имаме само по един Остерн бенджамин Crazy

"Кен ли" тениската ще си я поръчам за рожденния ден!

Общи условия

Активация на акаунт