ОКТОМВРИЙЧЕТА големи плуват в мамини кореми

• 11 134
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Някой ще ми каже ли защо като пиша името на заведението ми излизат звездички Shocked

# 196
Аз също се обърквам с тия линйки понеже там пише ,че съм 8г.с.а доки каза днес ,че съм 9.

Там пише, че си 8 навършени седмици и 6 дни, примерно, което означава, че си влязла в 9 г.с. То е като годините - навършваш 30 и започваш 31-та..... Поне така си го обяснявам аз. Лек ден на всички.   bouquet

# 197
Точно се чудих къде са всички Wink
аз съм на работа, но ще тръгвам към нас Simple Smile днес ще съм домакиня и ще чистя Simple Smile
mylili аз след около 2 часа сигурно ще съм шак на линия, защото ще трябва да оставя колата на мъжо, да се прибере, а аз с маршрутката Simple Smile
Не знам gery_roz, за Лагуна ли става въпрос? и аз първия път като го написах ми излезнаха звездички, а после с редакцията го поправих Simple Smile
Пак така ми стана и сега го поправих

# 198
  • София
Днес като не ни вали сняг и се разщъкахте наляво надясно  Laughing Айде да се оправя това временце, че мамите да ходят на разходки. Мен разбира се това не ме засяга, защото ще си остана само с мерака. Затова, въпреки слънчицето се отбивайте да ми правите компания Wink

# 199
Някой иска ли да му отстъпя часа си в за скрининг на първия триместър в тази клиника
http://www.zarodish.com/fmc-home14.htm
Часът ми е мисля е за утре от 14.00 часа изследването струва 65 лева
Ако някой иска ще му дам телефона да се обади и да провери часа

# 200
Здравейте, милички

При нас днес е малко по-специален ден. Таткото ни има рожден ден. newsm59 1dating

За тези лентички и аз така се бях омотала  Embarassed, но сега вече доктора ми обясни, че всеки вторник влизам в нова седмица. Сега съм в 12 г.с .
Ако знаете каква идея ми хрумна, ще си направя дневник, където ще си записвам всичко, ще си залепя всички снимки на малкия "нероден петко" , коментари от всички прегледи, емоции на мен и тати и разни други неща. Нали се чудя сега какво да правя по цял ден  ooooh!

Добре дошла  Mimozinq  Hug

# 201
Аз като бях на лекар ми казаха че си отговаря на седмиците и се оказа точно като на линийката тогава бяха 10 седмици и 1-2 дни

# 202
Здравейте и от мен!Elichka  mama благодаря за пояснението ,обаче не ме допуска да влезна с тази парола и незнам ,защо така се получава? newsm78 честно казано се мъча доста отдавна да кача наши снимки там и вече се предавам,защото нестава просто.от цялата работа вместо да добавя азнаправих нов албум и след това го махнах hahaha
искаше ми се да видите и наши снимки ,но.............уви няма.
Сега ще слагам малката да спи,че днес пече и мисля да се поразходим след обед на слънчице newsm44
Айде толкоз за сега от мен по-късно повече

Чао!!!!!

# 203
Може някой да продължи заглавието на новата ни тема:
"Вече то с крачета рита, .............................." и нататък нищо не ми хрумва   Heart Eyes

smile3547

# 204
....И е от ОКТОМВРИЙСКАТА чета
Има ли желаещ за часа прави се между 11-13 седмица

# 205
Здравейте, мамчета! Днес времето е по-слънчево и приятно   Nature Sun With Face Жалко, че цял ден трябва да съм затворена в офиса  Sad
Забравих вчера да ви кажа, че бях на мамолог, всичко е ОК. Каза ми, че в момента гърдите ми претърпяват промени и затова чувствм тези неразположения. Също добави, че щом има болка, няма страшно - раковите образувания (доброкачествени и злокачествени) не болели. В интерес на истината човекът беше много внимателен и доста неща ми пообясни. Каза, ако искам 1-2 месеца преди раждането да отида, за да ми даде съвети как да се грижа за хигиената на гърдите, компреси, изцеждане на кърма и всичко дето трябва да знам.
Между другото не знам как е при вас, но мен зърната ме побъркават - ужасно много ме сърбят и кожата там е станала много суха, нищо че я мажа всеки ден.
shareez, ако искаш изпрати ми снимките на мейл и аз ще ги кача. Пиши на лични, ако решиш  Peace

# 206
Лелелелелелеле мамииииии,
купих си го този Телеграф.... хмммммммм и се запалих Simple Smile
там пише че ако се осигуряваме на 2000 лв. (около 440 лв. на месец за 6 месеца), после ще получаваме 9 месеца по 1800 лв. майчинство.... мислите ли че е така? има ли някой с познати приятели счетоводители.... щото тва си е егати кяра.... внасяш грубо 2500 лв. за 6 месеца... а получаваш 16 200 лв. за 9  newsm78 #Crazy
а и като работодателя внася част от тази сума понеже съм си на заплата при него, ще намаля от тези 440 лв..........., аз питах и при майчинство - счетоводство и се надявам да ми отговорят скоро, за да натисна шефа ако мога Simple Smile  Embarassed да се съгласи Simple Smile

# 207
Да наистина е така.Но при мен е много сложно вече нямам 6 месеца а и трябва да прекъсна майчинството и да почна нова рабора на която ще са съгласни да се водя на работа и само да внасям осигуровките, но това означава 5 месеца без никакви доходи от моя страна и после като ми забавят парите от НОИ няколко месеца и то станаааа

# 208
Еличка, това е тоно така, аз дори ще се самоосигурявам, но мисля, че 2000 лв се пада по 800 лв на месец. Аз бях питала една счетоводителка и тя ми каза, че от тая година % за осугуровките е по-голям и на 1000 лв се плащат ок. 400 лв. Но пак ще поразпитам  Peace

# 209
Здравейте!
galinaig Честити Рожден Ден на бъдещия татко - жив и здрав да е     Party Time
Аз да се оплача- от два дни тъпото кръвно пак ми е паднало бая и ми е едно никакво,не мога да стоя права и 5 мин., краката ми се подкосяват..Sad наливам се с вода и кафе си направих ,дано малко се поосвестя  Sad
Обаче се радвам ,че изгря слънчице, макар че от прогнозите останах с впечатление,че и днес ще вали  Grinning
Elichka_mama кви са тея суми  Crazy - доста неща звучат добре ама да го мисля аз като  не работя кви ще ги къдря  Sad   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт