Зайци крият яйца из немската земя - тема 67

• 14 725
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
В коя посока е тоz ОберЩайн?

# 211
В коя посока е тоz ОберЩайн?
Пада се в Пфалц. Има влак от Майнц надолу през всичките Бад (не ги помня колко бяха), като Идар-Оберщайн е на върха на планината там. Лозарски район е, освен минералните бани.
Сега да се направя на клюкарка и да ви кажа една новина.
Калида е станала мама за втори път в събота. Пак момиченце - Никол. Толкова писа в бременлийската тема.

# 212
Жива и zдрава да е  Peace

Зна4и то и от нас Ще е дале4е  Thinking

# 213
# 214
МЕрси Майра, дале4е е наистина, ние сме тук

# 215
Котарано, той хотелът е ок. Симпатична локейшън, приятна атмосфера, всички усмихнати етц.
НО.
 Но 1. Като седнах на интервюто, веднага си казах, че не мога да работя "първа смяна", тоест с начало в 6ч. защото имам дете и никоя градина/тагесмутер/ясла не взима децата в 5 сутринта. За сметка на това казах, че мога да работя втора и трета смяна, тоест до късно вечер. Да ама жената ми казва следното " Моника може само следобед и вечер, Джесика и тя, Клое пък само следобед ". Тези Моника, Джесика и  дъра-дъра комай ще са другите рецепционистки.
2. Хотелът се намира супер далеч от центъра на града. Аз съм живяла толкова години в Страсбург, но винаги в града, та сега за първи път стъпих в тези предградия, като турист бях. Мисълта ми е, че ако отново живея в този град, то ще е определено в центъра отново, то тогава и на детето яслата ще е в града, а за да стигна с трам + автобус до този хотел ми трябва около час! 45минути, специално внимавах днес.  Кола нямам, а и да имах - не обичам да шофирам хич.
С други думи - дано не ми се обадят, че все пак ме искат за следобед и вечер, защото ще трябва да откажа. Просто виждам как ще се скапя с такова пътуване. Ако нямах дете и свързаните с него ангажименти, щеше да е друго нещо, но в сегашната реалност държа да работя сравнително там където живея и давам детето ми на градина. Защото Робата става още по-рано, ще пътува по-дълго до работното си място и няма да може да ми помага изобщо.

Виж колко изчерпателно ти отговорих  Wink
Казвам си, че ще намеря каквото ми харесва и ми пасва, може би трябва повече търпение. Искам да вярвам в това.

Татяно ма, ти какво още вършееш из форума, не се ли подготвяш за празник? Как и къде ще празнувате?

# 216
Ми тук, къде  Laughing  Мъжът ми ми направи един кекс (ККККекс, не неЩо друго, Кухен), Ще приспива детето zа да мога веднъж да гледам цял епиzод на От4аяните съпруzи (лукс) и после Ще хапнем хляб и сирене с 4аШа (или 2 или 3) вино  Wink Така е над 30  Laughing

Пък след то4но 4 месеца Ще видя как пее Нелито, фук фук  Mr. Green

# 217
Tатянски, кат живееш там, да ми пратиш сиренце. обожавам лимбургер, само дет рядко си го купувам, щото понеже мъжът ми изпада в шок като му го дам да го помирише. затварям го в буркан с винтова капачка и го тургам в най-отдалечения край на терасата......
страхоооооотно е. мням мням.
мони, с теб явка тогаз там. ако не ми мине котка път, всяка година сме септември в граматиково. това е надолу по пътя към турската граница. таз година мъж ми ще се навие да идем и до истанбул, че се опъва от 4 години. много често е гледал среднощен екпрес, човека.

# 218
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Tатянски, кат живееш там, да ми пратиш сиренце.

Mата, чак таквиз смрадливци не сме в Хессен  Wink

Limburger ist ein ursprünglich belgischer Käse (und stammt nicht, wie vielfach irrtümlich angenommen, aus der hessischen Stadt Limburg)

иначе и аз го обичам, ама после мия хладилника  ooooh!

дават целият уикенд да е скапан Tired, искам слънце!!!!  #Cussing out

Мистик, стискам палци да намериш "твоята" работа  Wink

# 219
Татяна, честит рожден ден!
Здрава и щастлива!

Мисти, какво стана с арте?
Моята работа, дето толкова спешна беше и 2 дни неплатена отпуска си взех, че да им поработя, се оказа, че явно не е толкова слешно. Щото още умуват. Но не коя от двете кандидатки да вземат, ами като какъв специалист въобще им трябва. И аз си чакам. #2gunfire

# 220
Моят мъж толкова ги обича от смрадливо по смрадливо. И проблема е решен с кутия затворено и се отваря чак като е вън от хладилника.

# 221
и ние оби;аме миризливото сиренце, но не складираме много и редовно , ;е дебнем холестерола.

# 222
Татяна, zначи таzи вечер ще правим абсолютно същите неща Crazy От понеделник пестя точки, zа да пийна малко вино с ОтчАяните съпруги. И фук фук с втората zвеzдичка при УУ.

# 223
Татяна, zначи таzи вечер ще правим абсолютно същите неща Crazy От понеделник пестя точки, zа да пийна малко вино с ОтчАяните съпруги. И фук фук с втората zвеzдичка при УУ.

Аааа не е съЩото, аz имам и РусиШер Цупфкухен  Laughing  Laughing  Laughing

# 224
Гаднярка Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт