Ягодка и Саса -обсъждане на продуктите-МАРТ/2/

• 38 265
  • 830
  •   1
Отговори
# 420
Знам, че не е много по темата, но в американския ибей има невероятни цени на продуктите, дори и без да се наддава на търг. Доставката е 5-6 долара, май става малко бавна доставката до БГ, но довечера ще пробвам да поръчам това-онова, което не ми е спешно и ще трупам резерви.

# 421
  • София
момичета,който си е поръчал калта на Borghes, може да остане малко разочарован ooooh!- моята поръчка сега си я взех, металната част на закопчалката на капака не е лъскав, а е като окислен,все едно е бил на влага Crossing Arms Много кофти изглеждатSadДано поне не са развалени Outta Joint  Който си ги е поръчал,моля да сподели как е при него Hug

Оххххх ужас с тези некачествени неща от намаленията, дето ни ги пробутват.  newsm61

А такава кал поръчах като подарък за мама, супер съм бясна.  smile3515

# 422
  • sofia
Знам, че не е много по темата, но в американския ибей има невероятни цени на продуктите, дори и без да се наддава на търг. Доставката е 5-6 долара, май става малко бавна доставката до БГ, но довечера ще пробвам да поръчам това-онова, което не ми е спешно и ще трупам резерви.
не е бавно,за същото време,както от Ягодка и Саса пристигат нещата 10-15дни

днес си поръчах на Ланком Аква Фюжън за 15долара с доставката,че ми свършва

# 423
Люба, извинявай за оффа, но може да е полезно и на другите момичета тук - можеш ли да се разбереш с продавачите да ти пишат по-ниска цена, за да се избегне митото и ддс-то?

# 424
  • sofia
Люба, извинявай за оффа, но може да е полезно и на другите момичета тук - можеш ли да се разбереш с продавачите да ти пишат по-ниска цена, за да се избегне митото и ддс-то?
да, можеш да помолиш, но на мен само една стока от ХонКонг ми е отивала на митница(но беше скъпа техника),всичко друго на пощата

# 425
мъжо ми е редовен в Ебей, в обявите дори с големи букви си пише продавача Ще бъде изпратено като подарък Party само внимавайте,защото тракинг номерата на бг пощи не се разпознава от хонг конгските и изгоряхме със 70 долара Peace извинявам се за офф-а, четете обявите Peace

# 426
  • sofia
мъжо ми е редовен в Ебей, в обявите дори с големи букви си пише продавача Ще бъде изпратено като подарък Party само внимавайте,защото тракинг номерата на бг пощи не се разпознава от хонг конгските и изгоряхме със 70 долара Peace извинявам се за офф-а, четете обявите Peace
как така не се разпознава?не те разбрах

# 427
получихме счупен дисплей, пуснахме диспут, върнахме го, представихме тракинг номера и се оказа че такова нещо не е влизало в пощите на хонг конг, а в справката от бг пощи си е заминало за където трябва...нещо се случва май по трасето, искам да кажа да внимавате Peace

# 428
  • Paris
Някой да е ползвал от сетовете на Cameleon? Как са сенките и глосовете?

# 429
  • Boston, MA
Пазарувам от Ибей редовно, от поне 7 години, наистина има страхотни попадения, но в последните няколко месеца съм много разочарована - от коректност на продавачите, от неизпращане на стоки, не на последно място - напълнило се е с ментета. Не искам да ви отказвам, определено си струва, но внимавайте МНОГО.

Ако плащате с пейпал, имате защита, подавайте оплаквания там.

За Ла Мер околоочен крем - за втори път пиша, явно не четете - мисля, че е за всякаква кожа. По принцип Ла Мер продуктите не са анти-ейдж, уж за всичко ги дават. Ето техният сайт, ако се интересувате:

http://www.cremedelamer.com/miracle/miracle.tmpl

The Eye Balm не съм тествала, тествала съм The Eye Concentrate: http://www.cremedelamer.com/templates/products/sp_nonshaded.tmpl … DUCT_ID=PROD11863
и ми хареса, но не съм се убедила да дам толкова пари за крем за очи все още.  Grinning

# 430
Някой да е ползвал от сетовете на Cameleon? Как са сенките и глосовете?

преди няколко месеца и аз питах за тях /специално за сенките/ и някой писа, че не са особено качествени; в смисъл не са лоши, средна хубост

# 431
има ли някоя от вас която да е ползвала това http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=36769&goChar=B  Rolling Eyes

# 432
вземи си ддмг, а не ддмл - за мен ддмг е като водичка, нищо не остава на кожата. а не ползвам преди това 1 и 2 стъпка на Клиник

Подкрепям Peace

Но имам следния въпрос: задължителен ли е този овлажнител, защото заради него си взимам по-лек дневен крем, а сега лятото по жегите не искам да си претрупвам лицето но явно така ще се получи...
Ето: сутрин овлажнител, после крем, после крем за солариум, после тониращ гел с фактор - кое мога да спестя??

Ами крема за солариум не е нужен всеки ден и от сутрин до вечер !!!
Понякога слагам тониращия крем с фактор веднага след ДДМЛ., именно за да спестя натрупването,но и това не е всеки ден.
Опитай се да намериш някакъв баланс-нито много,нито малко Peace

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 20:22 от мими23

# 433

Разкошно бижу Crazy Crazy Crazy
Тия дни ще напиша и дали ми е харесала като я пробвам.

# 434
  • някъде под слънцето...

последно питане за La mer  Praynig
този околоочен ми се вижда и на мен много апетитен  Flutter
Не ми се вярва от някъде да намеря тестер...
Може6 да намери6 тестери на 6тандовете на  ла Мер или в магазините , които са оторизирани да го продават... ако има6 познати, които пътуват из Европа може6 да им пръ4а6.....
тук може6 да намери6  списък на магазините, където се продава
http://www.lamer.es/templates/door/finder.tmpl
според консултантките подходя6т за всеки тип коже  този(маги4ески бульон)
http://www.lamer.es/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGOR … DUCT_ID=PROD64984
може да се използва и за околоо4ен
това е най евтинияим крем ... като съотно6ение цена  , милилитри

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 21:12 от sl

Общи условия

Активация на акаунт