Зайци крият яйца из немската земя - тема 67

• 14 727
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Не в Бургас, а в Бугарско. Аз принципно съм от София но имам чувството че и моя пъп е хвърлен в Бургаско, кой каквото прави аз все за Бургаските плажове си говоря, леле как ми липсва това моренце  newsm45

# 196
kъде в бургаско. признай си. мен точно морето баш не ми липсва, хеле пък лятното. не обичам тълпи.........
ай стига съм спамила. отивам да спя за красота.

# 197
Аз също не ги обичам тълпите но Китен юни и септември обожавам

# 198
Татянка, zа много години   bouquet
Пожелавам ти много щастливи мигове!

Относно играчките купувам и беz повод когат преценя, че е необходима. Когато е време zа порадъци, се ограничаваме до един, т.к. с теzи които получават от баби и дядовци стават прекалено много и не получават съответното внимание.

# 199
Честит рожден ден, Татянка! Много здраве ти желая, за останалото гледам вече са ти дали парички. Мерси и за почерпката, големи гладници сте, ей, всичко сте омели, само точки са останали.

Добре дошла на monechka, при мен се влиза с есе върху U2 и тест по български Mr. Green. Чувствай се уютно.

Южногерманките, какво казват местните жаби за времето около Франкфурт тези дни? Така или иначе пътувам с кола, поне да знам дали да ваксам ските.

# 200
Китен, Приморско преди много години там беше прикаzка, най_любимите плажове от детството ми. Сега предпочитам плажовете на Халкидики.

# 201
О Бибс, нито си мислих, 4е не й купуваШ ниЩо преz годината, нито съм искала да го кажа  Wink  Просто раzсъждавам на глас zа себе си. И на мен ми е интересно къде се поставя границата, тя моята е оЩе малка, ама....  newsm78  Трудно е, спор няма.

МиШке, тук днес вали сняг, ту вали, ту пе4е слънце  ooooh! Не zнам каква е обстановката на Фелдберг оба4е  Thinking Ти баШ в града ли Ще бъдеШ? Да спретнем една спонтанна среЩа?  Mr. Green

МиШке, Коте (как сте се събрали  Laughing ), мерси zа пожеланиета   bouquet

# 202
Татяна, отивам в Idar-Oberstein. Близо ли е до теб?

# 203
Не го zнам  Embarassed  Аz живея 20км северно от Вийzбаден, между Вийzбаден и Лимбург то4но.

# 204
Казвай кога, че мога и аз да скокна до там - на 40 км ми е.

# 205
Вечка, минавам на лични

# 206
Каzвайте къде е това село, какви ли4ни, искате беz мен, а?  Crossing Arms

# 207
Охо, охо, имаме гебуртстагскинд!
Честит рожден ден Татяна! Бъди здрава и много щастлива! Наздраве!

Моето пътуване днес се оказа напълно безмислено. Претрепах се с детето по влака, егати и стресът! Не искам да си и помисля да повторя такова преживяване.
От нерви (  Whistling ) изядох цял Милка, ама от тези по 160 грама. Браво на мен.

Добре дошла на новата мадама, дано се чувства добре заварила в тази тема.

Сердика вчера пита за как реагираме когато ни лъжат пред очите ни. Аз съм голяма шматка и много често не смея да кажа нищо. В момента съм в една такава подобна ситуация и вътрешно ми се иска да изпратя този човек по дяволите тъй като това заслужава, но не само че не мога да му кажа наистина какво мисля, ами и съм една свита и мазна като говорим. Срам ме е, че съм такова мекотело...

И тук цял ден вали сняг. Прибрахме се целите побелели и замръзнали, добре че се ожених през февруари, че както я мислих сватбата сега, супер щеше да е вали мокър сняг и ние да се мъдрим в каруцата.

# 208
Остава и аz да подгоня Мишката и да си направим квартет  Grinning

Защо така мистик, не ти ли хареса работата, как беше хотела?

# 209

То това бая далечко от Франкфурт. Добре, че се отказа от влака, че не ми се струва супер неудобно с прекачвания. От нас е далечко обаче за среща, а пък и утре заминаваме за Италия.

Общи условия

Активация на акаунт