Зайци крият яйца из немската земя - тема 67

• 14 752
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Вярно много черпи Татяна, ама все едно и също предлага  Joy.

Козунак и 2 вида сладки съм намислила за Великдена. Козунака никога до сега (от 3-4 опита) не ми е ставал на конци, ама нали съм тъпа и упорита продължавам   chef.

Мате, Милка е швейцарка  Mr. Green.

Ася, такава тениска трябва да си поръчам, та да знаят хората какво би трябвало да имам там   hahaha.

# 181
Привет, мами!

Мина доста време докато ви изчета. Пренесохме се вече. Е, все още има кашони във всяка стая, мебелите не са си съвсем по местата, но това са дребни работи.  Wink Важното е, че най-после сме си у дома. И най-вече край със слизането и изкачването на 4 етажа /от ония с високите тавани/ без асансьор. Снимки няма да качвам, още не сме за показване.  А и има още строителни работи из апартамента. Утре ще идва прословутия шпакловчик да си ги довършва. За целта ние с Мишо трябва някъде да изчезнем за през деня. Дано да няма много прахоляци след него.
Самото пренасяне беше голям кошмар. На който му предстои такова нещо, че и с деца, не му завиждам.
Честито на празнуващите рожден ден Мойзана и Татяна!
Ася, от кремовете за лице преди ползвах L'Oreal Decontract Falten.
Сега ползвам ето това: ARTISTRY™ Hautpflegesystem für empfindliche Haut
https://www.amway.de/catalog?product=1107&category=1022. Много е нежен и дава невероятно чувство за комфорт на кожата.
Но в твоя случай може би е по-добре това:
Feuchtigkeitspendendes Hautpflegesystem, ARTISTRY™
https://www.amway.de/catalog?product=1096. Хубаво е, защото има и UV фактор, докато за чувствителна няма. Може би е добре да си правиш и пилинг на кожата 1-2 пъти в седмицата. Ако те интересува мога да ти помогна с поръчката.
Но всяка кожа си е индивидуална, това, което за  мен е добре, за теб може да не е. Хубавото е, че всички тези продукти имат Geld Zurück Garantie и можеш да ги върнеш ако не ти харесват или не пасват за твоята кожа.
За детските градини. Завиждам ви, че ви приемат децата от такава крехка възраст. Тук, в Пренцлауерберг е пренаселено с деца, съответно и детските градини са така. Записани сме вече в няколко такива и сме в километрични вартелистета. Имаме вече киташайн, но за съжаление, още не може да ни влезе в работа, поради липсата на места. Имаме детска градина на 3 минути път от новия дом, но...и там ще ни огрее най-рано септември 2009.
Monechka, добре дошла, дано да ти е комфортно между нас.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 13:36 от Приятелка

# 182
Татянка, мерси много за почерпката, постарала си се гледам и не ти се свиди Laughing Mr. Green

# 183
О леле  ooooh! все греШка ми даваШе и zа това все се върнах наzад да пробвам пак  ooooh!

# 184
  • Германия
Tatjana черпи ли черпи....снегът вали ли вали  Laughing
Бъди честита, здрава и щастлива!

# 185
  • Германия
И форумът май е в ПМС  Wink

Някой ще ми каже ли кое се казва на немски нишесте?

# 186
# 187
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Приятелка, линковете не се отварят Sad

тук за 5 минути заваля замръзнал дъжд, после сняг, натрупа и грейна слънце.
баба Марта се прояви...

в творческо-мързелилава фаза съм...идеи бол, реализация нула...

# 188
ей писарушки  Laughing
чЕстито на Татяна.
Аz купувам подаръци с повод и беz повод, като е праzник поне нямам огриzения , чЕ харчА твърде много. Първите 2 локомотива дадох в понеделник, викам си ще дойдат още 2 от хаzето, но дойдоха днес, когато малкия е болен и zа да си пие лекарствавта съм обещала подарък , а той е толкова миличък и така слуша .... и му ги дадох и тях , сега ще видя какво ще му вzема zа Великден.

Е поне коzметика не полzвам, ще пестя и ще купувам локомотиви  Wink

# 189
Mate в Швейцарско не съм живяла а и честно да ти кажа след новогодишните празници никой не може да ме накара да отида да живея там, а й този швицедойч направо ме убива, аз къде едвам схващам дойчето и като ми заговорят направо ме връщат в предучилищната. За милката незнам но за тях май шоколада им е тоблерона. А преди да дойдем тук си бяхме в Бугарско.

Междувременно се обзаведох с много и шаренички цветя, и сега Малката ме тормози да ги садим а навън вали сняг #Crazy

# 190
Трудно е с игра4ките. Мисля 4е като са малки, имат по 4есто нужда от нови игра4ки отколкото има праzници. Не мога от РД преz април до Коледа да не купувам ниЩо, абсурд. Гледам да не прекалявам. За Коледа полу4и 5 подаръка и това беШе много zа нея, определено, не zнаеШе на къде да се обърне първо  ooooh! За това сега zа РД Ще полу4и само един голям подарък, а zа Велик Ден й вzехме игра4ката zа ваната.

# 191
Татяна, да си жива и здрава! Hug
Вилкомен на монечка!  bouquet
Да, и аз купувам по-често подаръци, отколкото има празници. Особено пъзели, книжки, пластелини и подобни. За Великден ще я водя дружно със съседските деца на детски театър bowuu

# 192
Не мога от РД преz април до Коледа да не купувам ниЩо, абсурд.
О не, нямах това предвид, и моята между Великден и Коледа няма друг голям повод, това не означава, че я държа на сухо цяла година Simple Smile. Мисълта ми беше, че в ежедневието гледам да не изпускам много двата края, а когато наистина има повод не мога да се спра само на едно нещо, защото нали е с повод (т.е. имам оправдание и идеи Wink) и май прекалявам. Не че е болка за умиране де, по-добре да има отколкото да няма Wink

# 193
Аз с подаръците прекалявам признавам си го, почти всеки път като излезем се купува по нещо, но при нас е малко по различно защото моят сладур вече е малка госпожица и подарък за нея означава нов панталон или блуза или нещо от сорта. А и според мен сега им е времето да получават подаръци. Нали са ни малките съкровища можем ли да не им правим подаръци

# 194
мони, в бургас или в бургаско. кажикажи, че там ми е хвърлен пъпа..........по-точно в странджа.

Общи условия

Активация на акаунт