Зайци крият яйца из немската земя - тема 67

• 14 717
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Катя, какво zна4ение има? 22% са си 22%, дали в ? или в $  Wink  Или не те раzбрах?  newsm78

Има, как да няма. Примерно сметката е 100 $, значи е 22 $, да не решат да плащам 22 евро, а по курса да е по-малко. Нали ми е сефте и си нямам идея как ги смятат и кой курс ползват.

# 91
Катя, какво zна4ение има? 22% са си 22%, дали в ? или в $  Wink  Или не те раzбрах?  newsm78

Има, как да няма. Примерно сметката е 100 $, значи е 22 $, да не решат да плащам 22 евро, а по курса да е по-малко. Нали ми е сефте и си нямам идея как ги смятат и кой курс ползват.

Е то в това няма грам логика. 22% на 100$ са си 22$ а не 22?.

# 92
Отивам да си вzема джуджето.
Я кажете, какво правите, когато zнаете, че ви баламосват, а ви е неудобно да кажете нещо?

# 93
Отивам да си вzема джуджето.
Я кажете, какво правите, когато zнаете, че ви баламосват, а ви е неудобно да кажете нещо?

ми ауген zу унд дурх , каzвам го и толкова

# 94

Каzвай конкретно  Wink

# 95
Хахаха вижте каква реклама има долу на сайта
"По4истване Заубер ООД"  Laughing

# 96

Нищо, после се самоупреквам  Embarassed, надъхвам се, че следващия път няма да си мълча, обикновенно беz реzултат.
пресен пример, купувам от паzара колраби, чела недочела каzвам 5 парчета, помощник продавача един дебел с роzовата кожа германохоландец ме поглежда учудено, питам ама нали 5 парчета са 1,40е, а той клати главата и ми вика "ейн щук 1,40". Аz вместо да се врътна и да си тръгна все пак в супермаркета са по 0,69е купих 3 парчета.  Така 3 колрабита ми струваха колкото 3 пуешки бутчета  Close

Това с консервите и аz съм го гледала по тв. Плаче, че няма пари и купува 5 консерви по 1,20е с таzи гадост. За теzи пари може да купи, 2 пакета макарона, доматено пюре и да сготви. На това му каzвам мърzел, а не миzерия.

# 97

Как така да ни е неудобно.
На мен никога не ми е било
неудобно да казвам, ако не
ми изнася нещо, 0 проблем.

# 98

Рядко премълчавам Naughty. Ако не кажа нищо, пак ще се опитват да ме баламосват.
Д3ДС, не го гледам. Като ви четох постингите, рекох да съм в крак с модата и прослушах прословутия Томас, но и мен като Гея, не ме кефи, абсолютно.

# 99
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
аз се изучих за днес  Crazy
само един бевеелец се обърка да дойде да си държи лекцията. той пък свестен се оказа...

Серди, какво точно имаш предвид?

ако някъде няма цена и е по-скъпо, отколкото съм готова да дам, си казвам и питам за по-евтин вариант Peace

в унито се разправях с една колежка за една документация, която тя предаде с правописни грешки и ужасен стил.
аз й казах, че никога не бих предала толкова зле написана документация, ако името ми е на нея и незнам как тя си го е позволила  Crossing Arms
после каза, че съм била агресивна  Shocked
не че ми пука де... Whistling

общо взето, ако съм на кеф се разправям до дупка.
ако съм деприме, не се занимавам, че бързо губя контрол  Rolling Eyes

ако някой дребнодушко се опитва да ме мине на дребно, то е по-сложно.
на таквиз хора не падам на нивото, но само с техни средства става да им го върнеш. там включвам тактиката на блондинката, правя се на тъпа, но наблюдавам. като открия слабо местенце - нападам.

# 100
  • Германия
Асе, при вас кога започва семестърът  newsm78
Аз пък бях на защита на дипломна. Кумата ми е топ, 1 и дадоха, поляхме го, ще поливаме и заливаме още докато си тръгне от тук.

# 101
Асе, при вас кога започва семестърът  newsm78
Аз пък бях на защита на дипломна. Кумата ми е топ, 1 и дадоха, поляхме го, ще поливаме и заливаме още докато си тръгне от тук.

ми ей на днес  Sunglasses
аз съм в Hochschule, разминават се от термините в унито...
от днес до средата на юли, после октомври наново.
ние имаме само Klausurwoche, какво ще се бавим само  Laughing

поздравления на кумата ти, аз съм слаб студент, едвам издрапвам 2 на някой друг изпит  ooooh!
при нас май дипломирането става с проект...при нас всичко е с проект де....

# 102
По повод на баламосването, преди години имах дерматологични проблеми и посещавах небеzиzвестна доцентка в пловдивския ВМИ. Всеки път иzлиzах от кабинета й с продукти на аквасорс. Последния път даже се скарахме с гаджето, бях му обещала, че нищо няма да купя и не удържах на думата си  Tired

# 103
Асе, каква е раzликата между ХохШуле и Уни? Или имаШ предвид ФаххохШуле?  newsm78

# 104
Коте и аз бях преди така.
ама в Бг попаднах в женски колектив тип змиярник Tired
та се понаучих там на номерца... Blush
та сега, ако не мога да кажа не, то поне казвам: ще си помисля и пак ще се обадя  Sunglasses

Татяна, беше Фаххошуле, сега го преименуваха на Хохшуле. защо - незнам.
имало разлика, но на мен ми убегна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт