Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 141
  • 830
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер и от мен Mr. Green,

Иля, много си екзотична с тюрбана, а ако трябва да те сравня със Скарлет Й. и тази и снимка, ти я биеш по всички параграфи  bouquet.

Ейй, защо не свирнахте по-рано за тези тампониии и аз бих си ги взела, но ще изчакам за следваща поръчка и евентуално отзивите ви Flutter.

Аланис, искам да те посъветвам, ако не си поръчала още, при положение, че ти е сух контура, да предпочетеш околоочното на Шисейдо, според мен Шанел изсушава леко, може и да съм си втълпила де, но определено не е за много сух контур... Thinking

Аз сега поръчвам от Саса, а това за отпадането на 10% такса е прекрасна новина!!!! Money Money Money Money Money Money Money Money

# 136
нещо ми дублира постинга - сори за оф-а ooooh!

SASA се скапа - не мога да я отворя.... Thinking

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 23:42 от mamaLina

# 137
  • София

Иля, много си екзотична с тюрбана, а ако трябва да те сравня със Скарлет Й. и тази и снимка, ти я биеш по всички параграфи  bouquet.

Ейй, защо не свирнахте по-рано за тези тампониии и аз бих си ги взела, но ще изчакам за следваща поръчка и евентуално отзивите ви .

mamaLina   love001

И на мен Скарлет Й. на тази снимка въобще не ми харесва, мисля че съм по- хубава от нея.  Flutter

Кои от тампончетата, които показах си хареса, на Dr. Denese или краставичните ?  Crazy

# 138
  • София
Краставичените избистрят погледа и нищо повече. Но за тази цена едва ли бива да се очаква нещо по-различно.

# 139
  • София
Пюрнес серията ли?
Търся нещо леко с не много висок фактор...
Днес ми препоръчаха момичетата тук ето това - http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=37144&goChar=S
но съм в чуденка още Simple Smile

Цялата серия Pureness и от серията The Skincare версиите Light на кремчетата е подходяща за мазна кожа.

# 140
докторските, докторските-----ех, суетааа!!!  chef!Аз все още съм в търсене на идеалния ексфолиращ продукт...

Марипоса, ти още ли не си поръчала? Само да ти имах годинките  и типа кожа - веднага бих я цъкнала синята серия... Peace

Не ми пишете мнение за ТАЛИКА и съм я сложила вече в кошницата си... Tired Money newsm78

# 141
  • София
Момичета, само при мен ли Саса не се отваря ?  Thinking

# 142
  • sofia
Момичета, само при мен ли Саса не се отваря ?  Thinking
и при мен не става Crazy

# 143
и при мен - писах го на предната страница...

# 144
  • София
Уххх значи ще трябва да разглеждам Ягодка, а в Саса ми е много интересно, доста страни неща предлагат.  Crazy

# 145
иля,моля те даи ми линк към увлажнителя на дарфин,4е нешто не го откривам

# 146
  • София
иля,моля те даи ми линк към увлажнителя на дарфин,4е нешто не го откривам

Ето го - http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=24121&goChar=DPeace

# 147

по-леко и по-нежно от Сенси; направо е като малката му сестричка

# 148
Мацки, още търся спирала - искам да е макс. извиваща (обем), но без удължаване. Снощи бях в Бюти зоун, да се консултирам (все ме е срам, ходя, гледам, после поръчвам в ягодка,...), девойката ми препоръча Виртуоз на Ланком и нещо на Клиник,... а аз имам от едно комплектче МагнаСкопик на Ести Лаудер. Пробвам го сега Естито, извива, т.е., не ми опират миглите в очилата, и гъсти и видими ми ги прави, но девойката каза, че Магнаскопик била по-вечерна, ама какво от това, и без това от очилата не се вижда силно,... Ако имате впечатления, моля, кое да избера - Виртуоз (не съм пробвала) или Магнаскопик?

# 149
Мацки, още търся спирала - искам да е макс. извиваща (обем), но без удължаване. Снощи бях в Бюти зоун, да се консултирам (все ме е срам, ходя, гледам, после поръчвам в ягодка,...), девойката ми препоръча Виртуоз на Ланком и нещо на Клиник,... а аз имам от едно комплектче МагнаСкопик на Ести Лаудер. Пробвам го сега Естито, извива, т.е., не ми опират миглите в очилата, и гъсти и видими ми ги прави, но девойката каза, че Магнаскопик била по-вечерна, ама какво от това, и без това от очилата не се вижда силно,... Ако имате впечатления, моля, кое да избера - Виртуоз (не съм пробвала) или Магнаскопик?

Общи условия

Активация на акаунт