Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 148
  • 830
  •   1
Отговори
# 150
Премахнали ли са 10те % шипинг за парфюмите?
Слагам си в кошницата продукти м/у които и парфюм
и не ми отчита 10 % за него   ooooh!

и при мен е така поръчах си парфюм но ми взе точно колкото ди пише никакви 10% отгоре

Аз преди седмица получих парфюм от Ягодка на който ми взеха +10%. Дано след това да са го премахнали

# 151
 Peace

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 10:22 от dolores

# 152
Ох момичета нещо ми става с нета

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 10:23 от dolores

# 153
мона_лиза, за теб е серията ейдж дилей на шанел (или боте инисиал); на диор серията хидракшън, на ланком - аква фюжън или хидразен (или пюр фокус , ако си с мазна кожа); на ювена - ювенанс (може да се ползва и универсалната им серия юведикал); на деклеор хидрафлорал е за нормална кожа, арома пюрте е за мазна кожа, а хармони е за чувствителна; на Гатино - матлианс е за мазна кожа, модерактив за смесена, нютриактив за суха и електел за чувствителна. Есте Лодер не познавам добре, както и Герлен.

# 154
  • София
Момичета какво ще кажете за този околоочен крем на Ланком http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=71159&goChar=L ......не намерих никакви отзиви за него, а искам да взема някакъв за майка ми и се чудя какъв /едно от изискванията е да става и за тъмни кръгове/  newsm78

# 155
  • София, България
мона_лиза, за теб е серията ейдж дилей на шанел (или боте инисиал); на диор серията хидракшън, на ланком - аква фюжън или хидразен (или пюр фокус , ако си с мазна кожа); на ювена - ювенанс (може да се ползва и универсалната им серия юведикал); на деклеор хидрафлорал е за нормална кожа, арома пюрте е за мазна кожа, а хармони е за чувствителна; на Гатино - матлианс е за мазна кожа, модерактив за смесена, нютриактив за суха и електел за чувствителна. Есте Лодер не познавам добре, както и Герлен.

Bastet   bouquet   Hug
много ти благодаря, ама много  sohappy

# 156
Момичета какво ще кажете за този околоочен крем на Ланком http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=71159&goChar=L ......не намерих никакви отзиви за него, а искам да взема някакъв за майка ми и се чудя какъв /едно от изискванията е да става и за тъмни кръгове/  newsm78

Майка ти на колко години е? Тези тъмни кръгове от кога са й?

# 157

Bastet   bouquet   Hug
много ти благодаря, ама много  sohappy

моля Hug Simple Smile

# 158
  • София

Тази година ще прави 50, а относно тъмните кръгове от доста време си ги има  Rolling Eyes
P.S. Да добавя само, че е със суха кожа също.

# 159

Тази година ще прави 50, а относно тъмните кръгове от доста време си ги има  Rolling Eyes

Вземи й го тогава. За сините кръгове съм скептична донякъде - аз не съм чула за ефективен продукт и то при хора минали 20 г. Другият вариант е следващата серия Абсолю на ланком.

# 160
  • София

Вземи й го тогава. За сините кръгове съм скептична донякъде - аз не съм чула за ефективен продукт и то при хора минали 20 г. Другият вариант е следващата серия Абсолю на ланком.

bouquet

# 161
Аз вече НИЩО от намаленията няма да купувам. Днес ми дойде вторият ФДТ на Нина Ричи - и той с изтекъл срок на годност. Пак ще се пишат писма. Добре, че е готин поне и си го ползвам.
същото положение при мен  Close кодът е абсолютно еднакъв с този на предната опаковка. чудя се обаче, ако пишем писма, дали няма да искат да им се върне поне втория фдт, защото на мен не ми се разправя с връщане на продукти.
иначе съм много доволна от фдт, ароматът му е просто вълшебен. сигурно ще измажа и двете шишенца.

# 162
  • София
Иля, за медената маска да кажа -  на първо ползване не забелязах нищо. Т.е кожата ми не е по-различна и от преди да сложа маската.  Rolling Eyes

# 163
Здравейте момичета, току що си получих пакетчето от Ягода. Бях си поръчала ето това  http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=50256&goChar=G. Някой използвал ли го е, за да сподели - на мен ми прилича на спирт и вода #Cussing out

# 164
  • Варна.....
Може ли пак линк към тестерите в саса.
Не мога да ги намеря.

Общи условия

Активация на акаунт